Tråkdag

Guuud vilken otroligt tråkig dag det har varit, och den är inte ens slut än.

Har börjat läsa en bok, legat ute i solen, gått in för att det varit för varmt, gått ut pga av dåligt samvete för att det är fint väder, gått in igen, druckit vatten, solat! druckit smoothie och ätit vattenmelon har jag också gjort.

Jag har tråkigt, är trött och vill inte ha ont i halsen. Jag vill trääääna!


godmorgon



Vaknade med svinont i halsen. kollade och såg att ena halsmandeln? var dubbelt så stor som den andra och så var jag gul längre bak. äckligt

Jag som hade tänkt träna massa idag för att kompensera mer för igår.. FANFANFAN

Så idag sak jag ta det lugnt faktiskt och har jag tur så kanske jag kan gå en promenad imorgon i alla fall. ÅÅh dethär kommer bli jobbigt. Har faktiskt kommit in i träningen nu, skulle kört ett pass idag som jag måste avboka. Typiskt

As snygg brud



På gymmet idag så kom det en tjej och tog crosstrainern jämte mig idag och vet ni!! Hon var s jävla perfekt! hon hade otroligt sött ansikte och en otroligt fin kropp (lite biffigare armar än vad jag vill ha men ändå) och hon var superbrun (förmodligen hemkommen från semester?? eller varför inte solariet?) men hur som helst så var hon så otroligt jävla snygg!!


Jag vill också vara snygg...fin...SMAL

Dagen...



Jag kan absolut inte skryta om dagen om man säger så, jag var duktig till en början men sen så sprack det lite för mig där. Men som jag sa så skulle jag äta lite vad jag ville idag men fan inte för typ 2500kcal, okej jag har dragit upp på det lite eftersom jag inte vet riktigt hur mycket jag åt av vissa saker och JA jag har spytt nu på eftermiddagen två gånger och fick väl upp ganska mycket, när jag gick ut från toan så hade mamma kommit hem. SHIT hörde hon? men som tur var gjorde hon inte det.

Får försöka hålla igen litegrann de kommande dagarna, har jag tur så kommer jag ändå inte över antalet kalorier jag bestämt att jag får äta på en vecka, men det kommer bli tufft.


Drog ner och tränade en stund nu på kvällen, kom nyligen hem och har precis duschat.

1h på crosstrainern, 15 jogging och 15 min pw

när jag fettat mig brukar jag tycka att hela dagen är förstörd så om jag ska vara nöjd med någt idag så är dte nog att jag tog mig ner och tränade!

15 juni



Vaknade för ca 30 min och kan inte somna om, är jätte täppt, snälla säg att jag inte ska bli förkyld eller nån sån skit, vill verkligen träna nu när jag kommit igång med det!

Klockan är inte alls mycket och jag är redan jättehungrig, funderar på om jag ska gå ner och äta något eller om jag helt ska strunta i det. Äh någonting kan jag väl gå ner och äta, det sätter ju igång förbränningen i alla fall.

Vi åker om ca en timma och det kommer bli mycket att gå idag när vi ska gå i ullared, fast jag räknar aldrig sådan förbränning i alla fall eftersom det inte känns som när man har tränat, så det blir nog en sväng på gymmet när jag kommer hem igen.

Update

Det blev ingen cola zero eftersom syster ångrade sig och inte ville köpa godis. Men jag gråter inte.

Imorgon blir det ullared. Funderar på om man ska få vara en gnutta onyttig?? njaee fårse. Eftersom jag satt mitt mål tills i augusti först och främst så har jag ju bestämt mig för att ta dte lugnt och inte stressa för mycket. Det är ju sommar och jag vill kunna unna mig också.. men som sagt det blir ju såklart en massa träning då. Dessutom så får vi se vad jag känner för.

Men jag har en annat stooooort problem. Hela nästa vecka ska jag vara borta med kompisr utan att kunna träna eller påverka maten överhuvudtaget. Så jävla hemskt!!! kommer bli supermegasvårt ju!!

Bio

Ska strax ner till stan med syrran för att kolla på en film som hon fick förhandsvisning på för att hon är medlem i bioklubben, antar att vi strax ska åka eftersom hon ville hinna köpa godis innan... funderar på om jag ska köpa mig en cola zero och smaska på.

Imorgon rullar bilen mot ullared med mina kompisar, kommer bli jättemysigt, ska plocka på mig massa nödvändiga grejer.

See yaaa!

