Spanien

Nu drar jag snart iväg mot varmare breddgrader igen. Vet inte riktigt om pappa tar med sig datorn. Men annars ses vi om en vecka

- 0.3kg



Har inte sovit bra idag inatt heller, usch vd jag blir trött på det här..

Vågen visar minus idag igen 0.3kg, känns super.

Jag hoppas verkligen att jag kan hålla den vikten eller bara gå ner i vikt nu i spanien.. känns tvärtom ibland nämligen och jag orkar verkligen inte att gå upp allt igen, alla dessamånader när jag försökt gå ner, minskat intaget och svält mig har liksom varit helt i onödan om jag bara fortsätter att gå upp nu.. TÄNK efter tack!

Klockan 03.00 går vi upp inatt för att åka till landvetter och ta flyget mot gran canaria.

Åh vad jag ska bli brun, jag älskar verkligen solen, blir så jäklans glad. Fast å andra sidan har jag hört att det ska vara superfint väder här hemma hela veckan.. hoppas att det gäller oss också.

In/Ut

IN
Lunch: Sallad (sallad, gurka, tomat och lite vitt kött) + salladskrydda

Övrigt: Kaffe med lite mjölk ett par godisbitar

Det får räcka för idag, och om jag köper något ikväll så kommer det vara vatten eller cola light


Ut
1h 45 min zumba

Vet inte om vi promenerar ner och upp till stan får se hur vi gör.

Angående godiset så är jag stolt att det verkligen bara blev några bitar som jag njöt av till kaffet och inte mer. Jag är ett riktigt godismonster annars. Måste få bukt på det genom att trappa ner på det istället för att sluta helt.

Fast nu är jag inte ens sugen

Blev kanske ca 500 kalorier idag som jag typ brände bort genom att dansa idag så dte känns bra.


Zumba


Zumba måste vara jäkligt givande asså, svetten bara rinner om mig, typ mer än en löprunda. Lustigt!

Har dansat loss ett bra tag nu och det är ju så himla kuuul!

Nu ska jag kasta mig in i duschen och skrubba mig fräsch innan tjejerna kommer hit, iofs kommer dem om typ 3 timmar men jag är alltid i sista sekund så det blir nog bra. kanske hinner jag påbörja lite plugg eller lite städning, plocka undan kläder och byta lakan.



Facts


I wanna look like her

Idag visade inte vågen någon skilland, så okej, den får väl stå stilla en dag då.
Den gick ju inte upp i alla fall så då är det okej.

Har verkligen inte sovit mycket alls inatt, men då kanske jag somnar tidigare ikväll. Fast å andra sidan ska jag förmodligen ut med tjejerna ikväll. Jag har bestämt mig för att bara ta en colalight eller vatten ikväll. Ingen alkohol för mig ikväll.

Nu ska jag ner i källaren och dansa lite zumba


Jag kan inte sova


Godmorgon

Trots att jag åt mycket igår (spydde iofs upp det) så har jag gått ner i vikt tills idag igen -0.6kg.
Jag gillar egentligen inte att väga mig varje dag, men går det neråt så blir man ju så jäkla pepp.

Funderar på att träna men har fortfarande lite ont i halsen vet inte riktigt hur jag ska göra, man kan ju köralite lätt kanske?  har ju inte fått träna på hela veckan. Får egentligen inte träna idag heller för farbror doktorn.. men att dansa lite lätt framför zumban borde väl inte vara något problem?. Ne såfår det bli åtminstone en liten stund



när jag tänker efter åt jag egentligen inte så mycket mat igår, det var mer att det var kaloririkt..

dagens

Idag har vi firat pappa, det blev rostbiff och potatissallad sen chokladtårta och kakor och godis. Bra där asså.Har spytt upp nästan allt idag i alla fall.

Men det är så sjukt svårt att inte äta när pappa är med för han tjatar hela tiden om att jag måste äta och att han blir orolig, inte lika mycket längre iofs eftersom jag inte är lika smal längre.

Men det är så typiskt min pappa, fast jag vet ju att han bara bryr sig om mig, hade han vetat att jag räknar kalorier,hetsäter,bantar äter igen spyr och inte vill annat än att bli smal eller sluta mitt liv hade han väl spärrat in mig direkt?? jag vet inte.

