Ett konstaterande inför morgondagen

Är det bara jag som sitter här med en chokladkalender (som jag förövigt fått) och inser att den inte

kommer öppnas av mig/oss i år ( att börja dagen med choklad är ju som gjort för att hetsa)




Men dagen har gått finfint, synd bara att det inte blev någon träning.. men imon så!

...och nu?

Jag kommer få en räkning hemskickad på 125 rikstaler. Vet ni varför?

FÖR ATT JAG SKET I PSYOLOGKÄRRINGEN IDAG!!!!!
Jag orkar faktiskt inte med henne. hon är INTE bra och jag vill INTE gå dit mer och jag vet INTE vad jag ska göra nu.. svälta ihjäl och dö? i wish.. men så bra blir det tyvärr inte

dagens to do

10.00 - möte hos psykologen

efter det drar jag vidare till mormor och bakar lussebullar. Kommerbli lätt att motstå i alla fall iom att jag har sagt att jag har nyttig vecka, och ännu bättre, hon bakar utan saffran.. så dem lär ju inte ens smaka gott. Usch! menmen kommer vara sysselsatt ett tag i alla fall och de blir ju bra.

I em tror jag att det blir ett step pass och sen vet jag inte riktigt. Förhoppningsvis är jag trött då.

Har sovit jättedåligt dem senaste nätterna.

En tisdag - en bra sådan



In:
1 burk blandad kesella + en ask läkerol (brukar inte räkna det annars)

ut:
1h promenad
1 medelpass

Medelpasset idag var hemskt.. för de var en hel skolklass som skulle in och vara med på samma jympa, typ testomgång för dem och dem bara skrattade och fånade sig och ville bara ha det överstökat typ. Så jävla irriterande var det!

Kom hem och insåg att jag inte orkade dra ner på ytterligare ett pass idag. Hoppade in i duschen istället satte på mig pyamasen redan vid 16.00 och satte mig i soffan till en julfilm. så himla mysigt <3

Idag har jag hällt i mig en stooor kopp kaffe för att få igång magen, men det funkade inte så jag la psylliumfrön i ett glas vatten och klunkade ( så jävla äckligt ) men fick ingen respons på det heller så då slukade jag en ask läkerol och fortfarande har inget hänt... Magen är alltså fortfarande svullen men jag börjar tappa lite vätska nu i alla fall. Har ju samlat på mig under två dygn nu.. inte så konstigt egentligen efter all hets som varit. Vill att magen ska bli platt igen. Men den är på god väg i alla fall hoppas jag. snart så.. snart.

TIPS: Om ni tror att ni ska börja hetsa eller nåt så blötlägg psylliumfrön som får svälla till en gelémassa och drick sedan upp den, du blir mätt och halvt illamående (är konstaterat) och kommer inte bli sugen på något alls efter det.

Imorgon är det psykologfan! Shit har ju inte ens gjort uppgiften hon gav mig.. borde göra den nu. och hon ska INTE väga mig imon!!!!!!!!

I want to be her



Somnade inte förrens vid 06.00 imorse..suck! Orkar inte med detta.

Sov ju över mitt planerade spin/medel pass. Får väl köra två medel idag istället då.
Ojj då måste jag ju gå om en kvart och här sitter jag i pyamasen.

Jag hoppas att ni alla klarar av exakt vad ni vill idag. Kom ihåg att ni är starkare än ni tror bara ni vågar tro på det! Ingenting ska få förstöra det vi kämpar för så hårt. NU KÖR VI!

Måndag - Det ska bli en bra vecka

Nystart och måndag som alltid eller?

Jaja men jag känner att det kommer gå bra nu ett tag i alla fall. Jag är verkligen inte sugen på en massa äckliga fettosaker.
Idag hos mormor så berättade jag för henne att jag ska ha uppehåll på en massa onyttigheter för att det blir så mycket till jul och för att det har varit så mycket när vi adventsfikat och sådär, och hon höll faktiskt med om att det blir så mycket över jul så jag tror hon förstod mig när jag sa att jag bara ville ha en kopp kaffe när vi fikade.

Det jag har ätit idag är julbord på IKEA..  men det var ändå lugnt faktiskt. Åt inte jätte mycket, så det blev väl som en vanlig middag ungefär och det var ju som sagt det enda jag åt idag. Min mage är däremot uppsvullen, beror nog iofs på att det inte riktigt lagt sig efter alla äckeldagar som jag har haft.

Har gått en promenad på 1 timma och kört ett danspass på friskis också ( fy tusan vad tråkigt dans fuego är btw)


funderar på dubbelpass imon eftersom jag inte har något annat att göra, så det är väl bara bra egentligen.


På onsdag ska jag till kärringjäveln igen.. men asså jag borde väl kunna vägra om hon säger att hon vill väga mig? eller?

Nu fan får de räcka!!!!!

Om ni hade sett mig dem senaste dagarna så hade ni verkligen äcklats. Jag har fan gått ett steg längre. Jag har kört dubbelhets de senaste två dagarna och det trodde jag aldrig att jag skulle göra..

Satte mig bekvämt i min fåtölj, fotölj? vilket jävla ordååh nu blev jag arg också. Dåligt humör är jag på också. Aja. drog igång filmen "peter och petra, följt av skönheten och odjuret och efter det blev det rudolf med röda mulen" Tog fram vattenflaskan och ett stort jävla bord med massa onyttigheter och bara åt åt åt åt åt. Ringde pappa som sa att han skulle komma en stund på eftermiddagen och ljög ihop att jag höll på med överaskningar och att han absolut inte fick komma hem. ÄCKEL SOFIE!!



NEJ!! nu är de fan nog, det här var för äckligt. Jag vill ju inte göra såhär. Väger ca 54kg i nuläget och tänker fan droppa ner till 49kg nu. Japp! det får bli mitt nya mål.

Ska fan visa att jag kan klara det här nu.

