Struntar i det som är jobbigt - like always

Jag fegade ur kryssningen i helgen.. Det enda min brorsa snackade om heeeeela tiden var..

...matmatmat buffébuffébuffé

Det är han som är så jävla sugen, så vafan ska han alltid säga att det är jag som längtar efter buffén. Blev så trött och ledsen på det där att jag sa att jag hade andra planer för helgen.

Så, det blir ingen kryssning. Jag är alldeles för rädd för att följa med. Galet, detta trodde jag inte om mig.


Usch!

Hej förstora brallor och fet kropp!


Jag bara sjunker djupare ner och hatar mig själv mer och mer för varje dag. Jag orkar inte mer.

Hjälp!

Gaaalet! Huvudet säger åt mig att göra så mycket , att inte sitta still, att jag är patetiskt som inte kom iväg på spinpasset och att jag är dum i huvudet som ens överväger att strunta i att träna när jag vet att jag ska iväg till en kompis och bli bjuden på middag idag som består av lax och potatismos...

...men grejen är den att huvudet vill så mycket men kroppen lyssnar inte, den orkar inte. Den orkar knappt ta sig ur sängen.

Att äta mer regelbundet har verkligen hjälpt mig att gå ner i vikt. Jag försöker äta tre mål om dagen men det måste ju inte vara mycket. Igår åt jag för 350kcal och tränade fyra timmar. Räknade ut att jag dem senaste fyra dagarna har tränat ca 13 timmar...

Jag har så mycket läskiga grejer planerade framför mig dem kommande dagarna.

Idag: bjuden på middag hos en kompis

Torsdag: myskväll med en kompis som ständigt måste köpa godis när vi ses. (har dock lärt mig att ta mer lagom)

Fredag: kryssning med brorsorna som bara snackar om buffeén hela tiden och drar skämt om att jag kommer äta mig av båten i princip... två frukostbufféer och en middagsbuffé är planerade.

Måndag: Moster fyller år och vi ska äta på ett ställe som inte erbjuder ett enda vettigt alternativ.. Jag tror jag dör!

Allvarligt talat. Jag är rädd!

---


Info

Godmorgon!

Har kört min vanliga morgonrutin med kaffe och ett glas pepsimax sittandes i sängen framför era fina bloggar.

Har ju inte bloggat på 2 dagar eller nåt men allt går kanonbra just nu. Har inte spytt eller riktigt hetsat sen förra fredagen utan ätit mer regelbundet och inte lika mycket samt tränat väldigt bra. Nu när jag går ner i vikt så vet jag att det inte bara är en massa vätska och jag klarar av det här.

Igår hade jag den bästa kvällen på länge. Jag och en kompis åt tapas ute. Hade inte ätit något på hela dagen för att spara mig. Restaurangen rekomenderade ca 5 små rätter me jag valde tre och det var räkor,kyckling och tre klyftor potatis. Vi åt till och med dessert men det kändes ok. För om jag slog ut det så blev det inte alls mycket och jag hade ändå Tränat två pass på gymmet, gått en promenad på en timma. sprungit 5km på löpbandet och powerwalkat en halvtimma.
Hur som så satt vi och pratade om allt möjligt och tiden bara flög förbi. Asså ååh jag är så jäkla glad att det gick så bra och att jag verkligen kunde njuta. Fast skulle självklart inte kunna äta så varje dag.

Dessutom väger jag mig inte på samma sätt längre. Jag använder mig bara av en våg som visar hela kilon och väger mig lite då och då men för att inte vara helt besatt liksom.

Ååh vad jag är glad att detta fungerar!


Effektiv dag

Känner mig ganska duktig som har hunnit med att både städa hela mitt rum, fixa tvätten i tvättugan och bakat cheesecake tills ikväll.
När jag bakar så tuggar jag alltid tuggummi, ett litet tips bara. Så att man inte blir sugen.

Idag räknade jag ut hur mycket det var i den kakan som jag bakade..
3902 äckliga kalorier
. Jag är faktiskt helt ärlig när jag säger att jag absolut inte var frestad att smaka en enda gång. Kommer inte äta av den ikväll.

När jag var klar med baket tänkte jag äta någonting eftersom jag inte ätit något alls idag. Slängde ihop några äpple/kanel mini muffins som blev rätt goda faktiskt. Dessutom innehåller dem bara bra ingredienser och bara 17 kcal styck

Kesella junkie som jag är så rörde jag ihop en msk kesella med kardemumma,kanel,ingefära och stevia som jag toppade mina muffins med.

