Hej

Hej mina vänner!

har inte uppdaterat för att jag varit så jäääääkla seg. Låg i sängen hela gårdagen och kollade på andra avenyn. rörde mig knappt ur fläcken och tränade inte en enda minut. sjukt! snacka om slappis. Fick lite dåligt samvete eftersom det var så fint väder ute. men men, det var nog behövligt med en vilodag.

Fårse vad den här dagen bjuder på. idag sak jag i alla fall gå upp ur sängen, ska  nog dra mig ner till gymmet en sväng också. Måste ju passa på innan jag åker utomlands nu på tisdag. Fast iofs har hotellet gym så jag kommer packa ner träningskläderna. Men där blir det ju inte träning 4 timmar om dagen om man säger så.

åhh vad jag längtar till solen nu. Vill vara brun, snygg och smal. hoppas jag lyckas bli brun åtminstonne.

24/2-12

Börjar som vanligt dagen med en kopp kaffe, ett glas pepsi max och en vitamintablett
( ordinerad av pappsen ofc)


Syrran och hennes pojkvän hade gjort scones till frukost och vi hade inte något smör så dem är gjorda på lättkesella. Visste ni att jag älskar kesella? tss!
Smakade litegrann i alla fall så det får vara frukosten, tog inte alls mycket och ingenting på så det var verkligen bara att smaka i alla fall.


Blev ju en fasta på ca 27 timmar innan jag avbröt med scones så det känns ju bra i alla fall.

Drar ner till friskis snart, hade tänkt köra ett spinpass nu på förmiddagen, det var ett tag sen.


Lycka till för er alla idag



Torsdag

Satte mig precis vid datorn och insåg att jag inte suttit ner för annat än att knyta skorna sedan ett par timmar tillbaka. Det känns i benen ska jag säga.

Dricker pepsi max och är hyfsat nöjd med dagen.

Visserligen "minihetsade" jag inatt vid 5 eftersom jag inte kunde sova. Riktigt dumt gjort. Men jag har tränat bra idag i alla fall och har inte ätit sen den lilla incidenten imorse.

Träningen idag:
2 h promenad ( galet vilken powerwalk ena blev)
1 step pass ( höjde brädan och det blev sjukt mycket jobbigare, ska köra på det i fortsättningen)
1 medel pass
30 min gym (dödade tid mellan passen)
30 min rockring



Syrran och jag bokade resa till en av kanarieöarna idag. Lyxade till det ordentligt och valde all inclusive... mjo men ska köra på mycket frukt. Dessutom hade hotellet gym så det ska vi besöka flitigt tänkte vi. Jag kommer göra det i alla fall. Vi flyger på tisdag och blir borta en vecka, så det är skarpt läge här hemma nu. Måste skärpa mig. Mer träning, mindre mat. Fast nu i helgen ska jag börja äta frukost, lunch och middag på bestämda tider så att kroppen vänjer sig bättre. Tänker inte gå runt som en uppblåst ballong där nere. då vill jag absolut inte visa mig i bikini.

Det var då typiskt!

HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA

När kära lilla mormor struntade i att köpa frallor på Ica mxi idag så tänkte jag direkt att YES jag kommer undan fika ännu lättare, BRA! men så fel man kan ha.

"Jag tänkte att vi åker till fiket idag istället och köper med oss därifrån det var ju så länge sen"

Jag vet att jag har en egen vilja och att det bara är mig själv jag ska hata när jag stoppar i mig alla siffror som gör mig tjock.

1 räkmacka och en...semla... gjorde att jag startade en hets när jag kom hem. Det sjuka är att jag satt och tryckte i mig semlan. Jag hatar mandelsmassa och sprutgrädde, men ändå satt jag där och bara åt. Så jävla vidrigt.

hade kunnat bara spy upp det egentligen men är så mycket lättare när man känner sig illamående mätt. Så vad hetsade jag?