Fick föresten en ny tid redan nu på onsdag hos kärringjäveln på psyk.. varför får folk gå och lida hur länge som helst utan att få en tid medans jag som inte ens vill ha någon eller hoppades på att få vänta ett tag får tid på momangen. KUL verkligen KUL


Kära Tomten <3



Kära Tomten ♥
Min önskning till julen 2011 är ett fett bankkonto och en tunn kropp!
Var snäll och blanda inte ihop dem som du gjorde i fjol...
Tack på förhand!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig

Idag går det inte bra!

hej hej hemskt mycket hej

Idag har jag tagit det lugnt med träningen faktiskt. Kändes som om det var dags för kroppen att få återhämta sig lite. Men en promenad på en timma har det i alla fall blivit och så lite fasta på det = en bra dag!

Jag har stått stilla i vikt så jävla länge nu att jag börjar bli flyförbannad. Så nu ska jag verkligen försöka vara duktig, dricka mina två liter vatten om dagen och försöka att inte väga mig förens på måndag. Då bara måste jag har gått ner åtminstone lite.

Idag träffade jag äntligen A igen. Det var sjukt längesen faktiskt och jag har verkligen saknat henne. Hon får mig alltid på så mycket bättre humör. Hon behöver egentligen inte ens säga något, bara finnas där så känns det bättre och jag känner mig inte lika ensam. Hon är bäst helt enkelt <3

Ska ta och kolla lite dokumentärer tror jag och läsa lite innan jag släcker lampan. För trots att jag inte vaknade förens efter 11 idag och klockan inte ens är 20.00 än så är jag så sjukt trött.

Det blir alltid fel ändå till slut



När jag kom tillbaka från mormor innan idag så var jag så jäääkla trött i kroppen att jag bara ville lägga mig ner och slå på ett par avsnitt av en serie och bara kolla tills man somnar typ.. Inget fel alls med det men i mina tankar så kretsade en massa godis, glass och kakor som jag ville ha till tv tittandet...

Så vad tror ni jag gör???


Går in fort som attans på friskis hemsida, bokar ett medelpass och ett step pass och får slänga på mig kläderna och gå i rasande tempo ner till stan för att hinna hämta ut biljetterna. Är jag grym eller vad?

Har tränat dubbelpass sedan i söndags. Är faktiskt stolt över migsjälv. Funderar på om jag ska köra två pass imon också och sen vila helt på fredag. Men jag får se helt enkelt!

FEGIS

Idag har jag varit världens största tönt!

Jag har ringt återbud till psykologen bara för att jag typ avskyr henne, för att hon ska jävlas med att väga mig varenda jävla gång (fattar hon inte att sånt triggar och ger ångest?)

Men jag bad dem ändå att skicka en ny tid, hoppas det dröjer typ efter jul... aja nee dax att slänga av sig extra vikten som jag fortfarande går och bär på kanske? Är så otroligt jävla trött på att jag nödvändigt skulle vräka i mig en massa skit på båten.

Men om jag håller mig under åtminstone typ 500 kalorier om dagen så blir väl det bra? eller ääh det blir som det blir. Jag har ju faktiskt lyckats gå ner i vikt innan utan att egentligen planera  en massa och dessutom trots att jag har fikat och grejer..


Jag har ju faktiskt hållt undan lite vad jag har ätit i bloggen, inte skrivit ut det lika ofta längre. Det var någon som undrade hur jag har gjort när jag tappat som mest i vikt och ska jag vara helt ärlig så har jag ätit ren skit typ bullar, kex fast även endel kesella. Fast i små mängder.

Man kan faktiskt äta precis vad som helst för att gå ner i vikt, det handlar bara om mängden!

sen tränar jag ju minst två timmar om dagen och den här veckan har jag är jag redan uppe i 8 timmar och då har jag inte ens tränat idag än.. men det är ju en annan femma.

Jävla idiot Sofie



Jaha jaa, inleder tisdagen med buffélunch på restaurang.

moffar i mig kyckling, stekt potatis, massa sås, två brödskivor med smör, grönsaker, flera pepparkakor och en kanna vatten.
Kommer hem och känner att jag borde äta mig proppmätt så jag går lös i paradisasken (förlåt pappa) hittar två gifflar,ett digestivekex, glass med grädde och chokladsås och ännu mer vatten------>SPY!

JAG ÄR SÅ OTROLIGT ÄCKLIG!! OCH JAG SKA JU ÄTA MIDDAG HOS MAMMA OCKSÅ, ÅÅÅH SÅ JÄVLA GENOMTÄNKT.

idiot idiot idiot idiot idiot idiot

Nu ligger vikten på mer än vad den visade i morse. Skitbra ju... jävla skit! Vilken jävla tur att jag inte skriver matdagbok den här veckan.. nee får ta o ställa in mötet med psykologen nu. Får ju fan ångest över att hon ska väga mig varje vecka, fattar hon inte det? kärringjävel. Kan hon inte tänka lite också?

Eftersom jag i alla fall har endel energi kvar i kroppen efter all mat så kommer jag kunna ge gärnet på träningen idag hoppas jag. Jag tänker INTE ligga hemma och tycka synd om migsjälv eller nåt sånt. Nu drar jag strax ner till friskis och kommer igång med ett medelpass igen..

Ciao!

morgon update

Ställde om klockan flera gånger idag tills jag tillslut bestämde mig för att jag kan få vakna när jag vaknar idag helt enkelt. Klockan 11.00 vaknade jag och bestämde mig för att gå upp. Jag är pigg och glad och känner att det är en sån där fixardag. Men min kropp är verkligen super trött. Den känns ganska tung. Men men!!

Sitter här med favorit teét och sörplar samtidigt som jag läser lite bloggar. Jag borde städa mitt rum eller nåt, men det får nog vänta en liten stund till.

summa sumarium


Angående bilden så är det ett väldigt vanligt förekommande i min familj


Idag då va har jag ätit mer än jag hade planerat.. jag har ätit en pepparkaka. hmm jag får faktiskt acceptera det. Klart jag är arg på mig själv att jag inte fastade, men en pepparkaka innehåller inte många kalorier.

