FML



Klockan är inte ens 10 än och dagen känns redan förstörd på något sätt.. sov otroligt dåligt inatt och kunde inte ligga bekvämt på något sätt för att höften gjorde så jävla ont. Vad fan kan jag ha gjort??? Kan knappt gå idag.

Min kassa dag började med att jag hoppade ur sängen och fick för mig att jag var på ett helt annat ställe och att hela familjen stirrade på mig. Men i själva verket så blev allt svart och jag kollapsade på golvet precis bredvid min säng. Som tur var bara för ett par sekunder.

Besökte toaletten och insåg att jag fått min mens, (såhär tre veckor för sent) HELVETE.. jävla tjockis

Inser på en gång att det kommer bli omöjligt för mig att träna idag pga höften.

Det känns som om hela jag är täckt av ett lager med fett.. huden är fettigt kladdig och håret är superäckligt och hela jag är bara så otroligt jävla äcklig!
*Hur kan någon ens vilja vara med mig?
*Hur kan mina vänner allvarligt talat ringa mig för att dem vill umgås med mig,
*Hur kan dem vilja fira in nya året med mig? Som gjort för ett misslyckande.
*Hur kan man ens vilja ha något med mig att göra?? Ja kass dag helt enkelt..

Armbandet som jag fick av mina två bästa kompisar används inte för tillfället.. Det står värdefull på det och jag känner mig inte det minsta värdefull, det kunde lika väl ha stått misslyckad.. då hade det fan suttit på jämt

( Måste dock tillägga att jag älskar mitt armband för att dem kom på en jättefin present och att den faktiskt är tillägnad mig, läser jag ordet "värdefull" så vet jag att dem själva valt ut just det ordet åt mig. Jag har världens bästa kompisar) Synd bara att jag inte kan ta åt mig av det just nu..

Dag 3 på ABC-dieten

Landar ganska precis på dagens intag idag faktiskt, 300kcal.

In:
1 burk kesella 1%
1/2dl minikeso
2dl mini yoggi

Ut:
1h promenad
1h 30min gym

Borde vara nöjd men..det är jag inte, bara för jag fick för mig att träna i 3 timmar idag och bara har tränat två och en halv. Typiskt! Men fick galet ont i höften när jag gick idag?!? det liksom strålade upp på något konstigt sätt som gjorde att det nästan var omöjligt att gå, väldigt lustigt faktiskt..

Asså min mage är typ fortfarande svullen trots laxering både natten till måndag och tisdag (bara för att bli helt ren lixom) och bra mat i tre dagar nu. Hoppas det lägger sig tills på lördag i alla fall. den brukar vara platt redan efter första dagen, men å andra sidan var det länge sen jag åt som en gris utan kompensation....(...) så jag antar att jag får räkna med det.

Nyårsfesten är kirrad nu i alla fall.
Först hade jag faktiskt tänkt att vara tråkig nog att bara vara hemma, men nu blir det lite fest hos en gammal klasskompis istället. Hon och hennes syskon fyller år 1 januari sen så det bli liksom dubbelt firande. japp hon är trilling. Så det blir nog superkul tror jag faktiskt.
Jag kommer dessutom dricka alkohol OCH äta där. Känns sådär, men får väl också ge ABC en liten paus på en dag.


i´m up

Godmorgon!

Sov otroligt dåligt inatt, fast det beror nog på att jag vaknade sent igår och då brukar jag inte kunna somna. Men idag är jag uppe i tid igen så det känns bra.
Har precis svept en kopp kaffe och sitter nu här med en burk kesella. Idag får jag ju äta för 300kalorier.

Funderar på att dra ner till stan en sväng för att kolla rean, (inte för att jag bryr mig) jag hittar nästan aldrig någonting och om jag mot förmodan hittar något så finns aldrig kvar i rätt storlek. Meeen jag har en syster som fyller år på nyårsafton så jag måste hitta en present till henne.

Drar mig neråt stan snart och tar gymkläderna med mig. Vet inte om jag hinner med spinpasset vid 12, annars blir det en sväng inne i gymmet idag.


Förövrigt så mår jag verkligen dåligt över hur äcklig min kropp är just nu.. vem vet jag kanske hittar en massa som passar på rean för storlekarna som brukar vara kvar är ju XL...

Fyfan vad du är äcklig Sofie!