Min hets:

1 räkmacka

1 semla

massa lättyoghurt med crunchies

1 kanelbulle

1 ballerinakladdkaka

1chokladpralin

 

Brukar hetsa så mycket mer och så mycket onyttigare. Men nu är allt uppe i alla fall. När jag verkligen är sugen på att hetsa så dricker jag mindre vatten för att få i mig mer, men idag ville jag bara få upp allt så jag drack mycket mer för att illamåendet skulle komma fortare. skvallrar rätt mycket om att jag egentligen inte alls var sugen på att hetsa.

 

 

Måste berätta en lite kul sak. I dem där flingorna finns det yoghurtdragerade flingor som jag bara älskar och pappa som skulle äta sa..

Pappa: konstigt att det står att det ska vara såna här flingor i men så finns det inte en enda i paketet.

Jag: Ojj det var ju konstigt, typiskt att inte lägga i några

Syrran: Men det är ju bara för att du har handplockat varenda en i paketet

Pappa: jaha men det förklarar ju saken

Jag: hehehe (fan vad jag skäms)

 

Men måste säga att nu i efterhand är det lite småkul

 


HipHopABS

Tänkte bara visa vilken dvd jag tränade till imorse. Det var alltså HipHop Abs. Jag rekomenderar den faktiskt. Det var riktigt bra övningar och jag blev svettigare än på ett medelpass.

Jag körde först total body burn i 40 min

Sen Ab sculpt i 20 min

Kommer absolut köra på dem här, måste ju testa alla program också.

 

 

Nu sitter jag och äter Brunch. Det fick bli ett äpple med en smärre överdos av kanel och ett knäckebröd med två äggvitor och faktiskt liiiite kaviar. Så sjukt gott faktiskt och jag är mätt. dessutom väldigt kalorisnålt. Är stolt över mig själv att inte medför lika stor ångest att tugga och behålla. Fortfarande jobbigt men jag försöker. Vill faktiskt kunna äta nyttiga och bra andra saker än bara kesella. Fast jaa kesella är fortfarande bäst! Bra för att det är så proteinrikt och håller än mätt.

 

Ska dra på mig lite kläder och gå strax, kommer jag kunna komma undan frallan hos mormor idag? hmm!

Hope so!

 


Dissar vågen

Godmorgon

Kunde inte somna inatt så vid tvåtiden tog jag mitt täcke och la mig framför tvn för att titta på cityakuten. Kom ihåg när jag var helt besatt av det programmet och gick upp varje natt för att inte missa ett avsnitt. ställde liksom klockan en helt vanlig skoldag för att hinna upp och kolla på avsnittet.
Så ja vad ska man säga, hade ju självklart redan sett avsnittet och somnade i soffan en timma innan jag gick in och kunde fortsätta sova i min säng istället.

Överväger hela tiden om jag ska väga mig, men försöker att undvika den ångesten som det ofta framkallar. Dessutom intalar jag mig att ingen ändå skulle märka om det råkar stå -1hg sen gårdagen osv. Det står ju inte skrivet i pannan vad jag väger direkt, utan man ska ju SE skillnad inte bara veta att det är skillnad.

Vaknade för drygt en timma sen och har myst ner mig i min bekväma fåtölj, fotölj?? vafan STOL! och tänd ljus medans jag druckit en kopp kaffe och ett glas c-vitamin. Ska träna lite här hemma till en dvd som mamma fick i julklapp ( men inte ens öppnat än.. typiskt henne) som verkar bra samt göra några övningar jag såg i en tidning.

sen sticker jag iväg till mormor en sväng.

Min jättejättejätte roliga dag (IRONI)

Tänker gå och lägga mig nu. Idag känner jag bara FMLFMLFML ungefär. Sitter och kollar alla möjliga enkelresor och biljetter för att bara komma iväg ungefär.

Jag är bara så nere helt enkelt. Fortfarande sjukt irriterad. Gick lös i pappas belgiska chokladkartong, men jag han stoppa mig själv innan det gick över i hets så det känns helt lugnt faktiskt. Har väl inte ätit sådär kanonbra idag egentligen. Men är glad att jag inte hetsat och spytt. Har likom varit så jävla deppad att jag lätt hade kunnat göra det så jag får väl ge mig en eloge va?? äh nee det glömmer vi.


