äcklig

Nu är jag på dåligt humör igen.. åh varför kan jag inte bara få vara glad.

Jag hatar mig själv

Tränat igen



Vet ni vad bruden ovanför är ett levande bevis på? Att det går att bli riktigt smal om man bara vill.

Sådär, nu har jag cyklat en stund igen och sammanlagt har jag cyklat lite mer än tre mil. Inte så pjåkigt.

Har dessutom gjort 100 situps, men det skrev jag ju tidigare.

 


Bild på mig



Såå... jag vågade. Det där är jag för ett tag sen, men jag ser lika dan ut nu förutom att jag har lite kortare hår.
Hoppas ni inte bli allt för äcklade av feta mig.
typ, usch mina lår OCH armar.
Man kan ju se att jag är ganska bred också. Mina höfter har alltid varit breda.

Lite jobbigt eftersom det är svårare med jeansstorlekarna ibland då och om jag skulle lyckas gå ner i vikt så skulle jag få ta ett par större byxor som blir slappa i benen. Jaa ett senare problem iofs.

Godmorgon föresten, nu sticker jag till skolan, efter knappt 2 timmars sömn Härligt (hoppas ni känner sarkasmen)

Fakta



okeeej, jag är tillbaka.

Häromdagen när jag äntligen hade kommit igång med pluggandet ringer pappa mig och det slutar med att vi fightas som fan. Jag vill inte erkänna det då men jag antar att vi ibland är för lika för att gå ihop, speciellt när vi båda har olika uppfattningar om saker och ting.. fast ibland är han så otroligt jäkla dum! Fast jaa jag älskar honom.

I alla fall så fick det mig på dåligt humör resten av dagen och jag gick och la mig istället. Vad händer? jo jag vänder på dygnet IGEN.

Eftersom jag inte kunde somna nu då så har jag cyklat en sväng. Körde genom parken, ner till stan och hem igen... neeej jag skojjar satte mig på motionscykeln i källaren och såg inte mer än trappan underifrån.

Jag cyklade iväg ca 330 kalorier i alla fall.

Nu dricker jag grönt mint te, mumma!!


Lite pepp


Tillbaka..



.... Sådär, ny dag och jag mår ganska bra idag faktiskt. Måste säga att jag råkade gå över våran 300 kaloriers gräns igår.. Så fruktansvärt äcklig är jag, usch!
Vi hade tjejkväll hemma hos mig igår så det var svårt... Men bara för det så ska jag kompensera lite genom att fasta idag. Precis vad jag behöver jag ska fan inte sätta i mig en enda kalori! förutom te då.

...

Idag kommer jag inte att blogga mer.. förlåt är så jävla irriterad på mig själv. Hatar mig själv, äcklas av mig usch. Jag är så förbannat jävla äcklig.


in/ut


Tonfisksallad ~ 113kcal

Har inte ätit något mer idag, hade planerat att äta sallad till lunch och sen fil till middag men det blev alldeles för mycket sallad så det räckte till middagen oxå.

Jag hade,
65g tomat
100g gurka
40g sallad
75g tonfisk

Så idag har jag bara ätit 113 kalorier vilket känns bra eftersom jag inte har tränat idag heller GAH!!

Vill ni veta en sak?.. jag är kass, helt jävla värdelös orkar inget längre, mina kompisar undrar vad det är med mig och jag måste säga att jag aldrig tidigare har varit såhär jävla trött,lam,seg skiter i allt lixom. jag hatar det.
Jag kan ju inte ge upp nu. Det går bara inte. Varför kan inte alla bara förstå ibland. Läsa mellan raderna...


Vad är det för fel på mig?


Vet ni vad jag gjorde idag eller???? någon?

Jag köpte godis, en stooor jävla påse godis. Var inte ens sugen utan bara köpte. låter sjukt men ibland stillar jag mitt behov om jag bara köper det. jag är sjuk!!

Självklart har jag inte ätit något och kommer inte att göra det heller. det åkte ner i en låda och kommer inte upp på ett tag i alla fall.
Som sagt inte ens sugen.

Down down



Min våg visade minus idag igen. Känns super, hela 0.8kg ner. woho!