Så det fick bli en frusen banan och tre minimuffins till frukost och lunch. ( provsmakade en direkt från plåten ) Men nu får jag hålla igen lite eftersom jag inte vet vad vi ska äta ikväll.. men ingen cheesecake i alla fall.



Torsdag

Hade lite svårt att sova igår. Jag verkligen hatar att inte kunna somna. Man ligger och vrider och vänder på sig och tänker så himla mycket att hälfen hade varit nog.

Men nu är det en ny dag och jag har kickstartat den med en kopp kaffe och ett stort glas funlight. Ska nog göra lite nytta här hemma först innan jag drar ner till gymmet.

Blir lite städning på rummet, lite plock i tvättstugan och bakning av den där jäkla cheesecaken.

Åhh idag kan jag sitta och titta på thinspo i evighet känns det som. Drömma mig bort till den perfekta kroppen som måste bli verklighet.

 


Godnatt

Dagen har gått super, men har failat lite med det här med att äta regelbundet.
Åt frukost som bestod av några plommon och torkade aprikoser runt 10 imorse, stack sedan och tränade och fick ju så sjukt ont i magen att jag inte ville ha något på hela dagen utan däckade i soffan sen när jag kom hem och sov över ett pass jag tänkte gå på senare men men!!

Vid 19.00 åt jag en skål med verums naturella yoghurt några gram musli och ett skivat äpple i med massa kanel.

Men hallå, jag klagar inte. Det är ju bara bra om jag lyckas äta ännu mindre än jag planerat.


Imorgon fyller pappa år och vi ska äta här på kvällen och jag har lovat att baka cheesecake till honom. Så det blir det istället för tårta. Fårse hur det blir.
Pappa fick mig i princip att lova honom att inte baka på den lättaste philadelphian, eller göra kakan snålare med stevia eller något sånt.. suck! Så ja hans önskan är min lag när han fyller år.

Ska strax krypa ner under mitt gosiga täcke, jag fryyyyser.


Btw: Vet ni, jag startade träningen redan kl 4 inatt haha. vaknade ju och skrev ett inlägg, tog fram rockringen i 20 min och sen gick jag och la mig igen.. vad var det liksom haha!


Ajajaj

Sitter här framför tvn igen med datorn i knät. Jag har så sjukt ont i magen. Ska lägga mig och vila en stund och hoppas på att det går över.

Anledningen var att jag åt plommon till frukost... Det satte verkligen fart på magen. Sån tur att det kom efter spinningpasset och inte under det i alla fall. Gick ca 45 min på löpbandet också i uppförsbacke, 5km blev det innan jag gav upp och försökte snabba mig hem.
Men fy vad ont det gjorde fick stanna flera gånger på vägen hem för att det gjorde så ont.

Aja, ska inte klaga mer.

Vi hörs lite senare.

Pizza



Pizzabottnen
1 Äggvita
1/2 äggula
33g ica kvarg
1tsk rågmjöl
1/2tsk bakpulver
Valfria kryddor


74 kalorier


Vispa äggvitan till ett tjockt fluff så att det går att vända bunken utan att vitan trillar ut. Blanda sedan ner övriga ingredienser försiktigt i fluffet och krydda med valfria kryddor. Smeta ut på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 15 min på 150 grader. Ta sedan ut bottnen och lägg på valfri fyllning och grädda sedan ytterligare 10min i ugnen. KLART!

Jag toppade min pizza med krossade tomater,ost,skinka,tomater och pizzakrydda. Men ni väljer ju själva vad ni vill ha på. Så kaloriantalet varierar ju beroende på fyllning. Hoppas det smakar!

Åhh tusan!

Jag vaknade nyss och kan inte sova. Ångesten håller mig vaken.. Det gick lite överstyr igår, jag väntade för länge med att äta eftersom jag väntade på att min smoothie skulle bli kall. När jag upptäckte att den inte ens blev god blev jag jag så ledsen (what the fuck!!) att jag sa att jag ville ha det pappa skulle äta, vilket var köttbullar i gräddsås med pasta. Sen fortsatte det...