Maten idag:
1 burk blandad kesella
1 plocksallad från hemköp
lättyoghurt med crunchies (usch usch)
några chokladbitar (idiot)

Dagens träning:
2 timmar promenad
1 step pass
1 afro dans pass


Har tränat på det här sättet så länge nu att jag börjat tycka att det blir för lite. tränar jag två-tre timmar en dag så blir jag förbannad på att jag inte gör mer och det känns farligt. Har varit så nära på att smita in på ett tredje pass ett par gånger nu, men vill ju inte riskera att bli avstängd.

Nee godnatt med er, hoppas att morgondagen kommer kännas bättre i alla fall.
Puss<3

Irriterad!

Är lite lätt irriterad, lite småförbannad, ganska rejält irriterad egentligen och otroligt förbannad. Men det behöver ju ingen veta..

Har hunnit med 1 timmas promenad och ett step pass i spegelsalen. Antar att folket fick sig ett gott skratt, kossor som steppar är ju rätt kul att se, åtminstonne var det vad jag såg i spegeln.. Den här gången kunde kossan stegen bättre i alla fall eftersom hon gått på passet innan.

Fick cravings efter plocksallad på hemköp sen så jag måste erkänna att jag faktiskt gick in och köpte mig en. Det är ju okej sålänge man suktar efter bra mat.

Fast måste erkänna att jag nu blev så jävla förbannad att jag hellre skulle äta allt jag kommer över.. men måste släppa den tanken.

Springer ner och tränar igen istället

Dagens

Dagen har gått helt okej och jag vill bara däcka i min säng. Har en massa bloggar att läsa också som jag ska ägna någon timma åt innan jag släcker lampan och väntar in en ny dag.

Maten idag:
ca 240g frusen mango
1 äpple
1 varma koppen

Dagens träning:
2h 20min promenad
1 medelpass
1 danspass

Åt inte ens för 300kcal idag vilket är bra och träningen gick faktiskt också bra.
Jag borde vara nöjd. men jag tror det beror på att det inte var så länge sen det gick dåligt, måste ta mig förbi sådär 5 dagar innan jag kan känna att det går riktigt bra, och så långt brukar jag inte ens komma innan en hets besöker mig... men vi får se helt enkelt.

Syrran och jag har stora planer nu och jag bara hoppas att vi lyckas genomföra dem. Kanske inte superstora men en resa till ett annat land för resecheckarna som vi fick i studentpresent. Vi fick dem för att åka någonstans tillsammans och det ska vi se till att göra nu. Hoppas bara att vi får bra besked av resehuset helt enkelt så att vi kan använda checkarna på det vi har planerat. annars skiter det sig.

- Godnatt

Det är kallt i mitt rum

Jag var ute på en lång promenad innan men hade lite otur då solen gick i moln ganska direkt då jag började gå. Men jag skruvade upp volymen på ipoden och gick mig varm medans jag drömde mig bort i en massa tankar och benen gick av sig själva.

När jag sedan kom hem skulle jag blanda till mig lite kesella och just då kom pappa hem. Jag hatar när någon annan är i köket och kollar på samtidigt som jag håller på och gegga ihop vad jag ska äta.. så kesellan åkte i soporna och jag sprang ner på mitt rum med ett paket frusen mango istället.

Pappa kom ner sen och frågade varför jag slängde den och tyckte att det var ortroligt onödigt. Sa att jag blev stressad när han var där, ( i vanliga fall hänger alla över mig och frågar vad jag blandar och om dem får smaka eller kommenterar att jag är knäpp) han sa att vi skulle prata om det och att vi absolut skulle göra det NU!

Men jag körde ut honom med ett " jaha när du vill prata DÅ ska vi göra det men när jag vill prata (läs konfrontera) dig så sticker du alltid så jag måste alltid göra det när vi åker bil för då kan du inte smita. Gaah idiot!

Aja inte så intressant, drar till friskis nu.
Ciao!

V.8 Måndag

Sitter i sängen med en kopp kaffe och ett glas C-vitamin och kikar lite thinspo. Vädret bara strålade när jag vaknade och det gör mig alltid på bra humör.
Hmm smakade precis på c-vitaminvattnet, det smakar vitsippa, konstigt det var ju granatäpple/lime. Jaja gott ändå.