Stör mig på att jag vaknar så sent hela tiden, jag totalvänder på dygnet.. tur att jag börjar 08.00 imorgon då så kanske jag vänder tillbaka på dygnet igen.


in/ut

Mat idag

2dl soppa ~ 150kcal
100g morötter ~ 40kcal
1 finncrisp med skinka ~ 31kcal
1äggvita ~ 15kcal
skinka ~ 11kcal
10 g tomat ~ 2kcal

Totalt in: 249 kcal (fan vad lång listan blev.. fyfan)

Var ute och promenerade med en kompis i 40 min, men det gick supersakta antar att jag bara brände ca 100kalorier..
Imorgon ska jag träna lite bättre.

ps. har ni inte provat funlight appear, så testa den. Så sjukt god!


Plugg



Jag känner mig som fånet ovanför. Vafan tar man inte tag i saker för egentligen. Man mår ju så himla mycket bättre än om man bara skjuter upp saker hela tiden...

Hur som så har jag i alla fall suttit med min histioria redovisning i ca 1timma nu. Jag kom igång i alla fall.

Ne nu ska jag blir klar med den så att jag inte behöver tänka mer på den förens jag redovisar den.

Ciao

23 februari



Godmorgon, Fick minus på vågen idag igen, fast inte lika mycket idag tyvärr. Skitsurt att det går sakta men huvudsaken är att det går neråt. Jag ska ju bli smal. supersnygg. Vi ska bli supersnygga, vi strävar ju efter perfektion.

Det är superfint väder ute idag så man kanske skulle dra ut på en promenad.


In/Ut

Middag: 2dl soppa + 50g morot ~ 170 kcal
Övrigt: Te, Läkerol, 5 viktväktargodisar ~ 104 kcal


Så ser dagen ut och det är väl ganska ok, fast vad onödigt godiset var egentligen. Det som däremot inte är okej är att jag inte har tränat något idag.. usch!


22 Februari och jag är störd

Ska köra mitt godmorgoninlägg nu.. försov mig imorse, hade bestämt mig för att inte gå men gjorde det ändå. Men jag kom bara 5 min sent i alla fall. Imon måste jag nästan strunta i att gå för jag är inte klar med en rapport som skulle vara klar tills idag. Hon kommer mörda mig. Jag är död...

...jag är redan helt jävla död. Har sovit så konstigt nu de senaste nätterna att jag inte orkar något alls. fyfan.

Vågen visade minus idag i allafall :) mest vattenvikt förmodligen men det går neråt och det känns så jäkla skönt. Tänker aldrig mer se min startvikt igen ALDRIG!

Jag skippade lunchen i skolan idag, det var köttbullar och stuvade makaroner, men tänkte först ta några köttbullar, men vet ju inte alls vad det är för typ eller innehåll eller något, så jag åt läkerol istället.

Nee nu måste jag rycka upp mig och ta tag i lite saker (om jag ens lyckas)

Konstatering

Just nu lägger jag verkligen allt som har med skola att göra bakom mig, eller jag skjuter undan det hela tiden och jag är så less på det. Det är ju fan bara en termin kvar, ska jag sabba allt nu har jag tänkt eller?!

Ne imorgon ska jag sitta nertryckt i mina skolböcker hela dagen med undantag för lite träning. Jag måste göra det. Jag lyckas aldrig. Jag är patetisk.

Ne nu ska jag åka upp en sväng till stallet och ta hand om min häst, sen blir det sängen och hoppas på en bättre morgondag.

Det positiva med dagen är i alla fall att jag har klarat dag 1 på våran diet. Hoppas du oxå gjort det :)

In/Ut

frukost: Te
Lunch: Te, 1dl soppa + en finncrisp med 2 skivor skinka ~ 106kcal
Middag: 1 glas funlight, 50g morot, 100g gurka, 100g tomat + en finncrisp med 2 skivor skinka ~ 83kcal

+ 189kalorier idag

Träning:
1h powerwalk - 292kcal
bänkade lite
100 situps

Jag ligger på - 103 kalorier idag. Känns helt ok. Kommer inte äta något mer idag.

Det blev så himla mycket grönsaker nyss så jag blev jätte mätt usch, för mätt. Hade egentligen tänkt äta 1dl soppa till, men det struntar jag i. Jag behöver inte den idag.