Dessutom har jag kört
* 1puls/medelpass
* 1 danspass
* 2h promenad

Har faktiskt ganska bra kontroll på min träning trots allt. Ligger på en massa minus idag om man ska se det så, men jag tror att jag är ganska vätskesvullen också. därav samlar jag på mig en massa och går inte ner i vikt. Attans

Ska läsa era bloggar och sen lägga mig och läsa en stund tror jag. Imorgon väntar ytterligare två pass, varav ett är med en av mina favoritledare. Så det ska bli kul. Men så blir det middag hos mamma också (inte riktigt lika kul..) sen blir det ytterligare ett pass på kvällen med en kompis innan vi drar hem till mig och har filmkväll.

Kommer bli en supertisdag i hope!


Ny start - Måndag




Godmorgon!

Vågen visade ganska rejält neråt idag som tur är, men långt ifrån okej tyvärr.

Jag vaknade tre gånger inatt av att jag var tvungen att rusa upp på toaletten, inte så konstigt egentligen, så mycket skit som jag har proppat i mig.

Sitter i alla fall här med en kopp kaffe och ska strax bege mig bort till mormor. Är nog där i ca två timmar, ska hjälpa henne med julgardiner och adventsljustakar och sånt där. SHIT de är snart jul och de får jag panik på!!!

Längtar tills i eftermiddag/kväll när jag får ge gärnet på ytterligare 2 träningspass. Idag blir det förmodligen puls/medel och ett dans pass.

Sinnesjukt beteénde

Strax innan 12 idag så körde jag en sån där sista hets timme ungefär. Spydde upp allt och hoppade in i duschen och skrubbade av mig allt äckel, rakade benen och när jag kom ut så målade jag naglarna o sådär. Allt för att jag skulle känna mig så fräsch som möjligt.

Spegeln visade då istället en ren tjockis med smutsig insida.. sanningen går inte att komma ifrån!


Sprang ner till gymmet och förnyade mitt gymkort som gick ut igår, har tränat på tok för lite den här veckan.. usch vill inte ens tänka på det.

Träningen blev: Ih promenad
1 step pass
1 Medel pass


Får känna mig nöjd med det helt enkelt, magen är fortfarande uppsvälld men har tryckt i mig dulcolax så det står härliga till (eller nåt)

Imorgon blir det FASTA!

I´m back!



Fet, ful och äcklig - CHECK!

Trots spring upp och ner i trapporna och att jag stått på en offentlig toalett med öppet upp och nertill och spytt så har jag lagt på mig 3 KILO!!! Shit, hur lyckas man lägga på sig tre kilo på 48 timmar? galet ju!!!

Förhoppningsvis tappar jag väl det lika snabbt? eller? okej kanske inte under två dygn.. men åå herregud vilket fetto jag är..

Ingen mat och dubbelträning hela veckan? JA TACK!!

Nej men jag ska verkligen sköta mig bra veckan som kommer nu, och alla andra veckor också för den delen. Det är fan inte värt att äta något som smakar bra i en minut och som ger plus på vågen och ångest i flera dagar.. TÄNK SOFIE, TÄNK!


24h kryssning kan förstöra en hel veckas arbete...

Drar iväg till Finland och smockar i mig julbord, frukostbuffé och gottar mig i taxfreen....... jag kan knappt vänta.

SUCK!

Ska bli trevligt att spendera lite tid med brorsan i alla fall. Nästa vecka blir det fasta i mååånga dagar och även en och annan dulcolax tror jag allt.

Vi hörs på söndag

This is what you need



Jag höll min fasta igår trots allt. Bra S

Jaja var ju hos psykologen igår igen.. vad skumt de kändes att vara där så sent asså, alla dörrar var låsta och jag kände att när som helst kommer säkert någon psykopat och mördar mig... men jag lever fortfarande tyvärr

Ett tag blev jag så jävla irriterad på henne, de var precis i början av samtalet då jag kände att vad fan gör jag här. Satt och tänkte en massa elaka svar i huvudet men svarade såklart något annat än precis de jag tänkte för annars hade hon nog inte blivit så glad.

Men jag blir så jävla arg när hon säger typ såhär. "Jaa du måste ju välja om du vill vara den här anorektiska tjejen eller en mer hälsosam person som tar hand om sig"

Kan hon sluta kalla mig anorektiker liksom? jag är INTE anorektiker!!! Jag är fet! fet fet fet

Vi snackade mycket för och nackdelar med båda sidorna också, ätstörningen och en sund livstil.

Vet ni vad hon säger sen.. Joo jag vet ju vem din pappa är, om han ringer ska jag säga att du går här då?
Kärringjävel vad ihelvete säger du... jag hatar att varenda jävla vårdjävel känner igen mig bara för att jag ska ha samma efternamn som min pappa ÅÅÅÅÅHHH
Men nej! Hon ska blankt neka. Stackars pappa, han har fått en helt störd dotter som går bakom ryggen på honom, ljuger och får honom att känna sig otillräcklig ibland, och så får hans "kollegor" veta mer än han gör. Jag är en hemsk människa!


Har legat och vänt och vridit på mig i sängen hela natten, har verkligen inte sovit bra alls. Vaknade för en timma sen och kan inte somna om nu. Jag får ta och sova efter mötet med skolsköterskan idag då. Sen inatt sticker jag och brorsan iväg på spontantripp till Finland och smockar i oss julbord.. kommer gå upp flera kilon och paja, min nya vikt som idag var ännu lägre. Dumma Dumma dig Sofie


Nej Tack! Det vi alla borde säga lite oftare

Värsta bästa grejen inträffade nyss. HAHA!! Jag sa nej tack när mormor skulle bjuda mig på fika.
Tog istället bara ett glas vatten. Är jag grym eller vad?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. helst av allt vill jag bara bädda ner mig och vakna upp tills imon.
Jag fryser också..

Man kanske skulle bädda ner sig med en bok, fast jag orkar inte läsa...

Man kanske skulle dra och träna, fast min kropp skriker nej...

Man kanske skulle kolla klart på hela andra delen av diselråttor och sjömansmöss, HAHA


Jag tänkte att jag borde ha fått lite mer energi efter att jag faktiskt åt en macka OCH godis igår, men min kropp svarar precis som om jag skull ha fastat i 2 dygn, visserligen var det ju snart 24 timmar sedan jag åt den där skiten.. men ändå.