Vet ni vad han är? jo läkare, specialist inom psykiatri.. great!

käkar..



..sallad, kanske inte så bra eftersom vi ska äta hos pappa om två timmar, men men, det var ju inte särskilt mycket i alla fall. Det är ju inte ens 50 kalorier i min sallad, så det är väl ok.
isbergsallad,gurka tomat salt och massa salladskrydda, mums!

Minus = bra morgon



Vägde mig idag och hade gått ner 1,5 kg känns ju faktiskt kalasbra, vet ju däremot om att det mest är vattenvikt. men så fort man ser lite minus så blir ju alla glada eller hur?!

Känns väldigt underligt eftersom det enda jag gjorde igår var att sova och kolla på tv, orkade inte göranågot annat alls. Inte ens sitta ute en stund i det jättefina vädret.

Hoppas jag inte går upp allt tills imon bara efter att ha fikat hos pappi ikväll, han kommer säkert vijla bjuda på mat och sånt också... men jag har bestämt mig för att unna sig i lagom mängd. Kommer bli så mycket bättre tror jag. Måste lära mig det är ju sämst på det bara.

Funderar på om jag ska äta något, men samtidigt vet jag ju att jag kommer äta sjukt mycket ikväll säkert så vet inte om jag borde äta något nu, något jättelitet kanske hmm svårt!

Hej

Jag är sjuk. Så jävla tråkigt, jag hatar att var sjuk, är nästan aldrig sjuk.
Har ont i huvudet, täppt och halsen gör sviinont så hostar jag på det...

Det enda positiva är väl att jag inte är så speciellt matsugen, har inte ens fått i mig mer än 100 kalorier idag, åt 2 kyckligköttbullar (rekomenderas inte) och lite sallad till middag.

imorgon fyller pappa år och då ska vi köpa tårta och fika och grejer. det är alltid sånt som hamnar i vägen när jag försöker att lyckas, sånt som gör att man inte riktigt kan bestämma helt själv. Som på lördag åker jag till Gran Canaria igen och då måste man typ äta. pappa är stenhård när det gäller att äta. men det ska nog lycks ändå.

Tur att han vet att jag faktiskt inte är så förtjust i tårta, det har jag aldrig varit. Gillar i princip bara prinsesstårta och vi ska äta någon chokladtårta.. njaee sådär, jag borde be dem att köpa hallontårta istället, jag hatar hallontårta så jävla äckligt.



Zumba



Idga var jag mamma och bror nere på stan och införskaffade det här wii spelet. Det ska jag köra ordentligt med. Jag som älskar att dansa. har dansat i hela mitt liv känns det som.

Idag har jag bara kollat igenom övningarna och så litegrann för jag duschade innan för att jag skulle kunna gå utan att skämmas på stan och ikväll ska vi ut, så även om jag gärna skulle slänga på mig träningskläderna nu och köra ett pass så hinner jag inte.

Men imon så ska jag köra rejält!

VARNING - långt inlägg med knäppa tankar

Jag sitter uppe och kan inte sova.
Lyssnar på en massa gamla låtar, hittade en bra sida där det gick supersnabbt att ladda ner låtar, så nu har jag fört över en massa. Just nu är det aqua och spice girls haha. Lite nostalgi faktiskt.

Jag är sugen på att springa, springa iväg från allt, ge järnet och bara köra, men nu är det för mörkt för att jag ska vilja gå ut igen.. Varför är jag jämt så sjukt sugen att gå ut och springa mitt i natten? Man borde egentligen bara ge sig iväg ut och köra.

Har tänkt på hur underbart det vore att byta liv med någon för en dag, (vem försöker jag lura... kan jag få byta ut hela mitt liv från och med nu tack!)

Någon annan med andra förutsättningar, någon sjukt snygg männsika som bor i USA och vet exakt vad hon vill och hur hon kommer lyckas. Skulle så sjukt gärna bo i USA. Men där kommer man ju fan inte ens in. Jävla skitlagar asså. och ändå gnäller jag på att man tar in en massa folk från andra länder som bara ställer till med en massa jävla skit.
Det är ju någon län i här i Sverige som tar in fler utlänningar än vad hela usa gör tillsammans, kom inte på vilken del det var?? södertälje?  ääh bryr mig inte!

