seg!



Jag är så otroligt trött! vill bara sova, men ska strax göra mig iordning för lite jobb igen.
Jag längtar till måndag, då är jag friii igen och kan sova bort hela veckan. tack!

Förlåt för en riktigt dåligt update, ska nog ta en powernap på 30 min, PUSS

trött

Shiiiiiiiiiiiit, vad segt det var att jobba idag, usch asså, har svinont i fötterna också.. härligt!

dagen gick bra igår (fredag) käkade för ca 250kcal så jag låg på minus efter allt tränande, men inatt så bjöd korvgubben på korv, han står utanför jobbet och är alltid jätteschysst. jaa jag räknar alltid efter kl 12 på natten att det är ny dag. men i alla fall, får se om det jag kan hålla mig och bara käka litegrann imon innan jobbet så blir ju inte något jättestort kaloriöverskott trots allt. träning måste in också.. jag bara svamlar, fattar knappt vad jag skriver, borde sova.

godnatt

hurtig

Precis sprungit 4,7 an känns superbra.

Nu: ett stort glas funlight och ut i solen

Mk


To die for...

Godmorgon
nu har även jag vaknat till liv, vaknade som vanligt av att idioten till städerska bankade i dörren med damsugaren.. och den här gången snackade hon skithögt i telefon också, och jäklar vad hon snackade skit.. typiskt!!

Funderar på vad jag ska göra nu, finns så mycket vettigt att göra men jag orkar aldrig dra igång med något.
Lat är vad jag är

Got something done this morning



Kom nyss hem efter att ha varit ute och sprungit i ca 25 minuter och sedan powerwalkat 35 min, sammanlagt en timma alltså. Känns så bra!

Jag blir alltid sugen på att träna mitt i natten men tänker att jag inte vågar gå ut och att det är för sent och mörkt, men vafan liksom, det är ju bara att gå ut!!
Dessutom.. är man inte lika rädd om livet längre så är man inte rädd att gå ut, man bryr sig inte.

Förr när jag hade hoppträning med min häst så var jag ofta ganska höjdrädd, vilket gjorde att jag höll tillbaka henne och sprången blev konstiga, men efter en incident som gjorde att jag bara ville försvinna så gick hoppningen super eftersom jag inte var rädd för någonting just då. Jäklar vad jag hoppade. Surt bara att man måste vara villig att byta ut livet för att hoppningen ska gå bra hehe..

Funderar på vad jag ska göra nu, plugga lite kanske. Mamma vill att jag ska köra ner henne och G till stationen imon kl 06.00 och det har jag lovat att göra så kan jag sova efter det. Kommer vara pigg på jobbet inatt då också så det blir ju bra yesbox!

sen uppdatering där

Tittade på mig som liten idag. Pappa har varit riktigt bra på att filma oss varenda år sedan vi föddes i princip, kom ihåg början av tonåren då jag tyckte det var pinsamt när han tryckte upp kameran i ansiktet på mig. Men det är så sjukt kul att se tillbaka på. Jag längtar tillbaka som fan. Jag vill vara sådär mellan 7-9 år gammal ungefär. Allt var så bra då. Blev nästan lite ledsen då jag insåg vilket misslyckande det blev av mig, tänk om man visste det då.

Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att bli gammal, jag kommer dö innan jag är 30. Har ni tänkt på att hon som spelade i wallander, dottern där, hon sa samma sak, hon har alltid sagt i media att hon inte trodde att hon skulle bli äldre än 30. är de ödet eller hade hon bestämt sitt eget tror ni???? Jag tror att hon visste att hon skulle se till att hon inte blev äldre.. fundering bara skitsamma.

Hatar den här dagen, spyr bokstavligt talat på den här dagen.

Är uppskriven på massa jobb i helgen.. lite tufft men känns ju bra att få lite pengar sen i alla fall.
Det som är positivt är ju att man i princip INTE får ta rast där, trots att dem drar av pengar för både mat och rast, så ingen tycker att det är konstigt om man inte äter där på tio timmar. Sjukt egentligen men så är det. Min syrra jobbar iofs på samma ställe och hon sa åt mig att jag måste äta så fort någon kommer och ska stå på samma ställe som mig, men det har ju inte hon någon koll på i hope. jaja fårse.

Frukost - Check!



Har druckit mitt morgonkaffe som förövrigt har varit min frukost hela veckan.
Jag har läst alla era underbara bloggar.
Jag har vägt mig och det var med en enorm lättnad då vågen inte visade ett ynka litet plus sen gårdagen.
Försöker även peppa mig ut på en liten promenad.
Känner mig vilsen men väldigt målinriktad idag

otroligt fail

Kan inte somna.
Kryper ihop till en boll.
Kinderna blir våta.
Tårarna kom.
Jag är misslyckad.
Jag är äcklig.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.
Jag hatar att jag finns, varför jag?
Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till..

Control?



Lunchen gick bra, förutom att jag tog ett bröd till vilket jag direkt ångrade.. men efter det får jag en sån konstig känsla, det kändes som om det i vanliga fall brukar vara hetsdags när jag tycker att något är förstört. Jag ställde mig alltså och gjorde muffins. bra där eller vad? NEJ!
Mamma och jag var dessutom hemma ensamma ikväll och jag brukar alltid tjata om att vi aldrig ses som förr, innan hon träffade Mr G. Så hon tyckte vi skulle äta middag tillsammans och köpa något gott tills ikväll. sagt och gjort.
jag hatar det här. men det kändes inte som vanligt, och idag i affären trodde jag att jag skulle få panikångest för jag var nära på att börja gråta för att kontrollen bara drogs ur händerna på mig.

