imorgon är det dax igen..



Har precis klivit ur duschen och vill bara lägga mig och sova. Mitt öga svider som fan och jag ser hela skärmen suddigt bara för att jag fick en mass tvål i ögat.. not good.

Körde ett pulspass på friskis idag och fick ju mig en timmas promenad på köpet som jag brukar säga. Jag bara älskar när det ena ger de andra. transportsträckan kan man ju säga hehe. (tönt)
Maten har gått bra idag också, så det känns bra.

Imorgon är det psykologdax igen, kommer skämmas ihjäl för min matdagbok... Hoppas mötet går bra i alla fall, och att jag får veta hur hon har tänkt gå vidare, (hjälp, vill jag dethär?)

Ska i alla fall träffa A efter mötet eftersom hon faktiskt har tid bara en timma efter mig, så då hinner vi ses lagom i stan efteråt och kan prata av oss lite med varandra.

Tänkte sy in ett par byxor som blivit förstora men ansåg att det blev ett för svårt projekt för mig haha, så jag köpte mig ett par nya idag i storlek 26, hmm skulle nog kunna ha 25 fast mina höfter är så jäääääkla breda tyvärr. Får blåmärken på höfterna.

Godnatt fina ni<3


Kommentarer
Postat av: Ellen

Sv: Ja, det är lätt att man glömmer i stundens hetta, så att säga! ;)

2011-11-10 @ 20:57:23
URL: http://http://blifintsmal.blogspot.com/
Postat av: J

Svar: Åh tack för svaret. Blev lite lugnare nu. =) Allt man läser är att man måste vila vecka ut och vecka in men du kan alltså hålla det under kontroll ändå? Jag kör antiinflammatorisk kur nu men tränar ändå. :)



Får jag fråga i vilken stad du går på friskis förresten? Pulspassen brukar vara sjukt roliga. =) Haha förlåt jag frågar ut dig nu.

2011-11-10 @ 21:34:11
URL: http://emptyispure.blogg.se/
Postat av: J

sv: Jaha okej men då är vi väl till och med i samma landskap (jag och mitt kartsinne hehe). Jag har precis flyttat till Kalmar.

2011-11-11 @ 00:03:28
URL: http://emptyispure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0