Jag vill inte vara jag!


-


Dagens

Idag hade jag min äta vad du vill dag. känns alltid förjävligt efteråt... men nu blir dte inget i helgen mer än alkohol på lördagen då som inte heller är så bra men bästis fyller 20 år och vi ska ut och fira!

Gick i alla fall ca 40 min idag, men det tar inte igen något om man räknar vad jag proppat i mig idag.

Sömnproblem

Jag kan inte somna, vad är det här för skit. Varför kan jag inte bara få sova som normalt folk.
Får väl ta och sitta uppe till skolan börjar istället. Tänkte först dra ut och gå en sväng men det är nog lite väl mörkt för det tycker jag. Hoppas bara att jag inte somnar direkt efter skolan imon för då får jag problem alla andra dagar.

Vilka problem jag har!!


In/Ut

IN
Lunch: 1 ägg, liten grov fralla med pyttelite smör,skinka tomat och gurka

Mellanmål: 2 msk dietchokladpudding(typ inget alls) och en kaffe med mjök

Middag: 1/2 portion pasta gratäng (max 10 pasta snäckor) med broccoli,gurka och tomat

Kväll: 1 morot


Känns sjukt jäkla mycket när man ser det svart på vitt Usch!


UT
3 mil på cykeln, drygt 65 min tog det

1h 15 min promenad


Träningsmässigt så gick det ju bra idag, förbrände ju en hel del.
Så det känns helt ok ändå.

Godnatt


Soffpotatis



S börjar morgonen med att vakna klockan 11, hon missar skolan idag för att det är redovisning, hon hatar redovisningar, att stå framför klassen och skämmas ihjäl för att man inte vågar öppna munnen och istället synas som ett tyst fetto.
Hon gör sin frukost vid 12 som består av en liten grov fralla med pyttelite smör nästan obefintligt, med skinka,gurka och tomat på. Till det blev det ett kokt ägg och citronvatten.
Hon funderar innerligt på att träna men först låter hon maten smälta lite och sätter på sin tv. Hon fastnar framför cityakuten,supersize vs superskinny samt ät dig sexig med Gillian Mckeith.

Nu har maten snart smält i 3 1/2 timme, bra där S. Dessutom gjorde hon lite dietchokladpudding mitt i citykuten på två äggvitor,lite kakao och lite hermesetas men åt bara pyttelite tillsammans med en kopp kaffe innan tårarna kom forslande ner från kinderna.

Nu ska S i alla fall röra på fläsket, motionscykeln nästa!

tack för mig

in/ut

IN
1 äpple
Lite kycklingwok och grönsaker i skolan
pastagratäng, gurka och tomat. (pillade bort det mesta av pastan)
gurk och morots dipp


UT
1h promenad
1h pw


Helt ok, fast det kändes som det blev en massa mat idag.. usch!

skitsamma, har inte ätit godis eller sötsaker sen i lördags föresten, jag vet att det är fånigt att skryta med tre dagar. Men för mig är dte framsteg!

Godnatt


that´s a shame



Funderar på att gå ut och gå en sväng, Skulle ju röra på mig minst 2 timmar idag och hittills har jag bara gått till skolan som tog ca 45 min.
Yes, vi hörs

in/ut

        IN
2 proteindrinkar
1/2 macka med skinka
tonfisksallad (tonfisk,sallad,gurka,tomat och majs)


Har inte tränat något idag. Måste skärpa mig!! åkte ju inlines en stund HAHA vilken jäkla tur att det inte kom någon bil när jag kom i full fart ut på gatan för då hade jag blivit påkörd, var helt kass på att stanna. Det är ju kul att åka, men nerför är ett helvete asså, får nöja mig med promenader, men ska kanske spela tennis någon dag också.

Kickade lite med en tennisboll idag, måste bli bra, innan var jag grym. Försöker öva upp mig på att stå/gå på händer också. Var grym på det också innan, har gått mer än 100 steg på händer..