Yes! i´m on the way



Det var sjukt nära på att jag skippade träningen idag, men jag lyckades pallra mig ner ändå till sist och nu mår jag super. Okej önsketänkande, är så otroligt jävla tjock att det är svårt att glädjas när fettet bara väller över byxorna hela tiden.. men det känns åtminstonne bra att jag kom igång, då kanske det blir lättare imon, jag älskar ju att träna men nu över julen har jag blivit så jävla lat.

Dag två på abc-dieten är över och jag har ätit för ca 400kalorier idag. Yoghurt och kesella har det blivit.

1h promenad och 1 pulspass

Är helt ok ändå.

Hade inbrott hos mamma idag btw.. andra gången, fast dem smet iväg igen när dem hörde att mamma och G var hemma. Lite äckligt det där faktiskt. Har ju inte varit borta och kollat om dem tog något från mitt rum än som låg närmst där dem tog sig in.

ibland undrar man hur bra koll idioterna har för första gången vi hade inbrott så var vårat hus folktomt i ett par timmar bara och vi är en rätt stor familj så det är alltid någon hemma. Men just den helgen så var alla borta just då och dem tog då chansen att bryta sig in.. efter det skaffade vi larm på vårat hus och vad händer då? joo dem tar sig in på enda stället där larmet inte går om man bryter sig in... är inte det rätt lustigt??


Ska nog ta mig en dusch strax och sedan hoppa i mysisarna och läsa eller spela the sims en stund.


Godmorgon, hehe

Varför är man alltid så mycket smartare på kvällen angående att planera morgondagen än att följa planeringen dagen efter?
Jag ställde klockan på 9.00 för att kunna slappa en timma och sedan dra mot gymmet, men jag sov till halv 12 istället... bra där och nu sitter jag fortfarande kvar här en meter ifrån min säng vid skrivbordet och slappar.

Det går man inte ner i vikt av Sofie!!

Ne men idag ska jag gå på ett av mina favoritpass i alla fall. Det var sjukt längesen. Jag var ju duktig på träningsfronten innan, tränade ju ganska mycket. Så ska det bli igen det måste bli så igen.

Fick the sims 3 i julklapp förresten, måste lära mig spela det asså. När jag gjorde simmen så blev hon sjukt smal, önskar att man kunde trolla lika mycket med sig själv.

BTW: finns det någon som kan förklara dethär med att tiden går i hela samhället på spelet? för min syrra vill också spela spelet och då kommer mina simmar att bli gamla innan jag ens hunnit börja ju? finns det bara en stad?

Abc-dieten dag1



Åt en vaniljskyr till lunch.

Rockade till ett avsnitt supersize vs superskinny ca 45 min


Intaget landade på ca 120kalorier idag då. Vitsen med dieten är ju att man ska äta ungefär precis vad dem skriver ut eftersom antalet kalorier ska variera, men jag blir ju såklart bara glad om det blir mindre.

Är helt öm runt hela magen och ryggen nu efter att ha rockat en stund. Jag kommer garanterat inte kunna rocka imorgon tror jag inte, jag kan knappt sätta handen på höften utan att det gör svinont.. haha men skitsamma jag kör igen när det inte gör allt för ont.

FET



Jag undrar när jag ens kommer våga ställs mig på vågen igen. Trots laxering kommer siffrorna vara skyhöga..
Men får väl pallra mig upp 1 januari i alla fall.

Tjocka feta jag

Jag hade lätt fått jobbet som tomte i år... utseendemässigt ser jag ut exakt som honom efter flera ton med mat. Jag skämtar int heller... har försökt undvika att spy och ändå överätit som fan. Jag ljuger inte när jag säger att det syns på mig att jag har gått upp i vikt. Mina nyckelben är i princip osynliga, mellanrummet melln benen har blivit mycket mindre, armarna har blivit fläskiga och magen snälla nån, magen ser ut som om någon har flyttat in.

Ni anar inte hur äcklig jag är!


Idag ska jag ner på mellandagsrean med syster. Sen fixar jag äntligen mitt gymkort och kör som in i helvete.
Dessutom startar jag yoghurt/kesella/keso vecka från och med idag. Kommer köra efter ABC-dieten tror jag. Fast att jag bara får äta just yoghurt,fil,kesella och keso.

Jag ska klara det här. Jag vet att jag kan för jag har gått ner i vikt tidigare dvs, pränta in äckliga feta Sofie att du kan. Men fyfan vad tråkigt det är att starta på en högre vikt.. Fast jag har inte ens vägt mig.. kommer inte göra det heller faktiskt. Jag skonar mig från jut den katastrofen nu.

Men nu kickar jag igång sista veckan på året och den ska fan bli bra asså.