Lite inspiration


Jag ligger lite efter...

Eftersom jag har totalvänt på dygnet så kunde jag inte somna i natt. Så nu får jag vara uppe enda tills ikväll igen för jag har så mycket att göra idag. Men då kommer jag förmodligen lyckas vända tillbaka dygnet igen.

Jag har varit sjukt skoltrött på sistone att jag inte ens orkat kolla på mina böcker och nu ligger jag efter i precis allt, och inte nog med det heller så har jag ju två kurser efter mig som jag måste hinna ta igen och ett prov som jag missade. Jag tror jag dör på det här. såhär kan jag ju inte göra nu när jag är så nära.

Nee dags att göra lite morgonsitups och dricka en kopp te medans jag kikar runt på lite bloggar. Sen har jag lovat att vara chaufför åt nästan hela min familj till både skola och jobb så att jag kan ta bilen sedan till ett underbart område där jag tänkte ta en promenad. Hoppas på bra väder även om det är sviiiinkallt!


Ny vecka, nya regler




Yes, då var det äntligen måndags igen. Idag börjar jag och F med vår diet som vi kom fram till häromdagen. Vi ska äta max 300 kcal om dagen i två veckor och hoppas på superbra resultat. Det blir max 2100 kalorier i veckan. kommer att bli kanonbra tror jag. Speciellt nu när jag har någon som kör på samma spår som jag för då kan vi peppa varandra. Jag är jätte pepp!! kommer bli grymt.
Vi ska bli smala.

Nya tag!



Mornin.
Jag har helt och hållet vänt på dygnet den här veckan och det kommer bli riktigt svårt med skolan nästa vecka om jag inte vänder tillbaka det snart. 
Igår var jag ute och festade, det var kul fast jag verkligen hatar när man blir trampad på fötterna hela tiden, det gör så fruktansvärt ont. Men kul var det.

Nu har jag fettat rejält i typ 3 dagar och så kan man ju förhelvete inte göra. Så idag ska jag fasta. Jag börjar med nya tag i två veckors tid nu. Kommer bli grymt för jag är så jäkla taggad!

14.31

Innan klockan var halv 7 imorse så hade jag redan hunnit med att göra
250 situps och 20 min jogging. Kändes super. Men så kollade jag vågen nu för en stund sen och faaan jag har gått upp massa i vikt efter min hets igår. Så jävla patetisk och äcklig är jag som inte förstår. Jag blir äcklad av mig själv.
Det är fint väder ute idag i alla fall och nu ska jag snart ut och gå en sväng i solen. Ska bara smälta mitt té som jag nyss drack. blev lite lätt illamående.

Har en rad med grejer som jag måste fixa idag. Hoppas jag orkar ta itu med allt bara.

Ska jag?



Funderar på om jag skulle våga lägga ut bilder på mig själv.. Jag är fet  så jävla fet.. Men det kanske peppar mig och er oxå för den delen, ingen vill väl se ut som mig lixom.

Ska kanske lägga ut vikt/mått oxå kanske. hmm aah får fundera på det.

Långt nattinlägg

Hetsade igår eller aah torsdagen asså. Usch! USCH!

Det var inte riktigt lika illa som det brukar vara, tror jag? men det är klart det är förjävligt ändå.

Det blev massa bröd,godis och kyckling med ris. Jag gillar inte ens ris, vad hände? Ibladn är man verkligen så besatt att stoppa nåt i munnen och tugga på asså. Äckligt ju!

Så idag Fredag, så ska jag fasta igen och isåfall så är det mycket bättre än vad det brukar vara. För annars så brukar jag alltid falla veckan ut om jag väl börjat men det här kommer gå, jag ser förbättringar mitt i allt elende måste jag medge. Jag vet att jag kommer falla igen men det r bara att kämpa sig upp, och ser man förbättringar hela tiden så får man glädja sig åt det.

Men fyfan vad jag åt, jag är så sjukt äcklig asså!

På tal om annat så kan man ju se att jag är uppe och bloggar mitt i natten här.

Jag har vänt på dygnet, måste vända tillbaka det nu så jag ska vara vaken till minst klockan 19.00 i alla fall så blir det nog ändring på det. Hoppas jag orkar det.