Har spytt som fan också och har en omgång kvar men idag fick jag riktigt ont runt hjärtat typ, när jag andas efter så hugger det till typ.. någon som vet något om sånt?

Jaja tappade kontrollen idag men trots det så känns det fortfarande som om det kommer gå mycket bättre än vad det brukar. konstigt.. men idag kunde jag bara inte kontrollera allt.

tog emot att skriva dethär inlägget, vill inte visa mig svag nu men det är vi alla ibland. Men trots det så känns det bra inför morgondagen..

godnatt

inget passar

Drar ner till stan nu, usch ser fetare ut än fetast idag.. inget passar. har klätt mig i jeans och en stooor tröja, det får duga. men benen ser as feta ut. blir ledsen faktiskt.

Onsdag



Vågen pekar neråt för varje dag som går och det känns underbart. Kom på att jag inte gjort någon riktig viktuppdatering den här veckan och jag väntar med ett sånt inlägg tills på måndag tror jag. men idag visade vågen 60.2 kg vilket betyder att jag när som helst kan få se 5an på vågen igen.. kommer kännas underbart i alla fall. Hoppas bara inte att lunchen förstör så att jag inte får se den imon, för jag hoppas få se den imon.

Så idag ska jag motionera bort exakt allt jag äter under lunchen, jag MÅSTE ligga på minus idag. Om man räknar igenom veckan hittills så ligger jag på minus för båda dagarna om man räknar ihop och det kan det fortsätta med.
Tur att det tar 50min att gå fram och tillbaka till lunchstället i alla fall för då bränner jag av ganska mycket från den i alla fall.

känns så konstigt när ni alla skriver att ni ska till skolan varje dag och jag inte gör något vettigt utan bara sitter här i min morgonrock tills klockan är jättemycket. Inser hur jävla gammal jag känner mig också..

Ha en bra dag!


Oplanerad fasta



In:
inget

Ut: 1h pw


Hade inte planerat att fasta idag, det bara blev så faktiskt. Tanken på att jag faktiskt inte förtjänar maten om de enda jag vill är att försvinna gjorde sig dock påmind ganska ofta. tänkte hel tiden att ähh, jag äter lite senare, men så blev det aldrig.

Imorgon däremot vill mamma luncha med mig på stan, så det får bli en kyckling - eller räksallad. Mer än vad jag egentligen vill äta, men det får bli så imon. Funderar redan nu på om jag ska spy upp det sen, men jag vet inte riktigt, känns fel. Om det blir det enda jag äter imon så borde det vara okej faktiskt.. aah vi får se!

vill bara sova nu, kommer inte kunna sova än, men får försöka. Imorgon MÅSTE jag plugga också. blev uppringd av min studievägledare idag men svarade inte för klockan var bara lite efter 8 på morgonen = jag sov!

ässch godnatt fina ni

This crap would never touch my lips

Sötsaker som jag aldrig någonsin skulle kunna hetsa:









skulle verkligen aldrig ens stoppa det här i munnen. kanske för att jag inte gillar det! Min stora last är ju choklad, så jaaaa, lägg till kakao och jag äter med säkerhet upp det under en hets!

Sjukt egentligen, jag skulle inte ens kunna äta en ruta mörk choklad utan att känna att jag har failat, just för att choklad känns så himla förbjudet annars. Stört, jag hade liksom garanterat gått ner i vikt om jag åt 100g choklad om dagen, men så enkelt är det ju inte! dessutom inte hälsosamt, men vem fan är hälsosam i den värld vi bloggare lever undrar jag?

Pw

Kom nyss hem från en riktigt härlig promenad med mamma. vi var ute i skogen och gick, jäklar vad branta uppförsbackar jag har bestigit idag. haha, men vädret var perfekt och det var superskönt att gå.

6km gick vi och var ute drygt en timma

v.34



Har legat ute på altanen ett par timmar nu, riktigt skönt och ytterligare lite färg har jag fått.
Ska dra mig neråt tvn och kolla på biggest loser som strax börjar, ska göra iordning en kopp te också. Funderar på om jag ska äta något också, har ju två halvor frukt kvar sen igår, har inte ätit något idag än, men fårse vad det blir.

Jaa.. den äckliga sanningen, ser ni mina biffarmar eller? och nyckelbenen kan väl vem som helst få fram på något sätt, fast det som faktiskt är lite kul är att man kan skymta benet på axeln ibland.  jaja

Tisdag



Det är fint väder ute! blir alltid glad av solen, ska nog ut och lägga mig på altanen en stund sen.
Idag måste jag utföra någon form av träning också!!! mycket viktigt.

DEPP! misslyckad



Lyssnar sönder Belindas låt be free, otroligt bra faktiskt.

Inser hur patetisk jag är
hur fet jag är
hur otillräcklig jag är
äcklig
ful
störd
mitt liv är så otroligt tråkigt.

Jag ska bli smal. Dagens intag kan jag faktiskt vara nöjd med. Man går ner i vikt om man äter så, men det gör jag ju inte varje dag.. Jag känner mig väldigt splittrad.