Idag är jag sugen på att ge gärnet. Men ska dricka upp mitt vatten och slappa någon timma till innan jag bestämmer mig för vad dagens första aktivitet får bli. Ska ju inte på något pass på friskis förrens vid 17.00 och jag måste ha gjort något innan.

Hoppas ni får en fin start på veckan.

78kronor tur och retur



Fattar ni vad billigt det var för mig att åka både fram och tillbaka till Göteborg. Hade supertrvliga dagar med en av mina bästa vänner. Blev shopping, lunch på slimfood, myskvällar och en massa prat. Supertrevligt. För mycket mat bara...
Men det är bara att ta tag i det igen. Jag kan ju inte göra misstag ogjorda. Men jag kan göra bättre nästa gång och välja bättre. Måste lära mig det.
Fattar ni vad irriterande. Tog två till nu för en stund sen och hoppas på bättre effekt tills imon.

Idag har jag i alla fall fastat. Det är bra!

Promenerade 50min och rockade rockring i en timma till andra avenyn.

Tror jag byter om och kryper ner till ytterligare några avsnitt av andra avenyn. Längtar tills imon, vill göra rätt för mig igen så att jag slipper känna mig så misslyckad. Mer träning imon.

Godnatt

in gothenburg

efter att jag kom hem från medelpasset igår så ringde en fin vän från göteborg och sa att jag var välkommen till henne när som helst. "ta första bästa buss sa hon" och det gjorde jag.. sista bussen gick 45 minuter senare och biljetten blev min för ynka 39 kronor. Så nu befinner jag mig i gbg på obestämd tid. Så att ni vet varför jag inte uppdaterar som vanligt.

puss<3


Slapp morgon

Sitter här i mitt 25 gradiga rum med en stor stickad tröja på mig och fryser. Då är det inte helt lätt att ge sig ut ska jag säga. Men ska dra iväg till mormor en sväng nu.

Morgonen har bestått av en kopp Kaffe i favoritmuggen ett stort glas pepsi max och fjärde Harry Potter boken. En riktigt mysig morgon faktiskt.

Dags att göra nytta.

En utav 365 dagar



Har gått runt och frusit exakt hela dagen. Brr kallt!

Idag åt jag lunch/middag hos mormor. Jag HATAR verkligen att äta riktigt mat och behålla den. Har riktiga problem med det. det är därför jag helst bara äter kesella, yoghurt och såna "flytande" saker. Kan tycka att även sallad, äpplen och sånt där som vi äter för att det är kcalsnålt och nyttigt kan vara riktigt jobbigt att äta.

Ätit idag:
2 tunna skivor kassler
2msk ris
broccoli,gurka och tomat

Tränat:
1h promenad
1 step pass

Så dagens mat var väl inte speciellt mycket faktiskt. Kalorisnålare än vaniljkesella men mycket jobbigare att äta.
Dessutom har jag tränat för lite och var helt ofokuserad och kass på steppen idag.. men vad finns det morgondagar till? Jo att ändra på det som inte passade dagen innan. Imorgon blir det mer träning!!


Tisdag - allahjärtansdag - whatever

Godmorgon :)

Har sovit lite knasigt dem senaste två nätterna så jag orkade inte upp och träna imorse.. not good. Men kommer köra stenhårt i em i alla fall.

Har stooora planer inför veckan som känns awsome.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite ärenden innan jag kommer hem igen.

Juste ha en trevlig allahjärtans dag.. eller något!

EE = emotional eating



Nu är köket fixat diskmaskinen full.. och tvättstugan ordentligt rengjort och luktar en av mina riktigt gamla date parfymer som jag hittade långt in i ett skåp.
Japp jag funkar ju såhär att känslorna styr maten.

Så idag har jag ätit som en häst ( ååh jag saknar min häst<3) och inte tränat ett skit. Däremot blev jag glatt överaskad när jag sen ställde mig på vågen efter att ha rättat till min lilla hets så gott det kunde gå. Såg siffror som jag inte sett på väldigt länge. Fast jag är ju medveten om att jag väger några hekto mer, man kan aldrig lita på vågen helt direkt efter en hetsomgång. Men har inte vägt mig på ett par dagar och trodde att jag vägde ca 2kg mer så det är klart man blir överaskad.