Massa träning och lite mat

vägskäl

JAG HATAR ATT JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA ÄCKLIG.

IMORGON ÄR DET JAG SOM FYLLER PÅ MITT TRÄNINGSKORT IGEN, JAG HAR BLIVIT ALLDELES FÖR LAT.


Jag är verkligen en allt eller inget människa just nu.. sablans jävla skitliv är vad jag lever och jag HATAR det!
Tjock är jag. ful är jag. äckeläckeläckel. varför kan man inte bara lägga band på sig själv. ÅÅÅÅÅHHH!


psykologkärringen skickade ytterligare ett brev idag.. undra om hon verkligen vill ha dit mig eller om hon bara vill ha tillbaka sin bok som jag fick låna av henne. Den handlade bara om hur man skulle bli frisk och när jag läste meningen " har du redan läst hit så har du kommit en bra bit på vägen att blir frisk"  då la jag ifrån mig boken och ville inte fortsätta.
Frisk innebär tydligen lycka?!? men för min del innehåller frisk att gå upp i vikt också tydligen?!? och om jag inte ens trivs med mig själv nu kan jag ju inte gå upp heller.. Jag är verkligen inte motaglig längre.

Jag dras bara ner i helvetet men jag klarar inte av att ta den andra vägen just nu!




christmas week



Godmorgon kära ni.

Sitter med en stor kopp kaffe och ska precis titta på senaste avsnittet av julkalendern. Jag ycker faktiskt att dem har lyckats med den i år.
Idag har jag endel saker att ta tag i så som att julstäda lite på mitt rum, ställa fram några tomtar som kan få en skymt av mitt patetiska liv i några veckor framöver, köpa jeans till lillbrorsan som han ska ha på sig till jul
(han har alltid snyggast kläder på sig i skolan eftersom han har två systrar som fixar allt till honom)

Vi har även köpt en bok till pappa som man ska fylla i en massa minnen i och sådär, skulle egentligen ha gett den till farsdag men syrran var i Miami då så det får bli julklapp. Men det är ett tips. Mamma blev i alla fall superglad när hon fick boken, tror till och med att hon började gråta för att hon blev så rörd hehe.


Just an ordinary day, right?



En riktigt hetsdag. ÄCKLIGT!

Har ju vetat om att den här söndagen skulle gå skit i hur många dagar som helst. Kass dag men väldigt mysig ändå. julbord med brorsorna på en riktigt trevlig restaurang i alla fall. Som tur va var det inte alls mycket folk och jag hade tagit på mig den största tröjan jag kunde hitta i garderoben för att ingen skulle kunna se hur min mage bara växte efter varje tugga jag stoppade i mig.

Det är svårt att varva så jobbiga tankar som bara flyger runt i huvudet samtidigt som man ska vara jätte exalterad över att hela familjen klär granen tillsammans till en av våra gamla julskivor som vi har gjort varje år så länge jag kan minnas. Fast förut var vi en hel familj
Jag önskar så innerligt att jag var liten igen

Jag är taggad på att fasta nu i alla fall. Nästa vecka kommer bli skitsvår att bestämma hur den kommer att se ut men mån-ons borde jag kunna fasta utan problem egentligen. Frågan är om jag klarar det. Jag är ju kass på allt jag gör.

ÄCKLIGA ÄCKLIGA ÄCKLIGA JAG


3/4 delar

2 rader

2 rader

10 bitar? max

ca 5 bitar

6 st

+ ett tunnbröd med mängder av nutella och lite jordnötsmör.
3 pasta skruvar och 2 tuggor snitzel(stavning?)
4 minitomater
1 dröm
1 hästsko

DET KÄRA NI, DET VAR NOG ALLT?


Äcklig? ABSOLUT

Innan vågade jag inte ens dela med mig av vad jag åt eller ens säga att jag åt för jag skämdes så mycket. Okej det gör jag fortfarande men försöker i alla fall att skriva ner. det är jobbigt att visa att jag ens äter.

Pappa satt och log vid middagen och jag bara ?? varför ler du? vet ni vad han sa? " 75 % av pizzan är borta" tack för påminnelsen 75% av pizzan SKA bort. men det sa jag ju inte..

För pappa trollar jag bort pizzan genom att äta upp den, för mig trollar jag bort pizzan genom att spy upp den. Allt spolades ner som vanligt.. JAG HATAR MITT LIV!



Lördagsplaner

Snöblandat regn är de värsta jag vet och det ska jag alldeles strax ge mig ut i för att shoppa några av dem sista julklapparna med brorsan.