Är jag ensam om att det är lättare att kontrollera hunger på nätterna? för mig känns nattmat aldrig rätt så det är liksom ute ur min värld... då slogs jag av en ganska bra tanke. Jag sover på dagen och är uppe på natten, det borde ju hjälpa mig att inte äta lika mycket i alla fall. Dessutom gör jag ju inget på dagarna och är pigg på natten på helgerna när jag jobbar..

okej, det kommer kanske inte fungera men det är ju en bra tanke faktiskt.


Nä fyfan, jag hatar mig själv idag, är villig att gå långt för att slippa finnas!


under 100 calories



Frukost: 1/2 banan

Middag: 1/2 äpple

i´m not living, i´m just killing time

Har inte kunnat komma in på bloggen förrens nu. Jaja hade planerat min dag ganska bra idag men försov mig till min utsatta pw och kände att hela dagen bara brakade ihop.. sjukt att man har såna dagar, så nu sitter jag här och får inget gjort istället. Bra verkligen bra! Får väl samla lite energi så att jag kan pallra mig ut sen.




V. 34

Ni kan inte ana vad glad jag är att den här veckan är över... vi strycker ett sträck över den!


Äntligen ny vecka

Äntligen Måndag!

Störda tankar?

Vaknade för en halvtimma sen av att solen lyste rätt in i mitt fönster, så skönt med en soldag faktiskt, men förmodligen en av de sista sommardagarna nu. Känns underligt att jag inte ska bänka mig i klassrummet imon tillsammans med min underbara klass och ta sig igenom ytterligare ett helvetes år i skolan.. skulle faktiskt gärna ha gjort det. På något sätt gillar jag tryggheten i skolan tror jag. Att inte riktigt behöva ta ansvar. Jag kanske är ensam på den fronten?

Jag är faktiskt skriven i skolan till slutet av detta året då mina issues gjorde det lite svårt för mig att ta igen en kurs som jag skulle göra själv eftersom jag tidigare bytt linje. Yey här har vi bruden som averkat 4 år på gymnasiet och ska fortfarande tillbaka. Men vafan jag bryr mig inte.


Den här veckan gick ju helt otroligt fel redan från start så därför ligger jag kvar på ungefär samma vikt, och det är jag jävligt tacksam för eftersom den rent utsagt gick skit!
Tänker att jag faktiskt hade kunnat väga mindre nu om jag skärpt mig i början av veckan. Men som sagt nu har jag ju bestämt mig och neråt ska det gå!!!!!

Ha en trevlig dag!


Pinsamt!



Godmorgon!

Är lite seg efter idag och hatar att vakna så sent men det får bli så på helgerna eftersom jag ändå måste vara uppe så länge.

Så vet ni vad världens största klant råkade göra på jobbet igår?
Jo jag skulle in i förrådet men råkar ta utrymningsdörren istället och gör så att det tjuter som F A N i hela lokalen, brandlarmet gick alltså och alla gäster blev livrädda och vakterna sprang runt som galningar för att dem inte visste vad som hände. Det var riktigt pinsamt faktiskt, mådde dåligt över det hela kvällen haha. Här har vi bevisat att jag inte kan följa några som helst lätta instruktioner... BRA SOFIE


Blev i alla fall lättad när jag vägde mig idag. trodde jag skulle väga massa efter att ha klantat mig så mycket men jag kommer nog faktiskt att få en lägre vikt på måndag trots att jag failat i veckan, så det känns skönt.

Jag har ju sagt att jag ska klara det här nu!

Dagens



Fredagens intag:

60g mini keso ~ 45kcal
3dl mini yoggi ~ 105kcal

totalt: 150 kalorier


Sen har jag varit ute och gått i 1h20min så jag ligger definitivt på minus idag


Nu ska jag göra mig iordning för lite jobb, innan var jag helt orkelös och pallade verkligen inget alls, men den där promenixen gjorde susen tror jag. Dessutom känns det så bra att jag har lyckats bra med maten idag för den har faktiskt gått skit hela veckan nästan och det är hemskt.

Men jag tänker inte sluta peppa mig hela tiden, för det är precis vad jag behöver göra. Jag SKA ju lyckas!!!

Ska jag eller ska jag inte? Jag ska!

Ikväll jobbar jag, är inte alls speciellt sugen faktiskt för jag är så himla seg. Men man kanske blir det när vädret är så ruskigt dåligt. Det har regnat och varit grått här hela dagen. TRÅK!

Funderar på om jag ska dra ut på en promenad, har bara några små problem... var ute en sväng i morse och mina skor läckte in så dem är fortfarande blöta och gosiga och sen har jag druckit så mycket vatten hela dagen så jag springer på toa hela tiden och det är jobbigt om man skulle behöva toalett akut när man är ute och går..

Njaa har ju bara varit ute i 25 minuter idag så jag ska nog ta och pallra mig ut minst 35 min till

Ciao!

Tro på dig själv - Peppinlägg



Man måste våga tro på sig själv för att lyckas, tro på att man klarar av sin uppgift istället för att hoppas på att man inte gör bort sig ännu en gång, tro på att man är stark nog att klara av alla hinder för att nå sitt mål.

Därför måste jag våga tro på att jag kan lyckas.

Jag vet att jag kan lyckas och jag har bevis på att andra har lyckats. Varför skulle inte jag kunna lyckas isåfall?


Jag tror på mig själv. Jag vet att jag kommer lyckas!

Det är inte lätt när det är svårt

Det är konstigt hur lätt man kan spela egentligen..
Det finns ju tillfällen där jag skriver att jag mår skitdåligt och allt jag vill är att dra täcket över huvudet och aldrig mer gå upp igen, samtidigt vet man att man inte kan göra så och istället måste man gå ner och låtsas som att allt är som vanligt, och i de flesta fall lyckas man också. Jag lyckas nästan jämt!