Kommer fortsätta min kesella diet igen, imorgon och på onsdag har jag däremot lov av mig själv att äta något annat eftersom jag ska till mormor båda dagarna. Men jag håller ju igen så gott det går. Idag tror jag faktiskt att jag hade kunnat hålla igen, var inte speciellt sugen egentligen utan tänkte mest att ääh nufan kör jag. Jag tror jag ville döda några timmar eftersom jag bara har önskat bort den här dagen.

Imorgon blir det träning i alla fall och jag är så jävla peppad att det inte är sant. borde egentligen träna extra imorgon? har ju liksom inte gjort ett skit idag.. hmm fårse hur det blir med det.

Att inte räcka till

Ibland tar livet vändningar som man inte är beredd på och man blir bara tvungen att acceptera allt.
Ni vet när man blir av med något och helt plötsligt så inser man allt man blivit av med på kort tid och känner sig så ensam. Man inser hur begränsad man är och hur fast man är, för man kan inte göra det man alltid har gjort.

Jag grät av medlidande. Jag vill inte se dig ledsen <3

Fick inte lust till någonting, när man ser någon som hela tiden är så stark bryta ihop så inser man hur mycket det betyder.

Vill lägga mig under en filt och sova bort dagen. Får extrem ångest över att jag verkligen borde träna men inte har lust. Har aldrig haft sån ångest över att skippa träningen innan.

V. 7

Inatt sov jag väldigt dåligt, förstår inte varför jag inte kunde somna egentligen, för kroppen var så otroligt trött.
Kom fram till att jag tränade ca 23-24 timmar förra veckan.
Inte konstigt att kroppen är trött.
Låg och spelade upp hela mitt liv i huvudet, började när jag gick på lågstadiet och gick sedan uppåt och försökte få med känslor och tankar från då. Jag vill vara liten igen.

Känns lite jobbigt att jag inte kommer att komma igång med träningen förrens efter 12 idag, men det får funka.

Igår på step passet insåg jag hur mycket jag hatar den spegelsalen vi är i. Jag ser helt jävla störd ut när jag tränar. Tur att andra salen inte har en enda spegel så jag inte behöver se mig själv.

Aja ska sra mig iväg strax så det kanske är bäst att ta på sig något.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

My body, my rules



Det här roar mig, tjaa man skulle kunna kalla det här för min kylskåpshylla hemma hos oss.

Except: Hallonkesella - fyfan hallon är det äckligaste jag vet
Keso - äter jag visserligen, men antar att ni märkt att jag kör nån sorts keselladiet just nu
vaniljkesella - inte enbart mina, såna kan man ju inte unna sig jämt..tyvärr
lättkesella - definitivt mina



Den här var det jag hittade på netto, 500g och hela burken ger totalt 255 kcal. Konsistensen var dock inte lika fast i denna och det är delvis därför jag gillar kesella, jag gillar när det inte trillar av skeden. man ska kunna vända på den utan att den ramlar ut. Men den blev lite bättre om den fick ligga i frysen ett tag.
Men jag kommer nog hålla mig till arlas och icas kvarg. helt klart bäst! däremot var den här den kalorisnålaste jag har hittat 51kcal/100g något mindre protein bara.


Maten idag har gått bra!

Ätit:
1 burk lättkesella
3dl av den nya kvargen

Tränat:
2 h promenad
1 medelpass
1 step pass

Funderar på hur jag ska göra med träningen imorgon. Ska agera chaufför och lite sådär vid 10.00 imorgon och antar att jag är hemma strax efter 12. Men jag måste komma igång på förmiddagen för att vara ordentligt peppad resten av dagen, hmm jag får se hur jag gör.

Lyssna!


Vad som verkligen stör mig

Vet ni vad jag stör mig på..? Tjockisar som går på ett pass men ger upp efter 5 sekunder på varje rörelse.