Aja, det var ingen riktig hets, men jag blev äckligt mätt.. men jag får försöka fortsätta bara. Det kommer ändå inte bli bättre om jag fastar och försöker kompensera på det sättet. Fast det är skönt, då slipper man det där ständiga planerandet som pågår i huvudet all the time

Kul att många av er ville ha receptet på pizzan. Lägger ut det senare idag


Lunch

Sitter och softar framför tvn igen.. slappis.. Ne har precis satt mig ner faktiskt. Körde 30 min inne på gymmet med intervaller på löpbandet innan medelpasset började. Promenerade hem och gjorde en riktigt god lunch.

Kalorisnål pizza!



Nu ska jag läsa lite bloggar och komma på vilken mer träning jag ska utöva idag.

Banan pannkakor

1 ägg

1/2 banan

1 1/2msk kruskakli

1/2tsk bakpulver

 

Ca : 125kcal

( beror dock på vad din banan väger, min vägde 40g )

Det är bara att röra ner allt i en skål och vispa ordentligt. Stek sedan på svag värme så du inte bränner dem.

 

Det var vad mitt recept bestod av, det var gott, mättande och kul att variera frukosten litegrann.

Som tillbehör hade jag 1/2 dl naturell hälsoyoghurt som jag kryddade med kanel, kardemumma och vaniljpulver.

 

Smakade väldigt gott tillsammans


Godmorgon

Har iofs varit vaken i ca 3 timmar men skitsamma. Har laddat upp med energi för att träna nu. hade garanterat klarat att träna ändå och mår lite kasst för att jag faktiskt äter trots att jag inte är vrålhungrig. Men jag får köra såhär ett tag och bara hoppas att jag inte hetsar.

Testade att göra banan pannkakor till frukost och resultatet blev faktiskt väldigt gott.

Så jaa jag slänger upp receptet och sen drar jag till gymmet.

THINTHINTHIN PLEASE

ÅÅh, jag vill vara smaaaaaal!

 

Tränade bara ett pass på friskis idag eftersom jag inte pallade att gå ner på det andra senare. konstigt!

Aja maten går helt okej. Har tillåtit mig att äta lite mer nu för att inte hetsa. Försöker hålla mig under 1000kalorier om dagen i alla fall och förhoppningsvis mycket mindre. Måste nämligen få ut allt eller inget tänket. Måste sluta spy.. sist förstörde jag hela munnen nämligen. Har fortfarande massa sår kvar. död hud som lossnar hela tiden och jaa det var inte alls bra..

 

Jag vet ju faktiskt om att om man äter under 1000kcal om dagen och dessutom tränar så går man ner i vikt. Just nu börjar jag såhär och försöker skära ner allt eftersom men fortfarande tillåta mig olika saker. Jag vill verkligen INTE hetsa. Det förstör så jävla mycket.. Dock känner jag mig så otroligt jävla fet nu. Min mage är fortfarande uppblåst sedan sista hetsen som jag behöll, eftersom jag inte fick upp den. men det var ju ett par dagar sen..

 

Vågen vågar jag inte ens ställa mig på med vetskapen om att jag är otroligt jävla tjock och att jag försöker se resultat i spegeln först. Kan ju vara så att jag blir av med mer fett och bygger muskler oh då väger det ju mer.

 

Snälla.. jag vill bli smal! Men det är bara upp till mig att göra något åt. men som kampflicka. Som jag antar att alla har läst? Hon är sjukt jäkla fin och smal och hon äter ju faktiskt runt 1000kcal och tränar inte ens. Så då borde väl jag också kunna lyckas även om det tar lite längre tid?


Utvärdering av mirakelnudlarna


Så min lunch gick på 41 kilokalorier.
Jag hade i nudlarna, 70g wokgrönsaker och köttbuljong.

Min första reaktion var - SHIT JAG TROR JAG SVALDE EN GRODA - Så dem kändes väldigt slemmiga, luktade inte alls gott och smakade ingenting. men jag öste på kött och grillkrydda i hopp om att bättra smaken och det lyckades. Jag blev mätt och fick mycket mat för nästan inga kalorier. Men jag kommer inte att köpa dem igen.


Det här är verkligen absolut inte mina upplägg av mat. Typ inte ett endaste gram protein i min lunch. Ni som läser vet ju att det är det jag prioriterar när jag äter.

Keso á la malta

 

Startade dagen med en kopp kaffe framför era bloggar för att vakna till liv lite innan jag hoppade in i duschen.
(att jag duschar före träning asså) men mitt hår var otroligt äckligt så det var nödvändigt. Nu Sitter jag här i min gose morgonrock och har precis ätit upp min frukost.