Fasta dag 3



Idag har jag lyckats att fasta ännu en dag. precis just nu har jag fastat i tre dygn. har aldrig gjort det innan.
Så 72 timmar utan någon mat, inte så dåligt.
Läste på någon blogg i måndags att en tjej hade klarat sig som längst i 67 timmar och då väcktes någon tävlingsinstinkt hos mig. det är kanske inte speciellt länge men det är mitt rekord i alla fall.

Fast jag måste säga att jag är riktigt seg och inte har tränat något alls nästan.

16 februari

Jag somnade inte förrens vid halv 6 ungefär, tänkte dra ut på en springtur då men gav det ett försökt till att sova, då somnade jag.
Har verkligen inte gjort något vettigt idag. Jag gick upp vid halv ett och bytte bara plats och satte på tvn istället. Usch, jag borde röra på mig mer men orkar inte göra det.
Ska strx dra ner till köket och fixa ihop middag till familjen igen. Idag blir det wokgrönsaker med nudlar och lövbiff. Det är i alla fall helt okej mat att äta, man kan ju räkna bort nudlarna såklart.
 Men ska inte äta ändå. Jag ska fasta idag oxå. det är planen i alla fall och skulle jag mot förmodan äta så är det max 300 kalorier idag.


Äckel!

AAhhhh blir galen på mig själv, nu när jag inte kan sova så sitter jag uppe och kollar massa goda,onyttiga,ni vet tusentals kilo socker i, fettiga,smöriga osv massa gottis bara för att jag inte får äta det och för att jävlas med mig själv typ. hallå så stark är jag inte riktigt än... aja måste försöka sova nu

Är det ok att dricka vatten?



Idag erbjöd jag mig att laga mat till hela familjen, (lättare att komma undan med ursäkter då)
Det blev i alla fall pasta med skinka,paprika,broccoli,tomater och cremefraiche ruskigt gott är det och ganska helt ok om man räknar bort pastan och jaa allt utan grönsakerna haha. Åt inget i alla fall, smakade inte ens.

Istället för att äta 300 kalorier idag så har jag fastat idag igen. Känns super. blev faktiskt peppad av det jag sa i förra inlägget, vafan ska en matbit få förstöra hela min dag som jag ändå bara får njuta ca 30sek av utav 24 timmar på dygnet.. sinnes ju.

Kom på mig själv med en lite kul sak häromdagen, jag borstade tänderna och skulle skölja munnen och då blev jag törstig och tog ett par klunkar, då fick jag panik och var tvungen att tänka efter om det var okej att dricka vattnet, sen kom jag på att det va ok och drack vidare. Helt sjukt ju haha, skrattade faktiskt åt det själv. kontroll!

Idag har jag levt på två koppar te och ett glas funlight. Det har funkat ypperligt, är inte ens hungrig.

Testat min självkontroll..


Kom precis hem från en biltur med min älskade kompis som skulle ner till stan och köpa godis.
Gick med henne in och testade verkligen mig själv. Har alltid svårt att hålla mig i sådana situationer och faller alltid för suget och tar en egen påse med alldeles för mycket godis i.
Ni vet när man inser att man har pengar med sig så att det räcker och vet att det är supergott just då, man tänker inte på ångesten som man får efter.

Jag lyckades i alla fall. Jag gick ut ur butiken utan att ha köpt något och jag smakade inte heller av min kompis.

Jag tänkte, man går jämt och tycker att det har varit en bra dag matmässigt men sen förstörs det av en chokladbit. Så varför i helvete stoppa in den där jävla chokladen i munnen för?? man njuter typ en halv minut och sen är den borta och man är ca 50 kalorier rikare och då räcker det ju inte med en bit, eller hur?


Sen morgon

Godmorgon.

Lat som jag är har jag inte ens klivit ur sängen än. Jaja man behöver sånna dagar också.

Har legat och kikat runt på endel bloggar, hittade en äs blogg som rekomenderade alla bloggar som hon läser och den listan håller jag på att gå igenom nu i jakt på nya bloggar att följa.