Kommer det in en riktigt stor människa på ett pass som verkligen ger allt så blir jag riktigt imponerad och ser att personen verkligen bestämt sig. Då tänker jag alltid att " fan vad bra, hon tar tag i träningen"

Men om man går dit flera gånger och ställer sig och vilar mot väggen var tionde sekund så har dem inte min support längre.

Har träffat en brud på träningen ett antal gånger nu som gör precis såhär. Jag menar ALLA klarar att stå i plankan i mer än 5 sekunder. Jag kan gå med på att hon började tycka att det var jobbigt efter 5 sekunder? men jag antar att hon bara var för bekväm av sig.

Jag som inte brukar göra armhävningar på träningen ligger inte och latar mig när alla andra gör det, jag gör en annan övning istället, vilket brukar bli plankan. Jag älskar plankan!

Usch, den här bilden var inte vacker.. borde byta


Kom hem från träningen för en stund sen och idag var jag verkligen helt slut. Så direkt efter träningen när jag visste att jag hade en halvtimmes promenad framför mig som dessutom är en enda lång seg uppförsbacke så svängde jag in på netto och köpte mig en redbull sugarfree. Hittade även ett nytt kvarg märke, så en burk av den och ett paket sockerfria tuggummin fick hänga med mig hem.

På vägen upp försökte jag hitta på flera ursäkter för att skippa step passet i eftermiddag. Men kom inte på någon bra alls, dessutom så känner jag mig piggare nu efter både redbull och pepsimax så jag sticker ner om drygt en timma igen. Dessutom är step riktigt kul så det vill jag inte missa!

Ska läsa era fina bloggar och sen läsa ett kapitel och testa kvargen innan jag drar mig.

Hoppas det går bra för er <3

Godmorgon



Jag vaknar tidigt av mig själv varje morgon nuförtiden. Känns bra faktiskt och dessutom så somnar jag bättre på kvällarna då också. Beror delvis på att jag är så fysiskt trött efter all träning på kvällen, men det känns skönt att ha kommit in i en bra rytm.

Idag försvinner familjen igen och jag har huset för migsjälv i en vecka som vanligt. Faktiskt första gången som jag vill att dem ska stanna kvar på flera veckor. Jag brukar alltid längta tills jag får vara själv men det har funkat så bra denhär veckan. Men det är klart att det är skönt att vara ensam också.

Jag har lyckats sudda ut många misstankar om att jag fortfarande har störd syn om mat och träning. För på senaste tiden har jag pratat så vettigt om kost och träning att pappa häromdagen antog att jag faktiskt äter mycket bättre nu och hälsosamt. Var med honom och handlade i början av veckan och köpte på mig grönsaker frukt och massa sånt, sen ger jag alltid exempel på något onyttigt också så en kväll satt familjen och käkade kladdkaka (visserligen inte jag) Fast jag var inte bättre den dagen.. satt med handen i crunchypaketet = tjockis!


Aja ska inte sitta här och babbla, har precis käkat frukost, Japp lättkesella it was! Gosh i love it!

Ska göra mig iordning nu och dra mig ner mot friskis. Medelpass står på schemat

Ciao!

Mat och träning

Nyduschad - Check!

Känner mig väldigt trött i kroppen, men det är behagligt. Det är träningen som gjort sitt. Jag har insett att jag aldrig riktigt kan nöja mig med träningen.

Jag måste alltid ha mer. Anledningen till att jag inte har gått på tre pass på gymmet beror på att man bara får gå på två om dagen. Vettigt kanske, men jag är helt säker på att jag hade gjort det annars. Jag blir så peppad på pass.

Jag, syrran och pappa satt och snackade träning, kost och muskler tidigare idag. Vi alla är så olika med träningen. Eller det är dem mot mig. Syrran biffar som en galning på gymmet. Pappa har alltid bänkat och varit ordentligt vältränad..
.. och så har vi mig. Nemas styrka enbart kondition.
Därför blir jag så förvånad såfort jag ser att jag fått muskler, jag kollar ju bara efter tecken om att ha blivit lite smalare sen sist jag kollade.
Pappa häpnades faktiskt över mina lårmuskler idag. Först hade han det där uttrycket i ansiktet om att det var som alla andra hade men när han kände så fick han ett sånt förvånad ansiktsutryck. "OJ vilka muskler, men Sofie man måste ha fett på benen också, och du har inte ett gram fett"

Hmm,tack pappa men ljuger du alltid för mig eller? Nog har jag fett alltid, jag dör på allt fett längst upp vid låren, USCH!