Blev en röra med keso, kesella och funlight apelsin toppat med en massa kanel. Borde haft riktig apelsin i också, men någon sådan köptes inte igår. Men det var faktiskt riktigt gott. Råkade ta en aning för mycket funlight i men annars var det super och jag är mätt.

Nu ska jag fixa iordning mig och gå ner till friskis. Hinner kanske ta en runda på gymmet innan spinningen börjar.

Ha en fin dag!

snacka om vilodag

Kul att det var många som ville ha receptet på glassen. Tänkte faktiskt skapa en receptkategori eftersom jag har en drös med olika recept som jag vill testa.

Dagen har väl gått halvbra får man säga.

Men det blev åtminstone en timmas träning med rockringen framför partaj som gick på femman, hehe. bättre än inget.

imorgon blir dagen förhoppningsvis ännu bättre.

Vi hörs imon!

En riktig slappardag!

 

Har inte ens kommit iväg på träning idag.. det var inga roliga pass. Men har försökt ta det lugnt och inte tvinga iväg mig på något. För om jag skulle bli otaggad kanske jag skiter i allt och hetsar istället. Jag är så jävla störd. Men jag får se om det blir någon form av träning idag i alla fall.

 

Drog med mig datorn ut till tv-rummet och sitter med disneychannel på haha. Sitter och knåpar på en handlelista eftersom familjen kommer hem idag och pappa och jag ska iväg till ica maxi sen. Försöker hitta på en massa substitut eller vad det kallas?? för en massa onyttiga saker jag vet att jag brukar bli sugen på och komma på något som är bättre.

 

Jag gjorde hemgjord "vaniljglass" tidigare idag på ca 85kcal och den blev svinigt god. Kommer helt klart göra den igen i alla fall! Mums! Den blev faktiskt så god att jag helt kommer kunna skippa vanlig glass igen faktiskt.

 

Shiit! nu börjar phineas och ferb... Ciao!!.. haha skojja ska fortsätta på min lista.

 

Kanske borde lägga upp lite recept som jag testar om dem blir bra i fortsättningen.. vad tycker ni?

 

 


Jobbiga tankar = En jävlig morgon = Bara sann fakta

Har insett att allt jag gör ALLTID bli totalt fail..

Ex:

Byter linje från omvårdnad till samhäll och går ett extra år i skolan för att sedan inse att det är inom vården jag vill jobba = det var totalt onödigt av mig.

Jag läser några kurser där jag får mvg av lärarna i betyg som jag sedan får veta att jag läst i onödan eftersom jag inte får använda dem betygen.. Fatta vad arg jag blev.

Jag bestämmer mig för att bli au pair och går ett halvår på ett dagis ett par timmar i veckan för att få bra kritik och ett omdöme för att kunna resa och utan en enda krona i ersättning. Blir istället utnyttjad att göra allt dem inte ville och fick inget betyg alls när jag gick därifrån.

grejer som inte har med maten att göra..


Tänk om dem hade delat ut lappar när man var liten om vad som skulle hända i framtiden. Typ

1. Ja när du blir stor kommer du bli modell i New York och leva livet
2. när du blir stor kommer du resa ett år innan du börjar plugga till läkare

När du blir stor S så kommer du få en ätstörning och bli allmänt dum i huvudet. Du kommer vilja lega under jord varje levande minut och fejkar leenden hit och dit medans du egentligen är ett vrak. Du kommer dissa dina vänner som tillslut inte orkar med dig längre och kommer bli helt ensam..


Har jag sagt att jag älskar mitt liv?...

härligt väder ute!

Vaknade tidigt idag eftersom jag hade ett spinpass inbokat prick 10.00.
Vandrade ner mot träningen i strålande solsken, körde ett grymt pass och svettades som jag vet inte vad. Kommer hem och läser lite bloggar och ser att majoriteten av er klagar på snöoväder.. tycker lite synd om er faktiskt. Bor alla i Sthlm?? Det är väl bara jag som bor alldeles för långt ifrån huvudstaden..

Ska strax gå upp i köket och käka lite lunch. Det får bli lite proteinpudding och en frusen banan. Mums!