Har tid hos psykologen kl 18.00 idag. Orkar inte med den där kärringjäveln en gång till... vafan ska jag göra?
Vi får väl se vad vi snackar om idag.




22.22

Har legat i sängen sedan kl 17.00 idag.

Anledning: åt en macka på stan med syrrans pojkvän och även ca 2hg godis. Nu är jag kom hem så mådde jag så jävla dåligt. Blev illamående och är fortfarande sjukt illamående trots att det var ca 7timmar sedan jag åt det.

Fast jag kommer inte ihåg senaste gången jag åt bröd så det kanske har med det att göra? eller att jag inte åt något igår. Har faktiskt inte ätit mycket alls dem senaste dagarna och var nere på en lägre vikt än jag uppdaterat er om till och med efter att jag smockat i mig den där mackan...

imorgon tänker jag fasta igen, för om det är såhär äckligt illamående jag ska bli om jag äter så vill jag inte alls ha någon mat. Mat är fan så sjukt ovärt.

Klart att det fanns en liten (stor) gnutta ångest över att jag faktiskt åt en macka på stan och 2hg godis när jag lika gärna kunnat låta bli. men just nu orkar jag inte tänka på det, fyfan.

Har tagit två dulcolax och hoppas på att mackhelvetet snart är borta i alla fall.


Tunneln är inte längre bäcksvart



Shit vilken ångest jag fick igår. Jag la mig under täcket och stirrade i tre timmar och kände mig helt jävla hopplös innan hhallonpuss messade och frågade hur de var med mig. Hon fick mig att komma ur mitt ångest krypin och knata ner till henne för att prata ett par timmar.

Hon fick mig på så mycket bättre humör och att jag kan prata med henne om precis allt och vet att hon verkligen förstår vad jag menar är så otroligt skönt. Hon är inte en av dem som klappar mig på axeln och säger att jag ska kämpa lite hårdare så blir allt bättre. Hon vet ju lika väl som jag vilket helvete det här kan vara..

Måste bara få säga att jag tycker synd om er som inte får möjligheten att lära känna den här underbara människan <3 Hon betyder så otroligt mycket för mig.

---

Vill någon vänlig själ komma och ta livet av mig?


jag har kommit längre än halvägs

Godmorgon bloggisar!

Hade besöksrekord igår och tycker att det är superkul att några nya har hittat hit.


Just nu sitter jag och klunkar kaffe för fulla muggar och lyssnar på julmusik (är ett riktigt fan av det faktiskt, så mysigt)
Har nyligen vägt mig och vågen stannade på samma som igår.. jaja så är de väl ibland. Blev sjukt sugen på att försöka få se en fyra på vågen någon gång, men det saknas 3.9kg tills dess. Sjukt egentligen. Kom ihåg när jag i våras vägde närmre 65kg efter att jag och syster hade gjort våran resa till spanien.

Shit!!! de betyder att jag har lyckats gå ner 11kg  Hjälp! synd att det inte syns lika mycket..

Jag har ju faktiskt kommit en bit på vägen nu ju, trodde jag nästan aldrig eftersom det tog ett tag att faktiskt komma igång.

Nee nu ska jag hoppa i duschen och sedan plugga en stund innan jag ska träffa A på stan. Fasta idag kanske? Har ju inte blivit någon fasta på superlänge.

Yes! ha en bra dag

Måndag

Fick min jävla mens nu imorse = Tjockis!

Kommer väl samla på mig en massa vätska nu då.. suck! Eller hur är det? när samlar man på sig? före eller under mensen? Jaja

Dagen har varit rätt späckad idag med bullbak hos mormor, provsmakning också tyvärr... varför ska jag alltid fika hos mormor för? Varför kan jag inte stå emot?

Det blir morgondagens utmaning, stå emot om mormor ska bjuda på fika.

Har varit på biblioteket och lånat tre nya Äs böcker som jag bara vill lägga mig och läsa på en gång (men måste plugga...)

Sen blev det en kaffe innan vi körde ett pulspass på friskis.
Ska nog göra mig iordning för natten nu och sen lägga mig och plugga och hoppas på att somna i tid ikväll. Morgondagen ser om möjligt ännu mer stressande ut.


Vikt

Längd: 176 cm

Vikt: 53.8 kg

Bmi: 17.4

Ett par timmar senare



Man får helt enkelt vända dagen och göra så gott det går utav katastrofen.. i mitt fall var det

1h promenad
1 step pass
1 medel pass

Nu är jag lagom trött i kroppen och mitt humör har vänt till det bättre. Mycket har att göra med att jag fick träffa A idag, har verkligen saknat henne, okej att vi sågs i fredags, men det var längesen kändes det som.


Nu har jag precis dragit på mig mysisarna och är redo för Irene Huss kväll hos A.

Ciao!

En helvetes dag

Skulle träffat en vän i köpcentrumet idag och efter mycket om och men så kunde jag låna mammas bil för att komma dit. När jag suttit och väntat på min kompis i 10min så messar hon och säger att hon vaknade precis och hade försovit sig...
Vad less jag blev, tänkte att jag skulle fördriva tiden med att gå runt i affärerna och kika på kläder men var så jäkla paranoid och kände att folk stirrade på mig hela tiden att jag inte pallade trycket.. Jag gick tillbaka till bilen.

Fick en sån här måste döva känslorna attack och åkte runt  till affär efter affär för att komma på vad jag ville hetsäta... gick in och ut i tre affärer och fick sådan enorm ångest att det knappt var hanterbart.. vad händer med mig??

Bestämde mig för att köpa en B&J = lättspytt. Skulle få panik om det inte skulle komma upp sen, köpte även choklad bara för att... jag vet inte? för att jag alltid gör det.

åt ca 100g choklad och 350-400ml glass + drack en massa vatten innan jag gick och spydde. En ganska liten hets och inget smakade gott. det var inte som det brukar.. jag är fortfarande riktigt low men ska strax iväg till friskis.
Det blir dubbelpass idag!!