Mat och träning idag

Jag har ätit:

Grönsaker (gurka,tomat,majs och paprika)

2dl yoghurt

1/2 banan

Totalt: 273kcal


Träning:

30 min joggning

50 min powerwalk


Inspireras



Jag inspireras av henne idag. Jag vill inget annat än att bli smal, men ibland vill jag inget annat än att äta, sjukt ju? fast det är något man vill göra som tar slut på 5 min, speciellt om man hetsäter, man kan käka flera tusen kalorier på bara ett par minuter.. hur ovärt är inte det? Jag vet att alla håller med mig om det! man går 24 timmar om dygnet och föröker klara sig medans man sedan kan förstöra det så lätt.

Det är svårare att behålla kontrollen än att äta ibland, varför ska man göra det svårt för sig?

Ähh vet inte vad jag babblar om, väntar på att mamma ska komma hem eftersom hon skulle handla och just nu har fortfarande inget i kylen så jag har bara ätit den där salladen hittills. Har i alla fall varit nere på gymmet en stund och tränat lite lugnt på bandet. Var sjukt trött och inte lika motiverad idag, men jag körde på ett tag i alla fall, så jag är nöjd.

Har skitont i huvudet nu.. brukar inte få det när jag äter lite.. jaja det går väl över


Lunch

Har precis käkat lunch, tänkte äta en äggvita och något till, och då kom syrrans pojkvän in med ett ägg stekt i massa smör på en macka och ett glas vatten... jo vattnet fick han ju till idag i alla fall. Spelade i alla fall glad över att han fixade frukost/lunch till mig men slände maten när han stuckit.. så då fanns det inget ägg kvar.

Hade nästan inget alls i kylen idag så jag åt bara lite sallad (utan sallad) gurka,tomat,majs och paprika blev det och min lunch hamnade på 93kalorier. Känns bra. Ska dra ner och träna snart, men är tyvärr inte jättemotiverad och har dessutom ont i huvudet.. not good!

Men men, usch dagarna segar sig fram samtidigt som dem går hyfsat fort?!? hm, är jag den enda som faktiskt saknar skolan lite? måste se till att få något att göra, men får leta jobb efter midsommar. För den tänker jag inte ge upp i år.

Min dag

Dagens intag:
2 knäckebröd med skinka

2dl lättjordgubbsfil med lite musli

2 kycklingbitar och en gaffel spagetti

ca: 352kcal (la på lite extra eftersom jag inte visste vad kycklingen och spagettin innehöll)

 Dagens Uttag:
50 min promenad

1 pass medel på friskis 55 min


Tränat



Kom nyss hem från stan efter att ha kört ett pass på friskis, det fick bli medel och jag har nu fått bekräftat att armhävningar inte är min grej..
Tänkte cykla ner till stan först men insåg att syrran hade cykeln så jag fick gå både ner till stan och hem igen, var väl iofs ganska bra fick ju en 50min träning till på köpet där ju.

Nu funderar jag på om jag ska äta något eller vänta tills kl 17.00. har satt upp massa tider som jag får äta på och idag har jag missat allihopa hittills så än har jag inte ätit något alls. Fast jag väntar nog tills senare, känner mig inte speciellt hungrig nu och då hinner jag städa på mitt rum också.. livet som arbetslös är allt annat än hårt... haha!

Äntligen

Jag tog studenten i fredags och hade en så sjukt jäkla kul och perfekt dag att det inte är sant, klart man kommer sakna klassen och även vissa lärare men annars så känns det superskönt... eller?

För någon vecka sedan köpte jag nya skor till träningen samt förnyade mitt gymkort och bestämde mig för att börja komma igång med träningen och maten ordentligt nu efter studenthelgen, vilket är IDAG!

Jag har bestämt mig för att inte vara så ivrig med resultatet utan vänta ut det och få en viktnegång som kommer att hålla i längden, dessutom har jag bestämt mig för att sluta med godis ett tag nu (slutade i fredags) för det är det som varit jobbigt för mig, jag är faktiskt en riktig godisråtta.

Mån-fre = 500kcal
Lör-Sön= 700kcal

Har tänkt köra såhär på ett ungefär, förutom vissa helger, ex midsommar men då kommer jag att försöka spara in lite de övriga dagarna så vi får se hur det blir.

Nee nu ska jag dra iväg mot gymmet

btw.. usäkta för min kassa uppdatering, det kommer att bli betydligt bättre nu!


RSS 2.0