Ska käka hos mamma senare idag ockå, det var väldigt längesen. Fläskfilé blir det. Bad henne att köpa isbergsallad så att hon kunde göra en god sallad istället för hennes äckliga kanin-maskros-ogräs-blad som hon brukar använda sig av. Dessutom ska dem ha ris till och det vet alla om att jag inte gillar, så det blir nog bra.

Men innan middagen så har jag ännu ett pass inbokat på friskis. Åh jag älskar träning



Lever för andra

Ligger i sängen och tänker.. tänker på livet, jag undrar hur länge jag ska orka.

Vill sätta upp en stjärnhimmel över min säng. Sån som man hade när man var liten och som lyser i mörkret ni vet.. har fortfarande kvar några sen förr, men dem lossnar titt som tätt och det har hänt att jag vaknat för att jag fått dem i huvudet.

Har ätit:
48g katrinplommon (ni vet nog syftet med det..)
1 banan
20g kaseinpulver (åt inte allt eftersom jag råkade göra den äcklig)
Ca: 285 kcal

Sen har jag självfallet tränat idag också:

1 spinpass
1 medelpass
1 timmas promenad
4,7km promenad med mamma
30 min rockring

MMsport

Beställde hem lite småsaker från MMsport i slutet av förra veckan och det kom häromdagen.

 

Casein protein i smaken dubble chocolate almond.

Tyckte att smaken var helt okej, och den är perfekt att göra pudding på. Jag brukar ta 20g/portion och det blir ca 70 kcal. Så kan man ju välja själv om man vill blanda med mjölk eller vatten. Jag har blandat med hälften mjölk och hälften kaffe (men jag är ju en sucker för choklad och kaffe också)

Men det är proteinrikt och mättande, vilket är perfekt!

Jacked t3

Håller igång metabolismen trots lågkaloridiet och ökar fettförbränningen.

Mirakel nudlar, har inte testat dem än. recension kommer. Likaså på pastan jag köpte förra veckan.


Två frågor, två svar

Kolla du på Superzise vs superskinny på tv eller på datorn?

Svar: Jag kollar på programmet på youtube

Ååh, skulle du inte kunna lägga upp receptet på den kakaoröran? Choklad, kakao... det är så jäävla svårt att hålla sig borta från, så om det finns något nyttigare så måste det ju testas ;)

Svar: Självklart! men jag har inte mätt eller något så man får testa sig fram litegrann.
Men jag rörde bara ihop kvarg, kakao, steviaströ, bryggt kallt kaffe, och jordnötsmör.


Bättre än en annan

Min farbrors flickvän dog häromdagen... vill ni veta hur hon dog?

Hon svalt ihjäl.


Min pappa förklarar för mig att jaa hon var ju psykiskt sjuk, det är tragiskt.. säger han till sin dotter som precis krupit ner i sängen igen efter tredje omgången hets och spya... Jag hatar mitt liv!

En bra dag

Heej!

Har lagt mig tillrätta i sängen nu och tänkte kika på bla, top model och nya avsnittet av supersize vs superskinny som borde komma upp om en stund.

Dagen har gått bra idag också som tur är. Försöker fortfarande peppa mig som sjutton för att det inte ska gå åt helvete ytterligare en gång.

Pappa har köpt en ny blender nu eftersom jag har tjatat så mycket så jag gjorde en smoothie idag till lunch, gjorde den lite tjockare i konsistensen eftersom jag hellre kände för att äta med sked men god blev den.
gjorde den på 1dl laktosfri mjölk, tre skedar kvarg, 1 liten banan och lite blåbär. Åt ett äpple till det också.

Till kvällsmat åt jag en burk kvarg med den där kafferöran som jag åt igår. Så sjukt god. Är faktiskt nöjd.

Dessutom blev det: 1 step pass, 1 spin pass 70min och 2 timmars promenad.

Godmorgon

Hej på er fina ni, Såg att prenumeranterna ökat medans jag har varit borta och det är ju superkul.

Påsk är ju påsk = det har gått skit för mig

Men i söndags ryckte jag upp mig och började lägga upp strategier och planera och jaa sådär som man brukar göra för en omstart ni vet. En sån som alltid misslyckas ett par dagar senare Försöker peppa mig så gott det går.