Å herregud

Har varit uppe sen klockan 8 idag och bara slösurfa runt på en massa bloggar och läst ut boken hungerflickan som jag fick av A i present. Riktigt bra bok faktiskt och väldigt varierande.

Idag känner jag mig allmänt less på allt, tror att jag fick i mig en för stor brunch.. förmodligen det som bidrar till att jag känner mig misslyckad.

Jag åt 2.5dl lättyoughurt med flingor. Egentligen inte jätte mycket men det gav mig ångest idag i alla fall. usch känner mig tjock!!

Funderar på om det ska få bli det enda jag äter idag kanske? då borde det kännas mer okej..

Nee vill bara gråta, mitt hår är äckligt och fult trots att jag duschade igårkväll, mina byxor sitter helt fel, mitt ansikte är geggigt av allt fett usch jag bara dryper i fett idag, kan inte ens ta på migsjälv utan vilja spriga och tvätta händerna.. är inte det lite weird?

samtidigt vill jag hetsäta.. asså vafan är det här för något.. FÖR mycket känslor idag. USCH!

Jag längtar tills ikväll, då tänker jag gömma mig i stora mjukisbyxor och tjockis tröja och ta med mig en filt (haha) om du inte har någon sådan A? ligga och prata med A hela kvällen och se på Irene Huss

allmänt babbel



Det blev aldrig något pluggande, skypade med syster istället vilket faktiskt var behövligt!

Är helt matt i kroppen idag, har visserligen bara ätit lite yoghurt med flingor i morse innan träningen, menmen. Det ska i alla fall inte bli något mer idag. Failade lite halvt igår med godis som jag faktiskt inte spydde upp. Hade kompisen över och fick strunta i det.. men av någon anledning så gick jag inte upp något tills idag (skitkonstigt) det var liksom inte lite godis jag åt, fast självklart inga hetsmängder. Nu är ialla fall allt mitt godis slut och det sista slängde jag faktiskt. Känns skönt att det är borta nu i alla fall. Jag tänker INTE köpa hem något nytt!

Sov lite halvtaskigt inatt så allt jag vill är att få sova och vakna upp till en ny dag. Hej livslust eller vadå?

Längtar tills imon då jag först ska träffa en kompis på a6 sen träna med A och efter det drar vi oss hem till henne för att se Irene Huss ( jag längtar) Kommer bli en jättemysig dag <3

Stolt!



Har jag inte dött tidigare så har jag garanterat gjort det idag.

Jag testade spin/medel på friskis och jäklar vad det var jobbigt, trampade på för fullt och förbannade mig genom halva passet hur sjutton jag tänkte när jag bokade det imorse haha. Men nu känns det superskönt och jag kan garanterat tänka mig att göra det igen.

Ska hoppa in i duschen nu innan jag plockar fram mina pluggböcker i hopp om att kunna pränta in något nytt som jag inte vet om. kul

Det var jag inte beredd på..

OJJ OJJ OJJ!!!


Var hos psykologen idag. Jag kommer ingenstans!! Jag vet inte hur jag ska göra.. Vet ni vad hon gjorde idag? Hon skulle promt väga mig utan byxor och då skrattade hon åt att mina byxorna satt tajt. hmm jag var alltså för fet för mina byxor eller? Såg jag fet ut? Ingen aning!!

Hon snackade om hur vi skulle gå vidare med behandling och sådär. Hon märkte nog att jag blev ganska ställd ändå för jag blev helt tyst. Jag tror att hon kom åt mig..


Träffade A på stan en sväng och frös ihjäl trots att vi satt med en kopp rykande kaffe inomhus... jaja


Drog till skolan sen och träffade skolsköterskan som tappade hakan när hon såg mig. Hon är ju ändå den som har sett mig tappa 7kg och hon blir lika förvånad varje gång. Hon ska i alla fall hjälpa mig. Jag passar inte ihop med min psykolog ju. fast jag tänker inte sluta med henne eftersom jag behöver kontakten inom vården där nu.

Men vet ni vad hon sa. Hon var tydligen jätte orolig och blir rädd när hon ser mig.. hon ville att jag skulle läsa om capio på nätet. CAPIO? nu tar hon väl i eller? men har ju gått ner 2.5kg varje gång jag varit där så hon tror väl att det närsomhelst går helt åt helvete med mig.

Jag fryser, jag struntar i träningen idag, trots att jag har fikat med en räkmacka. Får bli extra imon, tror att jag måste skruva på värmen här i mitt 26 gradiga rum. 30 kanske?

sömnen jävlas igen



ååh hade en riktigt hemsk natt. Kunde inte sova och när jag väl somnade så vaknade jag halvtimman senare och så har jag hållt på hela natten.. orkaaaaar inte!!
Intalar mig att jag inte alls är nervös inför idag, men tror fan att de är det som spökar ändå.

Nä nu får jag allt klä på mig

Ciao!

imorgon är det dax igen..



Har precis klivit ur duschen och vill bara lägga mig och sova. Mitt öga svider som fan och jag ser hela skärmen suddigt bara för att jag fick en mass tvål i ögat.. not good.

Körde ett pulspass på friskis idag och fick ju mig en timmas promenad på köpet som jag brukar säga. Jag bara älskar när det ena ger de andra. transportsträckan kan man ju säga hehe. (tönt)
Maten har gått bra idag också, så det känns bra.

Imorgon är det psykologdax igen, kommer skämmas ihjäl för min matdagbok... Hoppas mötet går bra i alla fall, och att jag får veta hur hon har tänkt gå vidare, (hjälp, vill jag dethär?)

Ska i alla fall träffa A efter mötet eftersom hon faktiskt har tid bara en timma efter mig, så då hinner vi ses lagom i stan efteråt och kan prata av oss lite med varandra.

Tänkte sy in ett par byxor som blivit förstora men ansåg att det blev ett för svårt projekt för mig haha, så jag köpte mig ett par nya idag i storlek 26, hmm skulle nog kunna ha 25 fast mina höfter är så jäääääkla breda tyvärr. Får blåmärken på höfterna.