Det känns falskt på något sätt, men det är så det är!

Torsdag

Ny dag nya möjligheter, som alltid.. haha

Har nyss varit nere och kört en vända på träninscykeln, ( de går alltid bättre om om man startar dagen med träning)
tänkte hoppa in u duschen sen men lillsyrran har blockerat badrummet så jag får väl vänta en stund antar jag.

Sen ska jag ner till stan och möta upp mamma för lunch och troligtvis så ska vi ut och promenera en sväng sen, hon vill gå på dumme mosse så vi får väl se ( typ massa mossa med vatten under så det känns som att gå på en vattensäng typ, hur nu det känns haha men jag tror att jag jämförde likvärdigt.)

Kommer troligtvis träffa hhallonpuss idag också. Kul att hon flyttat hit tycker jag.

Verkar dessutom som om länkningen inte funkar.... hmm jaja BESÖK!

hatar rubriker



Den här bilden gör mig så jäkla ledsen, för den stämmer så bra. Jag har aldrig gett upp men jag har gett efter, och jag hatar det.

Jag har ändrat mig angående kalorier och att väga maten. Jag måste fan göra det för att behålla kontrollen. Jag ser på mig själv den här veckan och det känns som jag har hetsat i tre dagar. Men egentligen har jag bara hetsat en dag, och det var igår, i måndags åt jag så att jag vet att jag går ner i vikt och idag har jag bara ätit lunch.. inte så bara iofs eftersom det var en lunch ute med bröd potatis och sås och sånt men jag har ändå inte ätit något mer och det borde kunna vara en godkänd dag. Men det är för mycket. Jag har högre krav på mig själv, jag vill klara det här och jag vill inte vara personen som bara pratar om hur duktig hon ska bli utan sätta planerna i verket också.

Fundering: LÄS

Asså... jag bara funderar över en sak.

Antar att dem flesta läser myanalife.blogg.se

i hennes kommentarsfält skriver hon " ät midre rör på dig mer, så gick jag ner 25kg på ungefär en månad"

Stämmer det tror ni? hur fasen lyckades hon med det i så fall? Vad tror ni?

Äntligen något vettigt

Sådär, fick äntligen ändan ur vagnen och drog mig ner till cykeln i källaren och trampade på i drygt en timma.
Tog mig fram 3,1 mil till och med. Sådär, då kanske resten av dagen kan gå bra nu då. Känns alltid så mycket bättre efter att man har tränat.



ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN, SÅ JÄKLA VACKER!! <3

night binge

Mornin


Hade en jobbig natt, strax innan 12 började jag hetsa (minsta hets jag haft som landade under 1000kalorier men ändå)
Jag mådde så fruktansvärt dåligt att jag låg och vred mig i mer än 6 timmar innan jag kunde sova och var hela tiden inställd på att jag skulle träna bort det.

Ne usch, hets borde inte få finnas.

Idag har jag bestämt mig för att inte räkna kalorier utan bara äta, asså fortfarande lite, men inte måtta allt. Hoppas att dagen går bra i alla fall.

Kommer alltså inte skriva vad jag ätit nu utan bara om dagen gått bra eller inte.

Fick min mens idag också... Jippi!

Ne nu ska jag ut och rör på mig. största prioritet nu!

Cola light cravings

Sitter och pausar/lunchar framför datorn nu med ett glas cola light, jag var riktigt sugen på det idag faktiskt.

Brorsan har försökt övertala mig hela förmiddagen om att åka och luncha ute på chili thai, riktigt kaloririk mat asså.
hade precis tänkt ge mig och välja att bara ösa tallriken med mest sallad när lillebror bestämde sig för att haka på istället och jag slapp. Känns bra faktiskt. Lovade honom förra veckan nämligen att följa med men nu äter han ju där idag så förhoppningsvis vill han inte äta där en gång till denna veckan.


Jaja har skrivit en lista på en massa saker jag sa göra idag och har hittills bara strukit 3 av 8 saker att göra.. så jag har ju endel kvar asså.

ska läsa lite bloggar innan jag fortsätter.

puss

Måndag

Heej på er!

i lördags skrev jag ju att jag inte skulle jobba men jag blev inringd ändå så jag han inte blogga då och igår körde jag och brorsan iväg min syrra och hennes pojkvän till flyget utanför göteborg eftersom dem ska iväg tilll frankrike en vecka. Vi tänkte dra in en sväng på liseberg efter men det spöregnade hela dagen så vi struntade i det och åkte hela vägen hem igen istället.

Anyway.. idag är det måndag, vilket innebär nystart för alla igen, oavsett hur bra det går för mig så har jag alltid en nystart på just måndagar. Gick ju ner 1.4kg sen förra veckan och tills nästa måndag SKA jag se 5:an på vågen, de ska nog inte vara några problem hoppas jag.

Idag är jag bara sugen på cola light och det är ju faktiskt helt okej, så jag tror nog att jag sticker och köper mig en flaska sen faktiskt.

Hoppas ni mår bra och att även ni börjar på en ny och fräsch vecka!

Vikt uppdatering



Förra veckans vikt: 62.2kg

Vikt idag: 60.8kg

Skillnad: -1.4kg

Bmi: 19.6

Lördag



Det är fint väder ute och jag orkar inte sola.. dåligt! händer ju inte allt för ofta att solen tittar fram nu för tiden och man borde passa på nu innan de kyliga höstdagarna dyker upp.