Funderar på att dra mig ner mot köket för att fixa iordning en kopp grönt te. Japp så får det bli, snart i alla fall

so long..

update

Igår var jag och handlade. Har nog aldrig handlat så bra som igår, det är ju alltid mamma som handlar och när jag är med brukar jag köpa choklad och liknande. Men jag köpte te, lätt yoghurt, finn crisp, funlight, keso, varma koppen och hermesetas, okej lite viktväktargodis oxå, men finns bara till för att undvika hets ifall att suget skulle bli förstort. Måste ha mer kontroll. Kom igen så S, du klarar det här. Man ska inte tvivla på sig själv. Speciellt inte i sånna situationer då man verkligen borde klara det.
Känner mig riktigt duktig.

In/ut


Jag känner mig fet, fetare än det där...

In: Inget ~ 0kcal

Ut: 15 min hopprep ~ ca 150kcal
     100 situps 
     100 upphopp

 

Har druckit te och funlight idag. hittade en sort igår, Appear - supergod var den, har minne av sen jag va liten att dem inte smakade så bra, men den smaken var ju supergod. Stort plus


Morgonrutiner



Ställde klockan tidigt idag men sov fram till 10 ändå.. typiskt, men det blev ju inte så mycket sömn sita dygnet på båten så jag var väl tvungen att ta igen lite förlorad sömn.

När jag vaknade började jag med att göra 100 situps och 100 upphopp i alla fall och sen tog jag en kopp te efter det. Kändes bra. Men sen dess har jag bara suttit här och ruttnat. Mamma kom iofs hem från USA idag så jag har fått höra historier från resan och kikat på massa nytt hon kom hem med.

Vad tror ni jag fick som lite skämt. Jo en ask full med choklad i krokodilform, HAHA säkert jätte gott för en chokladälskare som mig. Men det är just det jag lagt på min förbjudna lista just nu. Men syster blev glad som fick ta ett par i alla fall.

Vecka 7

Måndag: Fasta

Tisdag: max 300kcal

Onsdag: Fasta

Torsdag: max 150kcal

Fredag: max 200kcal

Lördag: endast vin och cider

Söndag: max 350kcal


Cruise

Sticker strax iväg på kryssning. Kommer tillbaka på söndag.

Nästa vecka då blir det träning i massor!

Ha det bra sålänge

som sagt... ÅNGEST

Okej på tal om ångest AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!
igår sådär två timmar innan dygnet var över så sprack det för mig och kalorierna bara forsades in.
Fyfan vad äcklig jag är.
Jag vill ju kunna se mina revben kunna känna mina höftben och dö för att mina nyckel ben är så förbannat snygga. Det är inte precis så här man gör när man vill nå det resultatet. Jag är ju fan patetisk. herregud usch!

Snälla Snälla rara ni som läser min blogg, jag behöver hjälp av er kan ni inte peppa mig och ge mig tips på hur jag ska gå ner i vikt snabbt. Snälla

Fastar idag

                                        
Angående förra inlägget så ska ni veta att jag INTE ätit något idag. Jag fastar ju. Fast idag är jag ordentligt lam/tagen av att jag inte ätit något. Konstigt brukar inte bli det. Så jag har tagit det lugnt idag och inte rest mig för snabbt. höll på att ramla ihop i duschen lixom. Så idag blir det ingen träning alls tyvärr.

Jag har inte haft så mycket ångestinlägg på sistone. känns mycket bra faktiskt.

update

Är det någon där uppe som vill att jag ska sätta i mig massa kalorier? medans jag har suttit och kollat på tv nu så har de hunnit med att göra reklam för Lindt, Riesen och Merci.. hallå? sen kom iofs nåt bantningsmedel haha!

riesen igen? vadfan

Peppa mig själv

Behövde lite inspiration kände jag.

Idag har jag som sagt fastat och för första gången har jag inte varit hungrig eller sugen på nåt, har bara sörplat kopiösa mängder te. Okej 4 koppar.

Men sen kommer jag in på en bakblogg med en massa gottis på och tänkte att vad bra jag är som klarar att se sånt här utan att bli sugen. Men ju mer och mer jag tittade ju mer sugen blev jag. Usch usch, jag ska ju bli smal.

på lördag åker jag ju på kryssning. kommer bli stört mycket mat där ju aaaaah!!!

vi hörs imon.
NU mer inspiration sen sova.
btw. föll inte för suget, 0 kalorier idag!