Godnatt fina ni<3


mornin

Jag vaknar tidigt varenda morgon numera. Tycker att det är superskönt att komma upp i tid och därmed kunna somna i någorlunda vettig tid på kvällen sen. Dessutom får man ju ut mer av dagen.

Idag vaknade jag dock kl 06.00 och det var kanske lite att ta i. Men då kommer jag åtminstone upp imorgon då jag ska till psykologen igen...

Idag ska jag till mormor en stund, hon vill ha hjälp med att handla, så det ska jag sysselsätta mig med, antar att jag får räffsa lite löv också haha.
Sen tänkte jag köra ett puls/medel pass på friskis och efter det kommer mina gamla goa klassisar hit för att tjöta bort kvällen.

Borde hinna plugga någon timma eller så också..


Äntligen en bra bra bra dag!! INGEN HETS!



Hemma efter ytterligare ett träningspass. Känns asbra!

Drog mig neråt stan vid halv 5 för att träffa A. Vi tog varsin kaffe på ett nytt fik i väntan på att passet skulle börja. Jag som är en stor klant var och köpte mig ett nytt lås efter att ha tappat bort mitt andra också.

Var och köpte mig lågkalori sylt på Ica Maxi också. Ska testa det imorgon tänkte jag.

Nee tror det blir tidigt i säng idag, vill läsa i min bok och bara ta det lugnt.

En bra start på dagen

Kom precis hem från friskis. Skulle ju egentligen haft prov idag men tog fel på en vecka (bra där) så jag hade en massa tid nu att antingen plugga eller träna och vet ni..? jag har hunnit med både och!

45 min plugg i morse

30 min promenad till stan
1 puls/medel pass
30 min hem från stan


Köpte med mig cola light och sockerfria tuggummin hem, tanken var att jag skulle hitta lågkalori sylt i jordgubbsmak, men dem hade bara hallon.. Visste ni att jag verkligen hatar hallon? kan inte ens smaka utan att bli äcklad och grimatisera.

Jaja ska väl göra lite vettiga saker innan jag beger mig neråt stan igen för ytterligare ett pass. Måste dessutom köpa nytt hänglås och vattenflaska, om jag inte har något sånt hemma. Glömde det på träningen igår tyvärr.

jobbiga morgontankar



Läste precis syrrans blogg. Hon bloggar från Miami där hon går i skolan nu i en månad innan hon kommer hem igen. Jag är så otroligt avundsjuk. Men sen tror jag aldrig att mitt psyke hade klarat av att göra det där. Träffa massa nytt folk, prata en massa engelska och vara med i flitiga diskusssioner i klassrummen.

Det får mig att känna mig väldigt värdelös. Som om, jaha här åker alla åt olika håll och upplever saker och så sitter jag här hemma framför datorn varje dag, ätstörd och bara hoppas att jag inte ska hetsa. Vad har jag för något liv egentligen?
Är självklart otroligt glad för hennes skull.

Idag var det inte lika kul..



Kom hem från träningen för en stund sen, Jag hetsade tidigare idag, var så jävla besviken på mig själv. Jag kunde inte alls skämta om att jag var störd eller så. Blir så jävla less på det här, så jag tvingade med A på två pass på friskis, och hon var inte sen med att svara JA på den frågan så det gick kanon. Dessutom så hade jag riktigt roligt på passen idag.

Nu har jag precis slängt in träningskläderna i maskinen, gjort mig iordning för natten och ska läsa lite bloggar innan jag lägger mig med en bok och läser.


Ni alla är så fina<3



Vill först och främst tacka för alla gratulationer jag fick igår, ni är så fina <3

Gårdagen var mysig även om det osade lite misslyckanden över dagen, men jag får väl försöka förlåta mig själv och gå vidare på en bättre dag matmässigt idag.

Jag träffade även A en stund på kvällen som grattade mig och hade köpt ett roligt kort med choklad på (haha) och boken "hungerflickan" Jag letade faktiskt som en galning efter den boken på biblioteket sist men hittade den aldrig. TACK A <3

När jag får en sån typ av bok så vill jag alltid lägga mig med den direkt och läsa, men jag är tvungen att låta den stå och vänta tills imonkväll då allt plugg är över.

Så som sagt, dags att begrava sig, och om jag har sagt begrava mig bland plugg innan så är det inget mot vad jag ska göra nu... så jävla tråkigt. Längtar till träningen ikväll istället.

hoppas ni får en roligare morgon än jag!

7 November - 20 år



Idag fyller jag 20 år - åldring

Har alltid sagt att när jag fyller 20 så ska jag väga 55kg.

Vågen stannade på 54.8kg så de känns bra, något uppfyllt i allafall.

Hej Hets, undrade just när du skulle komma..



Nu börjar jag känna igen mig själv lite mer och skäms för vad som står nerkladdat i min matdagbok... not good!

Min godis låda under sängen har blivit lite mindre men det finns fortfarande minst 4/5 delar kvar av allt som finns där under... yepp jag har samlat på mig för att ha allt till hands.. är jag dum i huvudet eller? Jaa men det vet ju vi alla att jag faktiskt är!

Ähh godnatt!

...lgkFWHGEAIUFVGH



Idag har jag en sån där dag då jag bara vill gråta. Jag orkar ingenting, jag är lättirriterad och tårarna bränner bakom ögonlocken hela tiden. Dem väntar bara på att någon ska säga något som ska få dem att falla. Jag är känslig nu.

Min kropp är så lam och så tung och det är tungt att andas, Har ju faktiskt inte ätit så mycket på hela veckan och tränat en hel del.

Jag är sur på pappa för han dum i huvudet!! och om han säger ett ord till, vad som helst så kommer jag få ett mega ubrott på honom. Nu dampar datorn också... måste nog slå lite på den med!!!! Asså jag är bara så jävla irriterad. Dessutom har jag träningskläder på mig som sitter jävligt fult och skär in i rumpan så jag måste dra i dem hela tiden. Allt är helt fel idag!

Insåg att jag hinner gå på step passet idag trots allt, trodde att jag skulle missa det.. kommer säkert gå jättebra, jag som knappt orkar ta mig upp ur sängen idag. Svimmar jag så får jag väl göra det.