Har i alla fall suttit ute en stund och läst lite tidningar och druckit kaffe, äppelcidervinägervatten och käkat lunch.
Det fick bli en banan och 1 dl lätt yoggi. Har fått dille på det och keso om det märks, så jäkla gott!

Jag slutade jobba strax efter tre inatt och somnade inte förens efter fem, njaaa sådär bra.. men jag jobbar inte ikväll i alla fall. Funderar på att kika ett nytt avsnitt av S vs S.

hmm, vad ska jag göra idag egentligen? tråkdag!

Efter regn kommer solsken


Maten idag:

1 varma koppen ~ 85kcal
1dl lättmjölk ~ 40kcal
1,2 dl mini yoggi ~ 42 kcal

totalt: 167kalorier


känns superbra =)

Jobb

Blev precis inringd på jobb, tur att jag verkligen inte hade något vettigt att göra ikväll och tjäna pengar känns alltid bra, för det finns inte i överflöd här om man ska säga så haha!


Jaja ska hoppa in lite snabbt i duschen så kanske jag hinner se ett avsnitt med supersize vs superskinny innan jag sticker.

Ciao!

Soup



Var inte så hungrig när jag vaknade imorse så jag skippade frukosten och tog bara en kopp svart kaffe och ett glas vatten med en äppelcidervinägertablett och gick ut i solen och läste tidningar och sörplade vatten tills en kompis gjorde mig sällskap. Hon stack innan biggest loser började så jag han även se det och har nu skjutsade ner mina föräldrar på afterwork..
..så nu har jag satt mig med dagens första mål som fick bli en varma koppen soppa, kyckling smaken är en favorit, å andra sidan har jag inte testat så många andra, så har ni förslag på smaker så skriva gärna vilka som är goda.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har inte haft någon lust alls att träna den här veckan och i slutet av den här månaden så går gymkortet ut.. jippi! har inte råd att skaffa nytt nu, så nästa vecka får det bli lite mer struktur på dagarna.. och mer plugg!!!! väldigt viktigt Sofie

OMG



Vet inte varför men av någon anledning ställde jag mig på vågen idag efter gårdagens hets och vet ni... den visade mindre än vad den gjort på skitlänge, jag blev så jävla glad. Kanske kanske kan jag få sova inatt då för denna natten låg jag vaken flera timmar och vred mig i ångest.. det har jag verkligen aldrig gjort innan, men den här hetsen var så äcklig.

Jag förtjänade egentligen inte den fina siffran idag men den gav mig enorm motivation att bara fortsätta vara duktig och äta minimalt.
Eftersom jag tömde kroppen på vätska igår när jag spydde så samlar jag väl på mig vatten tills imon eller nåt men får jag samma resultat eller mindre på måndag så kommer jag vara skitglad.

jag skäms att säga det men ska faktiskt skriva ner vad jag hetsade så ni får se hur äcklig jag var

Okej:
1 vaniljbulle (gillar inte sånt ens haha)
4 ballerinakladdkaka kex
6 släta bullar (en hel påse gaah)
1 marabou oreo cookies and cream
Lösgodis
prinsesstårta
lite middag ( var för mätt efter hetsen) bestående av fläsfilé och pommes


Ja, äckligt eller hur?
Fattar inte hur jag kan behandla mig själv sådär... men ähh drar ut i solen nu!


I hate myself



Vet inte vad jag ska skriva egentligen, skulle hellre skriva i min riktiga dagbok nu men orkar inte ta fram den och skriva för hand.

Det var längesen jag kände mig så otroligt äcklig och det är absolut inget jag vill göra igen på ett tag, idag har jag varit ett riktigt äckligt monster, jag hatar mig själv, jag hatar min kropp och jag hatar hur jag är.
Jag har ställt in en träff imon med kompisar för att slippa känna mig äckligt tjock och dessutom riskera att äta där eftersom vi oftast lagar mat när vi ses om vi inte går ut.

jag tänker välja säkra kort i framtiden, jag vill ju det

godnatt

Äckligt Sofie!

Ni ska bara ana hur äcklig jag är idag, och jag har inte ens spytt än.. så fort jag får tid själv så ska jag göra det i alla fall.
mer peppad än något på att bara äta yoghurt och keso imon i alla fall och träna. orkade inte göra det igår eftersom jag inte åt så mycket. naeee usch!!!

aja en dag av hela veckan är bättre än fyra som det var förra veckan..

konstateringar igen

Godmorgon!

Nog för att jag lagt mig tidigt nu för tiden, men att vakna klockan 07.00 på morgonen av sig själv är väl lite att ta i.


Jaja har avnjutit en god frukost som landade på 192kcal, vad gott yoghurt kan smaka när man snålat dagen innan, kändes nästan som jag belönade mig själv, med lätt yoghurt liksom haha.

Men idag funderar jag på att hoppa dieten, kände mig liksom superhets sugen igår ett tag och det var ett under att jag faktiskt lyckades stå emot, igår fick jag ju tillochmed förbjuda lättyoghurt trots att det skulle kunna få mig att inte hetsa. Det är ju bättre att äta en skål lättyoggi och hamna på några fler kalorier än att hetsa 345436kalorier direkt. Dessutom vill jag verkligen inte spy, bara gå ner i vikt och bli smal


Smygvägde mig lite igår och såg en jättefin siffra på bara några dagar, men jag uppdaterar vikten på måndag, ska inte väga mig igen förens då.


