-0,8kg

Jaa här går det neråt. trots att jag hetsade igår så visar vågen -0,8kg idag. Fast nu är jag väl uttorkad igen. Tror inte det blir minus på vågen tills imorgon..

Kunde inte håll mig borta igår. Jag ville ha allt samtidigt som jag inte vill ha något alls.
Mådde sjukt illa efter inte alls särskilt mycket mat och tyckte det var tråkigt att jag inte fick i mig mer IDIOT!
Gjorde mig av med lite för att få plats med mer. Jaa ett riktigt svinigt äckel har vi på den här sidan av skärmen.

Anyway, när jag var färdig med allt igår så vinglade jag som fan och kände mig så himla yr att jag bara gick och la mig och till min förvåning somnade. Har sovit massa inatt. sååå skönt!

Undrar hur mycket kalorier man bränner när man spyr?

Det var någon som kommenterade anonymt såklart att jag var dum i huvudet i princip som inte fattade att man går upp i vikt av muskler. Hade den här miss Anonym läst bloggen så står det ju bara några inlägg längre ner att muskler väger mer än fett och att jag vet att jag har bytt ut en hel del fett mot muskler, det var också därför jag gick upp i vikt när jag tränade så mycket.


Idag står inget på schemat så jag får väl se vad som händer.

En helt normal dag

Hej på er!
Jag struntade i att göra bullar till mamma idag för jag orkade faktiskt inte.
(Fast jag orkade ta bilen till ica maxi och köpa på mig alldeles för mycket godis som var på extrapris och slänga under sängen)
Jaja, skäms på dig!
Har fan snart en hel affär under sängen... och jag känner igen det här. Det har hänt en gång förrut att jag åker runt och köper på mig och så ligger det sedan där under och bara väntar på att jag ska äta upp det. Jag är lite rädd för mig själv.

Bakade kärleksmums idag till pappa. Det går ju så fort och är ändå ett säkert kort eftersom jag inte tycker att dem jag gör är särskilt goda HAHA men alla andra gillar dem ju så det är ju bra.

Tror att mamma vill ut och gå idag också, så jag får väl haka på då. kan ju inte säga nej till en promenad.

Snart är det måndag och då kan jag börja träna igen!!! som jag har längtat.

Fast det som är stört irriterande är att när jag har tränat en massa så har jag bara gått upp i vikt medans jag nu droppar av en massa istället.
Konstigt konstigt!

-0,4kg

Jaa vad ska man säga, jag och vågen har på senaste tiden blivit bästa vänner.
Fastade som sagt igår och det var tredje fastedagen den här veckan. Så det känns bra.

Hunger games var superbra och jag rekomenderar den starkt faktiskt. Jag tycker att den var väldigt speciell och speciellt gjord men bra. Värd att se helt enkelt!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har ju lovat mamma att baka bullar då, men fyfan vad surt det kan vara asså. Men det tar ju åtminstonne lite tid. Men här är det fint väder just nu, och vem vill sitta inne och baka bullar då?
Jävla bullar!

promenaden avklarad

 

Har en supersnäll pappa som köpte med cola light hem till mig idag, så jag kan inte annat än att vara lycklig. Fast jag måste erkänna att inget slår pepsi max!!!

 

Kom precis hem från en promenad i spåret med mamma. Det var tungt att gå idag ska jag säga. Kroppen lyssnade inte riktigt och jag fick tvinga fram fötterna på stigen. Men framåt kom vi ju och nu känns det bra i alla fall.

Imorgon har jag lovat mamma att baka bullar åt henne.. jag nämnde att jag kunde göra det och tydligen bestämde hon att jag ska göra det imorgon. Klarar jag det utan att vräka i mig?

 

Jag får helt enkelt packa ner dem största och mest lockande i en påse och gömma undan till nästa hets?? eller?

patetiska jävla idiot!

Aja, väntar på att brorsan ska hämta upp mig om en stund så att vi kan dra ner till bion. Har fastat idag och ska fortsätta med det oavsett biobesök så det så.

-1,2kg

Idag igen... whaaat! Fast jag drack inte så bra efter min kompensation heller, antagligen uttorkad? Men har klunkat vatten och tagit mig en kaffe nu i alla fall.

Idag är jag så otroligt jävla seg. hade ställt klockan på halv tio men när den ringde så tryckte jag bara av den och somnade om. Det bästa jag kunde göra efter en massa nätter av dålig sömn. Vaknade vid halv ett och fastnade på en blogg som flög mig två timmar fram i tiden... nörd!!! att någon annans liv kan vara så spännande.

Det kommer vara lätt att fasta idag. Trots att jag har en massa hetsmat kvar sedan igår och förpackningar som jag inte ens han öppna ( ibland tror jag att jag kan få i mig mer än jag orkar asså, men erkänn att det är hemskt när något tar slut under hetsen och man fortfarande är sugen på det...katastrof enligt mig då.) så är jag inte ens sugen på att plocka fram den där nu.

Det är bara att ifrågasätta sig själv åt fel håll antar jag?

Istället för : Är du sugen på godis S?
Så frågar jag mig: Är du sugen på att stoppa fingrarna i halsen?

Knappast.. konstigt då att jag faktiskt ibland tänker att. Jaa! jag är villig att göra allt bara jag får hetsa.. Äckligt ju!

Ska förmodligen promenera med mamma när hon kommer hem från jobbet, läsa lite grann och sen gå på bio med brorsan ikväll. Vi ska se hungergames. Hoppas den är bra nu. Någon som sett den?

mamma MIA catastrofa

Jag visste väl det.. Fastan avslutades idag på ett mycket märkligt sett.