JÄVLA SÖNDAG!!!

skratta med hjärta och själ eller bara oro?

Gick upp för en timma sen, det är så skönt att komma upp i vettig tid på morgonen. Dagen blir annorlunda om man får en bra start tycker jag.

Jag lyssnar på Peter Jöbacks julskiva - jag bara älskar den

Igår gick maten okej, åt inte bra saker, men jag åt inte mycket alls, så de gick bra!

Kvällen spenderade jag hos min hhallonpuss vi låg hemma hos henne i hennes enorma säng och kollade på film och pratade om en massa saker, till och med magarna flikade in med kommentarer HAHA hungrig-inte hungrig? vem bryr sig liksom.

Det är verkligen så skönt att kunna snacka om allt, kunna skämta om sånt som kanske inte är allt för kul. för visst kan vi skratta ibland.
Det är skillnad på att låtsas ha kul med sina vänner eller att ha kul åt enormt störda saker som vi snackar om och jag verkligen skrattar för att jag vill och inte för att det ska se bra ut.  Jag är så glad åt dig A och jag vet att jag sagt det ganska många gånger nu.

Skämdes lite igår när jag åkte hem och insåg att jag faktiskt var liite sugen på choklad, men jag somnade ganska snabbt ifrån den tanken och idag vill jag inte alls ha igen.

A wish to get skinny



Igår grattades jag lite i förväg av familjen och syrrans pojkvän eftersom syster åker till Miami idag.. avundsjuk!!!
Det bjöds i alla fall på middag och tårta och något inom mig sa att de var okej att hetsa när jag insåg att det var tårta också. Bra där.. 
- Det blev en "normal" (tror jag?) portion av middagen
- 2 bitar prinsesstårta
- Choklad
- popcorn
- lösgodis

Usch! hatar att skriva ut vad jag äter. tänkte på det igår när jag sa till psykologen att jag ätit kesella häromdagen och jag skämdes. Det är något med att stoppa det i munnen tugga och svälja som gör mig äcklad när jag väl ska beskriva att jag gjort den processen liksom..

typ, jaa jag geggar runt i kesellan med en sked stoppar en stor sked i munnen smakar smaskar sväljer och det fettar sig i magen. Asså jag mår illa när jag skriver det, haha inser att jag sitter här med en äcklad min och skriver det men jag hatar verkligen att prata om mat. FYFAN JÄVLA TJOCKIS

Som tur är väger jag lika mycket idag som jag gjorde igår. Lyckades alltså få upp endel när jag spydde igår.

Idag ska jag allt hålla igen vid fikat hos mormor.. tror hon sat att hon köpt apelsintårta och alla vet att jag bara gillar prinsesstårta så den kan jag skippa som tur är

Jag vill inte skriva matdagbok!!!!!

Samtalet hos psykologen

Jag vet inte vad jag känner igentligen. Har så svårt att sätta ord på mina tankar ibland. Men jag tror att jag känner mig idiotisk! Sjuk i huvudet! knäpp! Störd!

Känns inte som om jag klickade med psykologen i alla fall. Kan man veta det efter första gången?
Vi pratade väldigt mycket om olika saker. Om maten om träningen, självkänsla.. förmodligen det där vanliga som alla pratar om?

Men ibland satt hon och smålog, det såg ut som om hon inte kunde hålla sig för skratt i vissa situationer, usch då kände jag mig verkligen obekväm.

Hon sa att om jag gick ner mer i vikt 1.4kg så kan man sätta diagnosen anorexia på en.. fast det finns väl fler kriterier för att få den diagnosen. Vad fan babblar hon om lixom?!

Fick även reda på att min skolsköterska tydligen skickat en remiss till sjuksköterskorna på dagvården också och att det kunde vara ett alternativ till behandling senare. WHAAAAAT!

Ibland känns det som om jag har hittat på allt, som om jag kan sluta när jag vill. Jag vet ju att det inte går.. men det känns lixom som att sådant inte är till för mig. Det är inget problem med mig!! Eller?

Ska jag nu betala 100spänn för att gå till henne en gång i veckan så dör jag ju! måste ju betala det själv och jag trivdes inte med henne!!!

fick i uppgift att skriva matdagbok också.. så jävla pinsamt.. " om du överäter så får du skriva ner minsta lilla sak" sa hon.. får väl försöka att bara hetsa en sak när jag hetsar? eller äh ljuga? fast det sa hon också att jag inte fick göra...

När hon sa att jag var tvungen att skriva ner varje liten sak när jag överåt kunde jag faktiskt inte hålla mig för skratt. hela pappret skulle ju bli fullt!! hon insåg i alla fall att det var det jag skrattade åt.

Jag behöver lite hjälp här.. VAD SKA JAG GÖRA?

viktuppdatering

Längd: 176cm

Vikt: 55.4kg

Bmi: 17.9

.....

Inser såhär mitt i natten att det bara kommer bli max 4h sömn inatt..

..att jag är patetisk som googlar runt på godissorter..

..att mina tänder snart ramlar ut, jag svär på att jag har hål i dem..

..att det känns som om hela jag är omsvept av ett lager fett (eeuw)..

..att jag hatar mig själv mer än något annat just nu.

Hjälp!



Har varit en fullspäckad dag.

Var nere på stan och tog en kaffe med A. Hon ville prata av sig och det förstår jag mycket väl. Ojj vad vi snackade. Kändes bra. Jag bara älskar att ha henne att prata med om exakt allting. Tänk att vi faktiskt inte kände varandra för ett par månader sedan. sjukt!

Imorgon är det min tur att ta mig till psykologen. Jag är på sånt där konstigt humör, helt uppspelt som när man inte vet om man ska skratta eller gråta. Jag brukar reagera så. Jag tror inte att jag kommer att gråta. Jag brukar inte göra det. Har väldigt svårt för det. Jag brukar bli mer tyst ihopsjunken och livlös i ögonen. som om jag inte vet vad jag ska ta mig till när tårarna egentligen borde falla.