Matdagboken

Idag bestämde jag mig för att inte äta något alls dvs. fasta = 0 kcal bra där!

sen var jag ute och promenerade i en timma = ca 250kcal

Så idag ligger jag på minus känns superbra faktiskt. Ville inte träna nåt mer när jag inte äter alls. men fårse hur morgondagen blir men då står det planerat att jag ska fasta, men promenader funkar alltid.


Jag är dålig

Varför är jag så fucking jävla dålig på att planera saker? Det leder till att allt skjuts upp hela tiden. Det måste få ett slut, såhär kan jag inte hålla på USCH FY SKÄMS!

Fint väder är det idag i alla fall så det får bli en promenad senare.

Idag på dieten så har jag en 300kaloriers dag. Men eftersom jag vägde så otroligt jävla mycket och ser ut som en fet padda så tror jag närmare bestämt att jag fastar idag. Har ju en faste dag imorgon oxå och det måste ju följas, så det blir ju åtminstonne två dagars fasta.

Nu har jag skrivit ett schema för dagen. Detta SKA följas så känner jag mig bättre. Ses!

ABC 123 HJÄLP



Alldeles nyss kände jag att jag föll igen. Jag ställde mig på vågen och såg ALLT för höga siffror. FYFAN FÖR I HELVETE! FAN VAD ILLA DET VAR.

Har knappt haft tid över till att träna idag heller. Gaaaah! imorgonImorgon IMORGON ska här träääänas.


Maten idag

2 äggvitor, en tomat och ett äpple - 110kcal

1 riskaka - 40kcal

4 chipsbitar - 20kcal

viktväktar middag - 181 kcal

Intag - 451kalorier

Skulle ju hålla ett intag på 500 eller mindre idag på min ABC-diet så det har jag ju gjort. Dag två avklarad

Sen gick jag en promenad på 45min - ca 200 kalorier

så ligger på ca 251 kcal idag. Hade jag inte vägt mig så hade det känts bra men nu faan!

Imorgon ska jag äta 300 kalorier... får se hur många jag äter av dem för på torsdag är det fasta som gäller och på fredag 100 kalorier. Ska jag fasta alla dagar istället?


Lunch

Shoo

Är hemma över lunchen eftersom vi är lediga i tre timmar.

Lunch: 2 äggvitor med en tomat, ett äpple med kanel och en kopp te. Ca 110 kalorier

Men nu ska jag kila ner till skolan igen, jag ska gå ner tänkte jag och det tar typ 50 min så då förbränner jag lunchen i alla fall. Vi hörs

Godmorgon



Godmorgon

usch, mår lite dåligt för att jag inte alls tränat mycket hittills.. borde köra rejält idag, men samtidigt så har jag prov imorgon, så egentligen skulle jag behöva begrava mig i mina böcker... aah vi får se hur mycket det blir.

Jag klarade i alla fall av diet-dagen bra igår och jag hoppas det går minst lika bra idag. gjorde om lite i planeringen bara eftersom jag åker på kryssning i helgen så då blir det svårt att hålla sig till 100 / 200 kalorier om dagen.. så jag la in en äta vad du vill dag och se la jag till 4 extra faste dagar. Känns helt ok faktiskt.

Nu: skolan

ABC-dieten dag 1

Frukost: ------

Lunch: En kopp te, ett knäckebröd med en ostskiva, 1dl yoghurt - 140kcal

Middag: Wok - 30kcal

Snacks: 1/2 chokladboll, tre bitar marabou oreo cookie crem - 310 kcal


Kalorier idag: 480

valde som sagt att hålla ett lite högre kaloriintag idag och kunna välja vad som helst att äta, bara jag höll mig till gränsen som var 500 kalorier idag.

Det känns faktiskt helt ok


MK och Ash


Det var länge sen jag tog inspiration från Mk och Ash.

Har tränat en stund nu samt fixat iordning lite i köket och käkat lunch.