Men kom ihåg att belöna er emellanåt, då undviker man lättast hets, om det inte är så att man överäter istället, det kan lätt hända mig.

Puss på er

dag 3



Frukost: kaffe

Lunch: sallad och gurka

Middag: 1burk tonfisk i olja

Totalt: ca 300kalorier


Lyckades hålla ännu en dag med ABC-dieten, knappast något att skryta med.. imorgon fyller bror år och då kommer vi nog både att fika och käka middag? aah jag vet inte, känner på mig att det kommer bli en fail dag, men vi får se.

Btw: var ute med min andra bror för att hitta en present och jag tänkte att då tar jag på mig shorts eftersom det är sommar lixom, men vafan.. måste ha missat att det är höst ute för det var SVIN kallt ute!! fyfan för höst och vinter. dessutom var de ju bara jag på hela köpcentret som hade shorts på mig, härligt, alla kunde kolla på min fettoben. Äckligt!

jag kryper ner framför ytterligare avsnitt av supersize vs superskinny nu, fryser som attans så täcket lockar.

Godnatt<3

Evil thoughts

Shit vilket hetsbehov jag fick nyss.. Hur kommer det sig egentligen, typ första dagen efter en hets är svår men man är så äcklad av sig själv att det är enklare att verkligen vilja undvika mat, efter ett par dagar så vill man bara häva i sig igen, känns som om jag aldrig kommer lyckas för jag vet ju att det inte har varit sista gången jag failade..

Jag fick äta min tonfisk tidigare idag bara för att jag var så hets sugen, behövde bli mätt så att jag inte skulle vara lika sockersugen längre, så jaa nu har jag ätit vad jag får äta för idag, hoppas bara att det är tillräckligt och håller mig på banan tills imon.

Jag vill ju förhelvete inte hetsa egentligen, det vet jag ju, och jag vill absolut inte spy, jag orkar inte!


Jag måste våga tro mer på mig själv, men jag vågar inte eftersom jag bara struntar i det sen.

Kom igen!!

10/8-11



Hittade en sida på nätet som visar alla avsnitt av supersize vs superskinny, så det är vad jag har roat mig med hela förmiddagen, ska fortsätta kolla senare men känner att jag måste göra något vettigt av dagen, har däremot inga förslag..

Gick ner innan för att äta frukost men har ju en gräns på 300kcal idag så jag visste inte riktigt vad jag skulle välja.. så jag fick lite panik på det och nöjde mig med en kopp svart kaffe (fatta att jag till och med lärt mig dricka kaffe utan mjölk)

Men är nog sugen på tonfisk idag igen, trots att den ligger i olja..  det gäller ju bara att prioritera, kan ju äta lite gurka och sallad också, så dte ska jag nog gå ner och göra nu.

Ciao!

Dag 2

Frukost: 1 banan med 2dl mini yoggi ~ 170kcal

Middag: 1 burk tonfisk i olja ~ 255kcal

 

Totalt: 425kalorier

Var ute en runda med mamma idag, vi var ute i ca 50 min så lite har jag förbrännt i alla fall.


Are we gonna kick ass?



Lite smått ångest över att jag inte har rört på mig ett dugg idag

Lite smått ångest över att jag inte tar tag i plugget som jag  MÅSTE göra

Lite smått ångest över att tonfisken råkade ligga i olja och inte i vatten

Lite smått ångest över att läsa era fina bloggar medans jag är totalt värdelös.



Ähh jag sopar tankarna under mattan. Jag har faktiskt kalorimässigt klarat av den här dagen också och dessutom är jag mätt av tonfisken så det känns bra, ska ut och gå lite senare med mamma i alla fall och kanske bara kanske så tar jag en vända på motionscykeln senare, men vill ju helst vara själv då så isåfall blir det väldigt sent.. njaa får se


Ikväll är det Supersize VS Superskinny


Sanningens ord

Vaknar faktiskt hyffsat tidigt nu för tiden, vaknar vid 9 typ och det känns super att inte sova bort hela dagen, dessutom somnar man i tid också och slipper ligga vaken skitlänge.

 

Har gått igenom min blogg lite idag och det är deprimerande att jag har skrivit sen i december och fortfarande inte lyckats gå ner, jag menar.. hade jag gett mig fan på att gå ner i vikt så hade jag tillochmed kunnat vara död nu så smal hade jag kunnat vara.

 

Idag önskar jag att jag började

Jag vill verkligen bli smal och jag vet att vi alla här vill det, dessutom så vet jag att det inte är så lätt att bara lägga av med maten och under en natt lära sig att hata maten, för vi alla älskar mat, eller hur?

 

Det är bäst för oss alla att lyckas nu, det är våra månader, vi kan se strålande ut om vi bara försöker, eller hur?

SÅ NU KÖR VI!


Maten

Har ju en gräns på max 500 kalorier idag

Intaget idag:

2dl keso ~ 180kcal
4dl mini yoggi ~ 140kcal
1 banan ~ 100kcal
100g vattenmelon ~ 34kcal
50g blåbär ~ 25kcal

Totalt : 479 kalorier


Känns bra, känns däremot som jag typ käkat hela tiden, men gjorde allt för att inte börja hetsa, dem första dagarna efter en hets är ju alltid värst, så då är det bra med mycket protein som håller en mätt. Keso blir jag mätt på. Blandar det med yoghurt så blir det supergott!