Aja imorgon är en ny dag, ska röra på mig minst två timmar då i alla fall så jag kompenserar lite för idag.

Sov gott

After lunch

Jag stannade faktiskt kvar i skolan idag och pratade med mina klasskompisar i ett antal timmar i väntan på nästa lektion. Som tur var så kände dem sig hungruga redan vid 9 så dem köpte mackor, yoghurt, juice och choklad... ja säg vad dem inte köpte (hehe) men det gjorde att dem inte var hungriga sen så jag slapp bortförklara mig idag!

Men nu är jag hemma och har precis druckit upp dagens andra proteindrink, mixade ut den lite så att det blev ännu färre kalorier i, typsikt mig när jag väl bestämt mig..

Föresten, har läst ett par bloggar där dem skriver att dem tröck i sig massa piller, eller att dem tröck i sig mat eller liknande, snälla det heter inte tröck eller tröckte, det heter tryckte i mig. ( så har vi löst det också)

Det är fint väder idag, resulterar i en glad (mitt namn) okejokej, Jag heter ääh en annan gång. 
funderar på att dra på mig inlinsen och köra en sväng, problemet är bara att det är så mycket kullar och grejer här och jag är inte helt bra på att stanna. Jaja  

11 April 2011



Godmorgon!

Just nu sitter jag och smuttar på min proteindrink som är frukosten idag. Faktiskt väldigt god (chokladsmak, vad kan gå fel?)

Ska strax sticka iväg till skolan för en lektion innan jag kommer hem igen ett par timmar för att sedan ytterligare åka ner för en till lektion.

Vi får väl se vad dagen har att bjuda på


Food

Idag har jag inte ätit speciellt mycket faktiskt.

Fil till brunch och 1/2 portion middag. oxfilé, potatis broccoli och bearnaisesås.

Har druckit massa vatten också, så jag springer på toa hela tiden, så jävla jobbigt.

 

Försöker tona ner maten lite istället för att helt lägga av.


Motivation



Man kommer inte att lyckas om man inte tror på sig själv.

Jag vet att jag klarar det här om jag vill. Jag vill därför kommer jag att klara detta!

Du är vad du äter



Missa inte Anna Skipper nu på tv4+

Life´s a climb



The thing is....

Jag vet inte varför jag inte har skrivit, det är inte alls så att jag har misllyckats på något sätt, men inte heller lyckats. Det var länge sen jag verkligen hetsåt i alla fall, innan spanien tror jag, jag menar, jag äter men inte på samma sätt. Jag har ändå hållt mig till ett kaloriantal som jag vet att jag går ner i vikt av fast på längre tid? Jag vill egentligen ha snabba resultat.. njaa vi får se hur det går

Gick fram och tillbaka från skolan idag i alla fall som tog ca 1h15 min och jäääklar vad det blåste!!

Äcklig!

Jag är äcklig och känner mig fet. Jag måste banta så alla vet. Det rimmade till och med.

Jag var ute lite igår och gick i en massa trappor sprang lite och varvade med tempot på min promenad. precis vad jag behövde eftersom det var fint väder. så lattjade jag hemma en stund också.

Fast jag åt, och inte lite heller. HATA

idag blir det inte lika mycket i alla fall


Dåååligt

Vill ni veta? det vill inte jag, Hmm jaa dagen gick ganska eehm jaa SKIT!

Jag har 20 dagar på mig att går ner till 54 kg har ingen aning om vad jag väger nu men ska väga mig om en vecka.

En bästa vän sover här inatt och när hon somnat passade jag på att spy, självklart kom långt ifrån allt upp eftersom det gått ett tag, men jag mår alltid bättre efteråt i alla fall.


Men som sagt 20 DAGAR NU! TA VARA PÅ DET!

Last day of the week

Nu sitter jag framför Beck igen, inte bra, måste plugga!! men det kommer.

Var ute på en kort powerwalk innan på 25min och jag blev megatrött, av en promenad, vafan lixom... kanse berodde på att jag inte ätit någon frukost men hallå en promenad!!

har ätit en halv honungsmelon idag till brunch fast blev inte alls mätt och det är illa för då vill jag bara äta massa mer. Jaja vi får se

in/ut

Maten idag

1dl lättfil jordgubb

1 äpple

1 skiva lingongrov med kräftost

1 varma koppen kyckling

1 påse viktväktargodis

gurka/morötter med dipp

 

 

Låter förjävla mycket men det är ju lördag. jaa det är lördag du kan unna dig aaah!!! Det är ok! nej egentligen inte...