Ska inte säga att jag var duktig och tränade länge för jag orkade typ inget idag, så det får bli träning i omgångar istället.

det blev en kopp te, en knäckemacka med en bit ost på, och 1dl yoghurt till lunch - ca 140 kalorier.

Känns mycket för att gå på en diet, men bestämde mig för att ha ett lite högre intag idag så att jag inte failar. Måste få mer KONTROLL, kunna kontrollera mig i olika situationer.

ABC-dieten + träningstävling

Okej idag ska jag börja med ABC-dieten. innan tänkte jag att jag gör mina egna dieter, men då jag inte följt dem så ska jag testa den här.

Så idag är det 500kcal eller mindre, får se hur många det blir idag.

Dessutom är det träningstävling hos Themana nu som jag ska köra hela veckan. Kommer bli kul.

Har ganska mycket plugg att ta tag i oxå så kommer inte kunna träna så mycket som jag vill nu det första dagarna, men endel hinner jag ju med.   


Update

Ikväll ska jag återigen ut med goa vänner.
En av mina närmsta vänner kom hem igår efter att ha varit borta i ca 2 månader, så det ska firas.

Imorgon börjar jag med en ny diet, jag tror alla vet vilken det är.

ABC-dieten


ibland...

ibland vill jag inte finnas, ska jag vara ärlig så tänker jag på det varje dag.

ibland vill jag inget hellre än att leva, ska jag vara ärlig så tänker jag på det någon gång i veckan.

ibland hatar jag mitt liv, det gör jag jämt.

ibland älskar jag mitt liv, njae det va nog en lögn.

ibland vill jag bara ge upp, men när jag väl bestämmer mig för att kämpa dit jag vill så faller jag ändå.




träning

var ute och gick en timma innan skolan idag, och efter det gick jag till och från stallet och allt som allt så hamnade jag på 1h35min promenad idag, inte dåligt.

95 min promenad - ca 400kcal

mat intag:
1/2 viktväktar pizza - 150kcal
5 bitar choklad - 150 kcal?

Hamnar på ca minus - 100kcal

Helt ok, tänkte träna lite mer idag men fastnade framför tvn tyvärr.

Nu plugg, har skjutit på min redovisning hela veckan och jag har den imon, har inte ens börjat... önska mig lycka till.
ååh klant!

Att vända till något bra



Ibland bara rasar allt och istället för att deppa ner mig rejält som jag brukar göra så vände jag och gjorde något bra utav det. Som jag vet och alla andra oxå, så håller aldrig mina scheman, och jag har kommit på varför.

Detta är ett ganska plötsligt beslut för mig och att sluta med all mat som jag tycker om är ju lite svårt. Alla har ju något som dem är svaga för och i mitt fall så är det värsta tänkbara...choklad! så jääävla onyttigt men har jag stoppat i mig en så har alltid min dag varit förstörd direkt och jag proppar i mig allt istället. Så jag har satt upp en regel om att jag får äta 5 godisbitar varje dag om jag vill och sedan något som är nyttigt till middag.

Det kommer bli betydligt fler kalorier än om man fastar såklart 200-400 kalorier om dagen gissar jag på. Men om det skulle få mig att till en början kunna följa det mycket bättre så kommer det att löna sig ännu mer än att fasta ena dagen och hetsäta så som jag alltid gör efter en faste period.

Däremot blir det ju självklart mer träning nu, kommer ju inte tillåta mig själv att ligga på många pluskalorier.. så egentligen kanske det går jämt ut? Kommer ju alltid hålla mig under 500 kalorier till en början.

mycket text.. jaja nu vet ni. träningen och mat kommer upp senare.

Dag 2 utan mat



snygg eller vadå?

imorse åkte jag ner till endast en lektion i skolan och efter det har jag verkligen inte gjort något vettigt alls.
La mig en stund och zappade bland alla kanaler och fastnade vid wallander. Jag gillar verkligen dem serierna.
Beck är oxå bra.

Förövrigt så har jag inte ätit något idag heller men samtidigt så har jag ju inte rört på mig alls idag nästan. vill helst inte hoppa hopprep varje dag för jag kommer pajja mina ben då (antar jag?)

Såg att det gick en beckfilm senare ikväll. Den ska jag se!

Borde kanske ta en promenad..? aah så får det bli!

RSS 2.0