Först blir det en sväng till torget för inköp av formar och sådär, kanske kan fynda något? Det var längesen jag var på torget ska jag säga er.
Vikten minskade med ett helt kilo sen igår!?! antar att de var en massa vätska jag förlorade efter min lilla hets igår, så om jag sköter mig idag så får jag hoppas att jag ligger på samma imon också, hoppas verkligen inte att jag samlar på mig och blir vätskesvullen nu bara.

Min mens borde ha kommit nu också. Min har alltid varit regebunden fast något tätare än andras, men nu har den inte kommit.. men den kommer väl.

Ikväll ska jag träffa en vän som jag inte träffat på hur länge som helst, hon vet ju om det här så hon vet att jag har isolerat mig och hur mycket jag än skulle göra de så vet jag att hon aldrig skulle lämna mig. Men igår när hon svarade i telefonen så hörde jag direkt att något var fel. Så ikväll tänker jag ta över rollen som stöd, för det har hon alltid försökt vara för mig. Min älskade bästa vän <3

Tack för era fina kommentarer till inlägget under. Måste säga att det tog emot att lägga ut, men dem andra bilderna jag har på mig är ju groteska och lite skillnad har det ju blivit i alla fall.

Photo of me



Mina armar ser fan megafeta ut.. USCH!!!

Jag är äcklig helt enkelt!


rubbish

Dagen har varit, jobbig. Har hetsat idag. Orkade inte lika mycket som jag brukar göra och fick väl ut det mesta tror jag. Hade på känn att jag skulle äta idag eftersom jag kör allt eller inget nu, så jag kände att jag var tvungen att passa på.

Ny regel: fasta, eller hetsa och spy upp ALLT! Bra eller hur? nej inte alls men jag kan verkligen inte hitta någon balans i mitt ätbeteénde, inte ens kesella funkar just nu. Men det får bli så fram till jul nu för annars kommer jag gå upp as mycket. Jag vet att jag inte fick upp hela mackan som jag hetsade men ändå visade vågen 0.4kg mindre än i morse när jag var klar i badrummet.

Fick dock asont i magen idag igen, bubblig och svullen. usch!

Imorgon måste jag ner på stan en sväng och inhandla julklappar till syster.
NÅGON SOM HAR FÖRSLAG PÅ
JULKLAPP? snälla? behöver hjälp!


Tog endel kort på äckliga mig idag. Ni ska faktiskt få se. måste bara föra över dem till en annan dator eftersom jag inte hittar kamerasladden och jag inte kan trycka in kortet här.

I´m so sorry for a bad update




Hej, och förlåt för att jag inte uppdaterat er som jag brukar.

Har varit så lustiga dagar nu på sistone att jag verkligen inte vet hur allt har varit.

* Jag struntar i psykologen, pappa vill att jag går upp i vikt. När vi bakat en hel dag hos mormor och jag inte smakar blir hon nuförtiden mer och mer misstänksam. Jag trodde bara att hon förmodade att jag var trött på kakor. Men jag fick svaret att " en kant på en kaka blir du inte tjock av" men jag stod emot och tog bara kaffe.
Idag hade jag inget att göra så jag bakade silviakaka, drömmar, hästskor och havreflarn med spritsad choklad över. Jag gillar att baka.
Har precis avslutat min andra fastedag, känns riktigt bra faktiskt.


Stockholms helgen med A var speciell. Skönt att komma bort och att hela tiden få vara tillsammans med A men en kväll gick ju allt käpprätt åt helvete och vi avslutade lördagen med en enorm godishets och timman senare kunde man se oss bakom var sitt träd i en skog där vi försökte göra historian ogjord... Jag trodde faktiskt aldrig att vi skulle göra så.

Ni får btw inte missa du är vad du äter. Missade ni det så kan ni se avsnittet på tv4play. Avsnittet handlade om Emma Igelström. Jag läste precis hennes bok ju, så det var kul att se en dokumentär om henne också.

---



Lycka varar aldrig längre än ett par minuter innan man faller platt igen.

Flickan levde på botten,


skulle säkert kunna klättra upp till toppen.
Dom andra trodde att dom var bäst,
medans flickan bara var en främmande gäst.

Kanske hoppades hon att, om hon låter bli att andas tillräckligt länge så stängs lungorna av,


eller så kanske hon bara har glömt meningen med andetag..



Hon är flickan ingen vill ta,
hon är flickan som borde må bra..