Jag vet att jag ligger minus antal kalorier idag eftersom jag har tränat så dte känns skönt i alla fall


Godnatt


Måndag

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan krypa ihop under en filt och kolla på biggest loser.

Kom hem från gymmet för en stund sen.

Har promenerat 1 timma och gymmat 1 timma.

känns helt okej faktiskt.

Fast jag fick promenera hem i spöregn, sådär lagom kul!



Vikt v. 32

Längd: 176cm

Vikt: 62.2kg


Hoppas att jag väger 60.x nästa måndag

Början på något nyt (igen)

Heeeej!

Har inte kunnat bloggar eftersom vi har bytt ut lite inredning här hemma och samtidigt stängde av modemet..

Anyway, insåg att jag tränade ganska mycket förra veckan, nästan 10 timmar tror jag. Det ska jag slå denna veckan!

Maten däremot gick skit!!!!!!

Har bestämt mig för att prova på ABC-dieten igen faktiskt, så gott det går, har failat den så många gånger men det är värt ett nytt försök i alla fall.

Det bara måste gå bra!


Träääning

Okej, jag var totalt jävla äcklig igår och hade jag fått välja hade jag gärna fastat idag, meeen, vi ska fir mormor och sen ska vi tydligen fika hemma hos henne också igen.. hoppades att hon hade köpt hallontårta, för jag hatar hallon men tydligen har hon köpt prinsesstårta, den enda tårtan jag faktiskt äter. ATTANS!

Kommer i alla fall inte bli lika illa som igår, och jag har ju i alla fall tur som annars jämt kan komma undan utan att äta hemma eftersom vi inte kan äta alla tillsammans då tiderna inte stämmer riktigt, så sen ska jag bli grym! imorgon blir det nog bara flytande, typ yoghurt och sånt för på måndag ska jag väga mig för första gången på skitlänge, usch kommer inte våga.

 

JAJA till saken, kom nyss hem efter att ha tränat

30 min på träningscykeln

60 min jogging 8km ( trodde aldrig jag skulle klara springa en hel timme, men jag tror det är huvudet som sagt åt mig att jag inte kunnat det tidigare för jag hade lätt kunnat springa längre)

60 min promenad fram och tillbaka från gymmet.




Idag lever jag på att jag har sprungit 8km utan paus en hel timme, kanske inget stort för er, men för mig är det det!

Kommer vi inte hem för sent ikväll kanske det blir en promenad till, kommer ju äta tårta.. Hallå!


IN-N-OUT



Tycker att texten på påsarna beskriver väldigt bra vad jag precis har gjort.. Så fort något inte går enligt vad jag har planerat så går allt fail istället..

Har precis spytt upp :

tre mackor med smör och ost
2 pannkakor med sylt
2kanelbullar
2choklad kex


Hur äckligt på en skala?!? Så fruktansvärt jävla vidrigt. Jag är vidrig, och jag är inte ens klar för idag.. Jag hatar verkligen mig själv.

Aja ska strax ner och har filmkväll med en vän, han ville köpa godis, så kommer det bli. Dagen är totalt förstörd!

Så ska jag inte tänka sen, och imon spricker planeringen igen eftersom det blir middag ute. Jag borde verkligen ta en sallad. Jag hoppas innerligt att jag tar en sallad!

drar iväg snart

Klockan började spela klockan 08.00 imorse men jag sov över den tiden ganska snabbt och vaknade en timma senare redo att gå upp, men då hade städerskan kommit så jag fick stanna kvar i mitt rum ytterligare 1 1/2 timme. jaja har druckit en kopp svart kaffe nu och tagit en dusch, ska strax dra mig iväg till mormor.

Jag struntade i frukosten idag bara för att jag vet att det kommer bli lite svårare att hålla koll på kalorierna idag.
Vi får se hur det går, jag hoppas på det bästa.

Ge mig det där håret


01.12



Har precis druckit en kopp av mitt favorit te och insett hur jävla värdelös jag är, hur ful jag är, hur fet jag är, hur misslyckad jag är, hur totalt fel hela jag är..Det gör ont, jag vet inte vad jag ska göra.

Jag oroar mig för imorgon, mormor fyller år och vi ska dit en sväng jag och min syster på dagen med blommor, vi ska fira henne på lördag nämligen. Jag är världens sämsta barnbarn helt klart, anledningen till att jag nästan aldrig är där är för att man alltid blir bjuden på en massa saker som är svåra att säga nej till..

och sen på lördag ska vi ut och äta, jag har kollat igenom menyn i förväg och insett att jag kan ta en sallad där som låter helt ok, men samtidigt när alla andra äter oxfilé och grejer så är det ju svårt att motstå det, jag äter nästan aldrig ute och har inte ätit en lagat måltid på jag vet inte hur länge.. i alla fall inte regelbundet..


Äsch, jag bara svammlar? ( och kan tydligen inte stava) jag går upp och gör ett nytt försök till att sova.

Godnatt

maten idag



Frukost: 2dl mini yoggi, 5g musli, 1/4 fralla med philadelphia, skinka och tomat ~ 160kcal

Middag: 1 burk makrill i tomatsås med grönsaker ~210

Kväll: vattenmelon ( kunde inte väga, vi säger 100kcal)

Totalt : 470 kalorier

Sen har jag kört ett medelpass på gymmet och så gick jag en timma imorse.