I söndags fastade jag och tränade en timma med rockringen
Igår åt jag ett äpple och en burk kvarg, gjorde en supergod röra med kakao, lite jordnötsmör, kaffe och stevia. Det blev helt fantastiskt gott faktiskt. Tränade även ett spinpass, ett medelpass och var ute och gick i 2 timmar.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Ska ner och går på något pass vid 12 vet inte om det blir step eller medel och sen till min stora glädje så har jag bokat in ett spinpass på 70 min med en av favvoledarna så det blir nog super hoppas jag.

Har beställt lite produkter från mmsport som kommer med posten snart också. Blir nog super!! Visar när det kommer.


Godmorgon

Efter att ha tränat X antal timmar igår för att lindra ångest som tog skepnad i massa olika former så kändes det åtminstonne lite bättre på kvällen.

Pappa dök upp i rummet och orade sig och diskuterade ett recept med mig som han skrev ut och tryckte i handen på mig.. jag borde hämta ut det men jag vet inte om jag riktigt vill.


.


Helvetes jävla skitfan

Är hemma hos pappa nu igen efter att ha bakat bullar hos mamma. NEJ jag tog inte ens och smakade en tugga, tog inget alls faktiskt.

Men jag har ÅNGEST.

dels för att jag körde på ett traktorsläp när jag skulle backa ut från vår uppfart (VAFAN STÄLLER DEM SIG DÄR FÖR???) så nu pryder ett litet rött märke våran blåa bil och lacken lossnade, undrar om pappa kommer döda mig??? isåfall har jag inget emot det.
..och dels för att jag tog ett par tuggor på en kladdkaka visserligen inte alls mycket, men jag hade kunnat hålla mig ju. aja jag slutade ju i alla fall självmant så jag antar att det inte gör något.

Åhh jag mår dåligt :/ jag har förstört våran bil!!! helvetes jävla fan asså. det hade varit mer okej om det bara blev en buckla men nu gick ju lacken av också, vilket betyder att den kommer rosta om man inte gör något åt det. FANFANFAN jag har problem... hur lindrar jag vanligtvis ångest, jag hetsar. Men det är inte värt det. Jag orkar inte. åååååhhhhh
Måste dra ner och träna snarast, annars vet jag inte var detta slutar..

-0,8kg

-0,8kg?? verkligen? Jäklar vad det känns bra nu!

Sitter som vanligt med mitt kaffe och försöker få liv i kroppen. Ska ta mig ett glas pepsi max också. Har längtat efter det hela natten.. hehe obsession, yepp!

Nej men allvarligt, inatt när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på en massa hetsmat och blev ganska sugen, blev rädd för att jag skulle få för mig att hetsa nu på morgonen.. Men när jag tänkte på frukosten som skulle bli kaffe och pepsi max så försvann hets tanken, och det kändes så sjukt jäkla bra. Det trodde jag aldrig det skulle göra.


Jag är beroende!

Ska strax kila iväg till mamma och baka dem där bullarna, bestämde mig för det igår men var nära på att skippa det igen eftersom hetstankarna var så starka.. men nu så tror jag att jag klarar av det, jag är inte direkt så sugen på kanelbullar faktiskt.

Sen i eftermiddag blir det träning!

Dagen

Jag är så trött. Inte trött som i att gå och sova utan mer utmattad. Jag gick faktiskt bara på spinningen idag och hoppade passet på eftermiddagen som jag hade planerat. Dessutom hade dem bytt ut passet och ledare så jag blev väl inte riktigt så motiverad. Men jag ska försöka nöja mig ändå med att träna ett pass. Det är faktiskt bra det med.

Idag har jag inte ätit något godis i alla fall. Maten idag fick bli en burk kvarg som fick smaksättas av kakao och jordnötsmör. Blev faktiskt väldigt gott. Har ju ätit det innan men det var ett tag sedan nu.
Det får i alla fall räcka för idag. Har inte varit hungrig alls så det är positivt, men jag hatar att veta att jag ska äta och måste planera, för jag blir helt tokig på alla planer, tankar, ändrade tankar och hur mycket jag ska ta, om jag ska äta upp allt och åååh vad jag hatar det.

Ska läsa lite bloggar och kika lite på tvn innan jag kryper under täcket och hoppas på att få sova riktigt gott inatt.

Hoppas eran dag har varit bra!

Low carb pastan

Jag har inte testat den här pastan än, jag köpte mest hem den för att jag skulle kunna testa den och kanske äta någon gång sådär, för som jag sa så brukar jag inte äta sånt här speciellt ofta eftersom jag aldrig har sett det som ett måste till kött och sånt.