FLICKAN SOM EN GÅNG FANNS, HON BORDE HA FÅTT EN ANDRA CHANS.



VIKTig info

Har inte uppdaterat någon vikt på länge och det är för att den har stått still, så jävla tråkigt men sant.

Trodde ju att jag skulle gå upp en massa sen igår, men istället gick jag ner 2hg vilket gör att vågen visade på 52.2kg det ger mig förövrigt ett bmi på 16.9

Antar att ett varierat kaloriintag är bäst för att förbränningen inte ska stanna upp. När jag tänker efter brukar jag gå ner i vikt dagen efter att jag har ätit vad som klassas som "för mycket" av mig utan att ha spytt upp det efteråt.


Dubbelpass



Precis efter att jag skrev förra inlägget så kom brorsan hem hit och jag insåg då att han skulle kunna skjutsa ner mig till friskis så kulle jag hinna med ett step pass innan pulspasset vid 20.00 ikväll. Sagt och gjort. Fick slänga på mig kläderna för att hinna ner i tid. Men jag han.
så det blev dubbelpass och en promenad på 45 minuter idag, känns super.

Men dem där jävla lussebullarna kommer väl göra att jag går upp en massa tills imon... typiskt!

Fick brev från psykkärringen idag, hon hade bokat in en ny tid till mig på måndag, trots att jag inte bett om det. Jaja får väl gå då..

vad som förväntas av en till jul

Shit! Har varit igång hela dagen = inte likt mig, hehe.

Gick upp riktigt tidigt eftersom jag skulle skjutsa mormor till sjukhuset, medans hon va där passade jag på att baka muffins till henne som hon fick när jag hämtade henne sen och hon blev superglad.

Sen har jag gått och småstädat i huset en massa innan syster kom hem för att baka lussebullar med mig. Så det har vi gjort i ett par timmar nu. Tyvärr åt jag alldeles för många.. men jag tänker inte spy upp dem ändå. Jag ska försöka hålla mig.

Dagens intag: 3 lussebullar
2 pepparkakor
Några bitar choklad

Känns surt.. men ska i alla fall ner och träna vid 20.00 så då känns det lite bättre i alla fall.

Surt att vi ska baka imorgon också....

Galet trött



Jag är helt jävla slut

Tog mig ner på ett medelpass idag och redan efter första låten så trodde jag att jag skulle dö asså. Men kunde ju inte gå ut när jag väl gått dit så jag fortsatte timman ut men jag var sådär hängigt trött som man blir när man fastat typ.
Jag hade ju faktiskt tryckt i mig en burk kesella innan och en sked jordnötsmör, tycker faktiskt att jag borde orka med det här då.

Men det blev som sagt ett medel pass och 1 timmas promenad idag och jag ligger på minus eftersom kesellan är det enda jag har ätit.

Nu ska jag varva ner, läsa kika bloggar, kolla film eller bara sova.

Den första snön



Inatt la sig den första snön här där jag bor. Jag kunde inte sova inatt så jag satte på Peter Jöbacks julskiva, hällde upp ett glas julmust light och satte mig på golvet i köket framför vårat element och kollade ut på snön, samtidigt som jag läste julrecept på olika saker som jag och syster ska baka innan jul. riktigt mysigt.

Idag väntas bak hos mormor, det blir dem där vanliga tråkiga bullarna som hon vill ha och dem orkar jag inte med idag.. jaja
Ikväll blir det träning också i alla fall. Känns skönt.

Ska nog lägga mig i sängen en stund och läsa lite innan jag verkligen måste gå upp.

This is such a mess


Har insett hur gärna jag skulle vilja ha det där pillret.

Idag är jag inte stolt över mig direkt. Det blev mycket mat men inte en sån där hets där man bara trycker i sig.

Dagen började ju som sagt med chokladkesellan som var helt ok. Riktigt god. drog till mormor senare och fikade litegrann, kände att det var ok det med faktiskt ( för första gången på länge, adventsfika liksom)

men sen blev det middag på olearys och sedan hem till brorsan där jag åt choklad ur tomtehuset vi har där
(en tradition vi har i familjen) och tittade på julkalendern. faktiskt riktigt mysigt.
När jag kom hem tänkte jag hetsäta på riktigt eftersom "det var lika bra att passa på" tog fram en macka oh tuggade men svalde inte för jag mådde så jävla illa. Så fick springa ner och spy direkt och det gick så enkelt! Så jävla skönt. Har ju inte spytt på en vecka ju. Eller ahh det rekordet är brutet nu.