Godnatt


update: Det blev lite godis oxå, faan asså, men spydde direkt efter i alla fall

Löördag




Provet är över och efter det fixade jag lite ärenden och nu är jag hemma i "min" lägenhet. Så underbart.

I korridorena på högskolan på rasterna vart det godis överallt. Det värsta var ju två tjejer som satt och tuggade på 200 gram marabou VAR.  visst kan jag också råka käka så mycket ibland men jag skulle aldrig våga göra det bland folk.

Klarar man inte en provdag utan godis eller? Alla kommer jämt med stora matsäckar som om man skulle svälta ihjäl på dem timmarna som man skriver, jag menar man tar ju inte med sig matsäck till skolan annars typ. Neeh det har aldrig varit något för mig.

Jag och min syrra var nog dem enda som åt frukt i pauserna, åt inte ens en hel frukt utan delade upp ett äpple på två pauser (hehe)

Fast när jag handlade idag och tittade ner i korgen och såg mina äpplen, morötter, lättfil och cola light så slängde jag även ner en viktväktargodispåse ska faktiskt knapra lite på den ikväll, eller vafan jag kommer käka hela. men det är så mycket bättre än vad jag brukar göra så idag kommer jag tycka att det är ok!

Maten

Har inte gjort något vettigt idag mer än att plugga ett tag vilket iofs är bra.

Efter maten så fastnade jag vid skönheten och odjuret (haha) söt film faktiskt och sen fortsatte mitt tv tittande med 101 sätt att åka ut i en tävling,the lovely bones och nu beck, fast måste snart sova så jag orkar vakna till att skriva prov hela morgondagen.

Maten idag

1 äpple

1 portion havregrynsgröt med lättmjölk och lingonsylt

1dl lättfil jordgubbsmak

 

helt ok faktiskt fast måste börja röra på mig mer.


17.28

Dagen bara flyger förbi ju... farligt och ibland vill man bara att dagarna ska gå, lustigt!

Jaja

har faktiskt lyckats plugga ett bra tag nu, ska väl försöka mig på någon timme till innan jag käkar middag.

Vet inte riktigt vad jag ska äta, kanske gröt, en macka fil, frukt, hmm jaa något lätt i alla fall.

Har börjar äta regelbundet, för då kanske jag inte hetsar lika ofta i alla fall. Även om jag var riktigt jävla onyttig i spanien så lärde jag mig att äta på bestämda tider igen, vilket känns så mycket bättre.

frukost,lunch,mellanmål,middag,kvällsmat kör jag på och mellanmålen innehåller 1/2 frukt typ.

lite men ofta kör jag på.

Imorgon ska jag skriva högskoleprovet (hoppas för guds skull att jag inte försover mig) Så det blir ingen rolig dag. Undra vad man ska ta med sig och äta då.. har ingen aning. lite energi måste man ju ha, så dte får väl bli frukt och en macka eller något, det borde jag klara mig på tills fyra i alla fall.

Godmorgon

Jaa vafan jag säger godmorgon och missar ännu en dag i skolan bara för att jag försov mig. Ingenting kan jag. LAT är vad jag är tydligen, ligger hellre under täcket och gosar hela dagen. usch för sånt..
Tur att jag slutar vid 10 typ, fast det är ändå inte ok!
Får väl göra något bra av dagen så att jag får ut något av den i alla fall.

Sitter och käkar frukost/lunch (brunch) bestående av citronvatten, 1/2 äpple och 1 dl lättfil jordgubbsmak ( så himla god)

Fast det skiljer sig kalorimässigt från vanlig lättfil med 15 kalorier/1dl. Säger jag som ska försöka sluta räkna kalorier just nu. Känns förjävla skönt att jag inte har någon våg i alla fall.

Btw: Nästa gång ska jag vara så mycket snyggare i bikini!!

RSS 2.0