Jag menar jag har fortfarade alldeles för mycket fett på kroppen, men jag märker att
endel omvandlats till muskler, antar att jag ska vara glad för det. Men..

..ALLT JAG VILL ÄR ATT FÅ VARA SMAL



Dagens mat: 1 burk vaniljkesella

Dagens träning: 2 timmars promenad, 1 spinpass, 1 medelpass


Lägger mig och läser nu, godnatt fina ni


Just keep going

Sitter och äter kesella, den feta varianten.. jag bryr mig faktiskt inte som tur är. Vaniljkesellan är så gudomligt god och att bara säga det gör mig till ett fetto. Men jag har betämt mig för att variera kesellan faktiskt. Med hopp om att min "diet" kommer gå bättre då.

Jag ska nog läsa något kapitel och koppla av innan jag drar mig ner till gymmet igen.


Slurp



Godmorgon!

Somnade bums igår utan att ens vrida mig åt alla möjliga håll en enda gång. Så jäkla skönt.

Har precis druckit upp mitt kaffe och en halv liter vatten och ska dra ner till gymmet nu. Det blir ett spinpass och förmodligen lite stretch. Känner att kroppen skulle behöva det.

Efter alla pass jag har gått på så har jag ju förbättrat min kondition skitmycket. Jag hade inte tänkt på det innan men häromdagen så testade jag att springa lite ( har inte vågat göra det ifall jag skulle sabba ben/höften igen) men vad hände? Jag sprang en halvmil bara sådär och blev inte ens sådär supertrött. Jag stannade för att jag kände att det var lagom bara ifall att det inte skulle vara bra för mig..

Men nu måste jag skynpa mig iväg. Sitter och peppar till en lite annorlunda låt haha
Lyssna!

Dagen har gått bra i alla fall



Ätit idag:


Dagens träning:

2 timmar promenad
1 spin/medelpass
1 medel pass

Sov inte sådär särskilt mycket inatt vilket gör att jag är supermegatrött just nu. Har precis kollat på Notting hill och drömt mig bort i filmvärlden litegrann. Ibland kan drömmar vara helt underbara.

Gjorde en jobbig upptäckt i spegeln idag, det var längesen jag ställde mig i underkläder och verkligen studerade min kropp eftersom jag vet att jag gått upp och inte vill se hur jag ser ut.
Problemet nu är att bilden av mina lår inte vill ut ur huvudet. Bilden plågar mig verkligen, hur jag än gör kan jag inte sudda ut den där äckliga bilden, fast motiverad att kämpa blir jag ju.

En sak är säker, den där bilden ska inte få vara sanningen länge till. Jag tänker inte se ut såhär.

Jag skäms, men nu är jag tillbaka!



Nu är det dags för mig att börja skriva här igen.
Jag har verkligen saknat att kunna kladda ner ett par rader på bloggen.
Jag kom inte alls ifrån min ätstörning genom att sluta blogga, jag gick däremot upp i vikt, mådde sämre och kände mig helt ensam istället.

Nu kör jag om på ny kula. för jag orkar inte ha det såhär längre. Jag vill inte vara fet.

Även om jag gått upp i vikt så har jag omvandlat väldigt mycket fett till muskler eftersom jag tränar ganska mycket. Jag är så otroligt glad att jag inte slutade träna bara för att maten gick sämre.

den här veckan har jag tränat ca 15  timmar varav 4 av dem var idag. Igår hade jag en vilodag och gosh! träningsabstinens fick jag. Jag satt istället med handen i ett crunchy flingpaket i princip hela dagen och tänkte på hur patetisk jag var.

Men nu tänker jag ge gärnet i alla fall. Jag SKA bli smal och jag SKA klara av det här.



RSS 2.0