Jag är så kluven. Maten har ju gått bra hela veckan och jag har tränat bra också. Jag har inte spytt eller hetsat sedan i söndags och jag väger mindre än på länge.. behöver jag någon hjälp?
Det känns som om jag ljuger om jag säger att jag hetsar och spyr bara för att jag inte gjort det på fyra dagar (som är rekord på flera månader)

Jag är i alla fall riktigt nervös, det känns i magen på det där lite obekväma sättet. Imorgon är det i allafall dags och jag tänker ju inte strunta i det. Jag vill bli av med allt hetsätande.

Ne nu ska jag duscha som jag inte han med förrut eftersom mamma ville att jag skulle följa med henne och handla, sen blir det bloggläsning några sidor plugg och varva ner med Ted gärdestads skiva.

Kom hem för ca..

...1 timma sen och efter det har jag bara slappat framför datorn.

Kursen var väldigt lärorik, men även väldigt mycket repetition. Fick reda på att företaget jag jobbar inom är väldigt måna om friskvård så att dem kommer betala mitt gymkort (haha) asbra ju!

Fikade vid halv 11 och det blev en grov fralla med två ostskivor lite smör, gurka, paprika och en kopp kaffe. Kändes helt ok faktiskt. Men jag var väl förberedd.

Idag hoppar jag träningen faktiskt och vilar kroppen. Jag är helt matt, och det känns att det är för att jag tränat så mycket det senaste. Men imon kör jag igen, - dubbelpass? jaa kanske!


Ska hoppa in i duschen nu sen åka iväg med pappsen en sväng och efter de träffa A som sagt. Skönt att ha dagen planerad.

06.48



godmorgon...eller nåt.

Fattar inte varför jag är vaken såhär tidigt när jag somnade vid halv två inatt. Jag orkar inte, varför kan inte jag också bara få sova? Jag vill sova!!

Aja, idag står kurs på schemat mellan 09.00-13.00 (med inplanerad fika) hatar när man hamnar i såna situationer. Men tror bara att det är en vanlig fralla i alla fall ( säkert dränkt i smör och ost..) jag tror jag ska äta den i alla fall! eller aah, det beror ju på. Äsch!

Har fått ett blåmärke på mitt höftben bara för att vi ligger på golvet på träningen.. ajj!

Funderar på om jag ska köra ett medelpass vid 15.00 sen. Jag älskar den ledarens pass. Jag blir så glad av alla låtar som hon valt och så ler hon sig verkligen igenom hela passet och det känns så jäkla bra efter det.

Sen blir det nog presentletning med pappsen, plugg och sedan en "fika" med A och en massa snack. Det verkaar bli en fullspäckad dag.

Tänker på dig idag A. Lycka till <3

Laddad dag

Maten har gått bra idag också, bara liiite ångest.

Intag:
1 glas saft
1 bulle
1 burk lätt kesella
1/2burk vaniljkesella den feta (jävla tjockis)


Träning:
1h promenad
1 medelpass
1 afro danspass


Borde kännas okej, men ändå så känns det lite jobbigt. Eller jag vet inte, men jag är liksom inte riktigt nöjd med dagen. Har ju pluggat också så jag fattar inte riktigt. tror att det är vaniljkesellan som ger mig ångest idag, konstigt att det inte är bullen.. hmm ( fast det är typ inget socker alls i dem bullarna vi bakade)

Bullbaket gick faktiskt riktigt bra. Jag var ju bra på att baka bullar, har nästan aldrig gjort de och varnade mormor om det innan jag började, ifall dem skulle bli äckliga liksom

Jaja, imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag på en kurs mellan 9-13 och sen ska jag väl träna också. Ska kanske leta present till mig själv med pappa också imon HAHA känns ju bra.

Ojj vad jag har ljugit om maten dem senaste dagarna, brukar inte behöva ljuga så mycket

Igår "åt jag" en subwaymacka på vägen från träningen
och idag käkade jag och A på mcdonalds..

Bara lite dåligt samvete för det också kanske. Hatar att ljuga!!

bullbak och en liiten gnutta ångest över det!



Jag sov dåligt inatt också.. undra om dte har något med fredagens möte att göra, eller om jag bara är stressad för att jag har haft mer att göra och tänka på den här veckan.

Försöker vakna till med en kopp kaffe nu i alla fall. Jag är trött men vill vara uppe i tid så jag inte försover mig någon dag framöver eftersom jag ska upp tidigt båda dagarna.

Ska iväg och baka bullar med mormor vid 10, kommer med all säkerhet fika där. 100% säker eftersom att vi bakar, ääh vi hade nog fikat ändå. Gaaaaalet att det aldrig går att stå emot. Men äsch, om man bara håller tänker till lite så är det ju inte säkert att det blir förmycket trots allt. Får hoppas på det bästa.

Bra dag!



Började dagen lite slött eftersom jag sov lite halvkonstigt inatt, läste bloggar och sådär innan jag begav mig neråt för ett medel pass på friskis. Gick riktigt bra! sen tog jag och A och gick hem igen. Det är typ 3km från mig ner till stan så dag har jag gått 1,2mil eftersom jag precis kom hem efter ytterligare ett pass på friskis.

Jag testade på ett step pass.. och jäklar vad det var jobbigt. Jag svettades som en gris där inne, dessutom var det passet också indelat i massa block så att jag gjorde bort mig ett antal gånger haha. Men det var riktigt kul så det kommer jag definitivt köra på igen.

Så idag har jag alltså tränat två pass på friskis, gått 1,2mil och bara ätit en burk lätt kesella

Känns super, dessutom komjag igång med plugget också. Inte precis så mycket som jag ville ha gjort men jag har kommit igång! tror jag läser ett par sidor till innan jag lägger mig

Nu: Duschen!

1 november


Idag har jag redan bokat in två pass på friskis som jag tänkte köra. Ett medelpass och ett step pass. Har aldrig testat step innan så det ska bli kul att ge det ett försök.

Sitter här och försöker piggna till med ett glas fun light (haha) jag var för lat för att koka kaffe idag..

Jag hoppas på att kunna få endel plugg gjort idag också, jag måste verkligen ta mig igenom ett par kapitel, har prov nästa vecka ju.

RSS 2.0