 

Det positiva är ju att det är väldigt proteinrikt vilket jag gillar. Jämför man med vanlig pasta så skiljer det väldigt mycket mellan både kolhydrater och protein. Så det här är ju helt klart ett bättre val.

 

Men har som sagt inte testat än, jag får återkomma med resultat helt enkelt.

 


-0,2kg

Bra att det går åt rätt håll igen, var lite orolig där ett tag.
Sitter nerbäddad i sängen och dricker morgonkaffet, har öppnat en pepsimax också och den är verkligen sjukt mycket godare än cola light.

Idag står jag i valet och kvalet av vad jag ska äta igen och helvete vilket jävla velande det är. Så mycket skönare när man väl bestämmer sig för att fasta.
Pga att jag haft en sån vecka så måste jag ju börja äta lite mindre och försiktigare så att jag inte går upp allt jag har gått ner, det vore ju förargligt.

Jag får se vad det blir i alla fall.

Jag tänkte snart dra iväg på ett lunch spinpass. Ska bli sjukt kul att ge gärnet på cykeln igen!


Great sunday

Sådär, då börjar snart en ny vecka igen och jag är laddad. Vill bli smal. Vill känna mig snygg. Vill känna mig trygg i min egna kropp. Vill bli...perfekt!

 

Köpte på mig ett nytt lager pepsi max med pappa när vi var och handlade idag. Jag klara mig inte utan min cola längre, Jag erkänner att jag börjar känna ett beroende här.

Köpte även riskakor, och low carb pasta..enbart för att testa, äter i princip aldrig pasta ris eller potatis annars. Något som har varit väldigt enkelt att strunta i faktiskt. Har aldrig brytt mig om det ändå.

 

Rååååkade dock Nee det var väldigt planerat men.. köpa på mig ett par bitar naturgodis. Köpte inte speciellt mycket och jag testade min kontroll igen. Borde egentligen sluta med allt sånt, men skitsamma. Nöjde mig efter ett par bitar och det fanns till och med endel bitar kvar när jag la undan påsen och gick för att borsta tänderna.

Så jaa, jag lyckades idag igen, med tanke på att det är det enda som jag har ätit idag så är det ok. Känns mer okej också eftersom jag har tränat.

 

 

Jag menar, jag vet mycket väl att typ en sallad eller något är så mycket bättre för kroppen och man mår bättre och orkar mer, men väljer jag att byta ut det mot ett par bitar godis så FINE gör det liksom, men då får man ju inte alls äta samma mängd och även kontrollera eventuella hetstankar..


Jag älskar den här bilden


Slut på vilan!!

VET NI VAA, VET NI VAA, JAG HAR TRÄÄÄÄÄÄNAT IDAG.

Och ingen kan vara gladare än vad jag är nu. Det var så himla skönt att få komma igång och röra på sig igen. Nu är i alla fall min träningsvila slut och imorgon har jag två favvopass som jag äntligen ska få gå på igen Yippi!

 

Har inte ätit något än idag heller, men ska antagligen köpa något när jag åker ut och handlar med pappa. Nu ska jag inte fasta på ett tag tror jag. Jag får se hur jag gör. Men ska inte heller äta så mycket som jag antagligen??? gjorde innan när jag tränade. För jag vill ju gå ner i vikt.


+ 0.6kg


Jodå, men det är lugnt.. jag försöker ta det med en nypa salt..
( AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH ) som sagt, helt okej.
Allvarligt talat så bryr jag mig inte märkvärdigt vilket känns bra eftersom man oftar failar då. Visste ju att mycket av det jag tappade häromdagen var vätska.
Träffade en kompis igår också, vi hade myskväll och hon ville köpa godis. Försökte mig på en utmaning att bara köpa några bitar som jag skulle behålla och ändå känna mig nöjd. Blev lite plockgodis och typ ingen choklad.
Hets suget var gansa starkt ett tag men efter stund kändes det bättre och för första gången kunde jag äta mitt godis med ro och inte bara slänga i mig det.

Det är i alla fall det första som jag verkligen behållt den här veckan. Allt annat jag ätit har åkt upp igen. Men kroppen tar ju alltid upp lite i alla fall.

Den här veckan har jag gått ner 3.4kg

hoppas det här håller i sig.

Drar ut på promenix med mamma nu.


RSS 2.0