Aja, bara att acceptera. Eller Nej! jag är äcklig.. Äckliga jag, att man inte kan tänka lite innan man börjar tugga. åååh idiot!

Börjar få exrem julångest nu med, kommer inte kunna ha någon som helst kontroll då, inte på samma sätt i alla fall. varenda dag innebär ju gottigheter,fika,mat, julbord osådär.


Usch!

Are we talking about me?



Lyckades som sagt fasta igår också och vågen pekar neråt. Det känns väldigt bra måste jag säga. Jag har liksom verkligen stått still i flera veckor = hur tråkigt som helst.

Idag däremot har jag ätit frukost som fick bestå av knappt en halv burk chokladkesella, det var riktigt gott faktiskt. Testade med pyttelite jordnötsmör i också (behövs ju inte så mycket för att ge smak) och det var supergott det med. Stillade mitt sug efter choklad i alla fall, eller ah det var inte så att jag hade cravings direkt men det borde absolut funka om man är nära en hets.
Synd bara att man inte tänker längre än vad som finns i skåpen när man planerar en hets..

Insåg just nu att jag faktiskt inte har hetsat och spytt på en vecka. Hur bra är inte det? hade en liten halvhets i torsdags men den var inte fullt så farlig som de vanliga och jag spydde inte efteråt. Nu blev jag fan stolt asså!


Ska strax göra mig iordning för en tripp till köpcentret med mormor och moster. Senare idag kommer syster hem från Miami. Ska bli kul att träffa henne igen. Sen blir det förhoppningsvis lite träning och att träffa A.

När det går bra



Kom precis ut ur duschen. Har varit nere på gymmet och kört ett spinpass. Känns riktigt jäkla skönt asså.
Det skulle vara så enkelt att fasta idag, så de är precis vad jag tänker göra. A kommer upp till mig senare och då ska vi fortsätta vårat HP-marathon. Så då blir det ingen fail. Köpte med mig en stor Cola light som vi kan mumsa på till filmerna. BÄST helt enkelt.

Nee nu ska jag nog kika på dagens avsnitt av julkalendern och sen kika tillbaka på några äldre kalendrar. så mysigt ju.

Success



Dagen har faktiskt gått super.

* Dissade räkmackan hos mormor
* Tränat 2 timmar
* Fastat

Idag köpte jag mig äntligen ett par vettiga träningsbyxor, har sprungit runt i leggings förrut. Ett träningslinne fick följa med också. Känns skönt med lite nytt.

Jag och A har precis avslutat början av vårat Harry Potter marathon. Vi han bara med två filmer och det tog ju 5 timmar. Vi satte oss framför tvn och laddade upp med julmust light. riktigt mysigt faktiskt. Det blir fortsättning imorgon också. Dvs, inga onödiga fest och partykalorier för oss HAHA!

Glöm inte bort att du är värdelös.. värdelööööös, värdefull? Jag?

Skit dag, Skit dag. En totalt värdelös dag...


Två av mina bästa kompisar kom och ringde på dörren idag helt utan förvarning för att lämna en försenad present till mig. Den hade tydligen inte varit färdig. Vet ni vad jag fick?!

Ett armband med en liten platta på där det står Valuable. Så otroligt fint<3 Dem vet ju liksom om det här lite halvt och dem sa att dem trodde att jag kunde behöva påminnas lite oftare om det. Åh vad jag älskar dem. Synd bara att jag är en sån kass kompis just nu bara.


Btw: funderar på en fasta nu till helgen. Skulle verkligen behöva det. Skulle jag klara det tro. ååh skulle så gärna vilja fasta fre-sön

1 december

Usch, kunde inte sova inatt heller. Är så sablans jävla trött på det.

Idag ska jag fixa en massa ärenden på a6 och så ska jag jobba litegrann.
Testade det där solrosrågbrödet idag och det var supergott. Så det ska jag fortsätta med då och då. Just bröd har för mig alltid varit väldigt ångestframkallande, trycker bara i mig bröd ibland vid hets då jag vet att jag kan få upp det. trots att det ibland inte går få upp =äckelbröd

Min adventskalender förblir oöppnad.. Har en såndär fin från KaDeWe i berlin med jättefin choklad i som jag fick av min storebror som är 31 år gammal, men han verkar mer exalterad över den så han kan väl få öppna den själv.
Han kallar mig ju jämt gottegris och fetto när han nämner den där kalendern, sa till och med att han inte ens skulle köpa någon men det gjorde han ändå..



Bara för att bilden passar såbra till detta inlägget

RSS 2.0