Helt ok dag! nu ska jag nog lägga mig och invänta en ny dag

Take me to the gym and im gonna kick ass

Har precis bokat ett pass på friskis, sticker ner och kör gärnet nu!

hoppas det går bra för er

Bones


Så fokuserad vid ben idag, älskar höftben, revben och nyckelben, så jävla snyggt!

Kom nyss hem från en promenad/dans på en timma, hittade en gammal tennisplan och kände för att dansa lite , så satte på bra musik och körde gärnet till några låtar. Kul faktiskt! Måste ut i det fina vädret känner jag, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Trodde aldrig att jag skulle tröttna på att sola, men så är det.. jaja lunch dags snart kanske? jaa fårse hur det blir.


4/8-11


Jag bara totalt älskar när nyckelbenen sticker ut såhär fint

Jaja, åt frukost för ett tag sen och planerade att gå ut på en pw direkt efter, men jag fastnade framför massa bloggar. Så nu gör jag ett nytt försök.

Det är superfint väder ute i alla fall och det blir nog skönt att komma ut en sväng, trycka i lurarna i öronen och bara gå en sväng.

 

Btw: har inte vågat väga mig på jättelänge, är skiträdd för att jag ska bli besviken på mig själv och tycka att jag har förstört allt om jag väger för mycket och så. Men funderar på om jag ska väga mig på måndag i alla fall? Ah vi får se!


Beautiful



tjaaa, ääh uppdaterar lite thinspo här, kan behövas extra mycket vissa dagar!

Känns helt ok!

Har precis kommit ut från duschen efter att ha kört ordentligt på gymmet.

Körde ett aerobic dans pass på 1h ( där jag gjorde bort mig rejält, alla var ju proffs)

Sen ställde jag mig på crosstrainern en timma och därefter gjorde jag 100 situps.

 

Känns som rubriken säger helt ok faktiskt, visst jag åt otroligt dålig mat idag men det mesta är förbrännt efter den här dagen i alla fall. Och som sagt så förlåter jag mig inte den här gången.. imorgon blir det också hård träning, det kan ni lita på!

Uppdaterar inte maten enligt matplanering idag men jag har fått i mig mini yoggi, banan, macka, äpple, 1/2 kaka och godis idag. USCH!


Totally screwed up



Idag är jag helt jävla KÖRD!

Jag kom hem från bodaborg för två timmar sen där vi har spenderat stora delar av dagen, ett rum var till och med utrustad med ett gym för att klara banan, ingen ville köra men jag var snabb upp på crosstrainern HAHA.

Så jag tror absolut att vi förebrände en hel del där idag, vi har klättrat, krypit, hoppat och klurat hela dagen.

Däremot har jag failat med maten idag och det slutade med att jag lipade mig igenom hela biggest loser med kaffe och choklad och insåg hur misslyckad jag är. Hur som så har jag slängt godiset och spytt upp det jag han med innan mamma kom hem från jobbet.

Ska läsa igenom era fina bloggar (som jag förövrigt älskar<3) och sen kila ner på gymmet för jag har bokat ett pass. förhoppningsvis inser jag för mitt eget bästa att det är en bra idé att även stanna kvar och gymma lite efter.

Den här gången förlåter jag inte mig själv, jag kan bättre än såhär, Träna Sofie Träna!!

 


Tisdagens mat


Frukost: 1 dl keso mini, 1 dl yoggi mini ~ 105kcal

mellanmål: 1 knäckebröd med lite philadelphia, 1 äpple ~ 120kcal

Middag: 1 burk tonfisk och grönsaker ~ 300kcal


Totalt: 525 kalorier


känns helt ok, har gått en promenad idag också på ca 45 min, 4.7km var det, inget att skryta med direkt, men jag var tvungen att släpa mig ut idag eftersom jag egentligen inte orkade.

 

Imorgon ska jag iväg på en rolig grej över dagen med några kompisar.
Kommer bli skitkul!


Remember why we all doing this!



Har precis ätit frukost och ska åka och hämta upp kompis och syster för lite bad och sol, vi hörs i eftermiddag!

YES!!

Äntligen har det gått en dag utan att jag har vräkt i mig allt jag ser, och jag är så jävla tacksam!


Frukost: mini yoggi med musli, 1 knäckebröd med skinka ~ 160kcal

Middag: 1 burk makrill i tomatsås och grönsaker ~ ca 200kcal

Totalt: max 360 kalorier

Kom dessutom hem nyss från en promenad, 4.7 km blev det.
Jag har varit lite smådeppig idag så nu tar jag och lägger mig i sänge och kolla på någon film eller nåt och hoppas på att få somna snabbt ikväll.

Godnatt fina ni <3

Tips!

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen och gick direkt ner till källan för att cykla en timma på träningscykeln.

Egentligen skulle jag och en kompis gå på spinning idag klockan 12 men eftersom hon aldrig svarade på mina mess så sket det sig, dessutom är det ju underbart fint väder ute idag så istället kan jag ligga ute och sola vid den tiden och ändå inte få dåligt samvete eftersom jag redan cyklat.

Åt frukost i solen sen och läste ut boken  en shopaholics bekännelser en underhållande bok faktiskt.

testade en ny yoghurt idag, yoggi mini med 0.1% fett, körde på blåbärs smaken och den smakade fantastiskt gott och det är bara 35kcal/100g den borde ni testa faktiskt!!!


Jag undrar hur många som börjar med nya tag nu när det är 1 augusti (lite deppigt) och dessutom måndag.
Jag kan ärligt säga att jag är en av dem.. NU KÖR VI!


RSS 2.0