Vid två tiden blev jag riktigt sugen på att hetsa, så jag tog bilen och körde runt lite överallt och handlade en massa onyttigheter som jag sedan kom hem med och slängde under sängen.
Gick sedan ut på promenad med mamma och tog 4,7 spåret i regn, hagel, blixt och åska. Kändes nästan bra att vara ute och promenera genomdränkt av någon anledning samtidigt kände jag ju fruktan och längtan att få komma hem.

ställde mig på vågen för att veta exakt vad jag vägde innan jag började hetsa, gjorde iordning en megahets och satte mig bekvämt i soffan och moffade.. KUL! Av någon anledning kände jag mig mer tvungen än sugen. Jag var sjukt sugen innan promenaden men efter hade jag lika gärna kunnat skippa det.
Fick i alla fall upp allt? och vägde ännu mindre när jag ställde mig på vågen igen.

Har nog råkat komma in i en allt eller inget period nu. Imorgon blir det fasta igen!!

Nu sitter jag och lyssnar igenom gamla singlar - Daniel powter - you had a bad day spelas högt i min gamla sterio. Lämpligt lämpligt. Åhh jag längtar tills jag får börja träna igen!!


-1,2kg

Godmorgon!

Usch, jag hade en hemsk natt. Kunde inte sova bra alls och låg och tänkte på alldeles för mycket saker på en och samma gång. Tankarna bara flög runt i huvudet hela tiden.

Positivt resultat på vågen idag i alla fall, bättre än igår.

Var det någon mer än jag som blev så otroligt jävla äcklad av superize vs superskinny igår när dem blandade ingredienserna till porkpie, tror jag det va?? Fyfan vad äckligt satt med en äckelmin hur länge som helst och blev tydligen så känslig så jag höll på att börja gråta för jag tyckte det var så äckligt haha whaaat! liksom.. inte för att jag ens äter det, har aldrig testat, blev bara så otroligt äcklad. USCH!

Idag tänkte jag som vanligt ta med mig boken ut och sätta mig i solen och läsa, men här är det ingen sol.. så jag funderar på att tvätta och fixa tvättstugan istället för det ser ut som ett bombnedslag där inne.


i´ve missed you

Kom hem för en stund sen efter att ha varit ute med en saknad vän på en "promenad" vi gick en bit satte oss på en bänk och pratade och gick sedan tillbaka.

 

Har verkligen saknat henne!

 

Men precis som alltid, vilket är jätte irriterande så känner jag mig så dålig när hon babblar på om sitt jobb och jag sitter här utan, helt störd för att jag inte orkar och för att jag är rädd.

Men någon gång kanske det är meningen att något positivt ska hända mig också, bara inte just nu. Jag undrar om jag någonsin kommer känna att allt känns bra och att livet rullar på precis som jag vill. Att vara helt nöjd.

 

Jaja, känns förjävligt att inte träna. Smyger mig in på hemsidan till friskis hela tiden och blir så sugen på alla pass jag ser att jag skulle kunna gå på.. men nee ca 30 min långsam promenad är vad jag har gjort idag. Bättre än inget i alla fall.

 

Ska väl lägga mig i soffan framför top model om en stund och sen ikväll kommer det väl nya avsnitt av supersize vs superskinny tror jag?

Fastan går super och jag har inte ens varit speciellt sugen på något idag. Känns bra!

 

 

 

 


-0,4kg

När jag vaknade imorse gick jag upp och tog en dusch innan jag bäddade ner mig igen med en kopp kaffe och ett glas fun light.

Det är dag två på min fasta idag.
Det var väldigt länge sedan jag fastade faktiskt. Har glömt bort hur skönt det är att slippa planera, få ångest över hur mycket man tar och vad man ska äta hela tiden. Men nu är det bara stopp liksom. Det finns inget att planera och det känns så befriande.

Men som sagt så känner jag ju mig själv och tvivlar starkt på att jag kommer klara det här under någon längre tid.. tänk om jag skulle faila idag liksom.. ne men man vet ju aldrig.

Samtidigt blir jag så ledsen över att jag inte bara kan bestämma mig och följa det. Varför kan jag inte tro på att jag ska klara det. För om inte jag tror på mig själv så kan ju ingen annan göra det heller..

Så vad händer idag? Jag har tackat nej till en lunch med mamma och syster, ett poäng till mig? sen väntar jag på att en kompis ska sluta jobba så att jag kan träffa henne. Det var så sjukt länge sen jag träffade henne så det ska bli kul          ( laddar upp med massa tuggummin ) ne men det är alltid bra att ha med sig. Då påminns man ju om att inte stoppa något annat i munnen.


Att Fasta

Har läst på en massa om fasta dem senaste dagarna och blivit otroligt sugen på att testa.
Grejen är den att jag har tränat så otroligt mycket på senaste tiden att jag börjar känna av det på ett negativt sätt i benen, höften och vikten också faktiskt. Har inte gått ner något alls trots träning. Men jag har väl ätit för mycket för att orka och sen väger ju muskler mer än fett. För jag kan ärligt säga att jag har mycket mer muskler och bättre konditon än någonsin.

Går i alla fall på en kur med diklofenak just nu för att förhoppningsvis kunna kurera kroppen lite. Har lovat att ta det lugnt i en vecka nu från gymmet.
( Vilket känns otroligt hårt )

Blev inspirerad av den HÄR bloggen om vattenfasta. Hon beskriver så otroligt bra om allt som händer i kroppen osv. Hon gör inte fastan i syfte att gå ner i vikt. Vilket motiverar mig extra eftersom jag ibland när jag är på jättebra humör känner att det inte är normalt att hålla på som jag gör men att detta faktiskt är det på ett någorlunda sunt sätt.. om ni fattar, jag kanske bara svamlar. Hur som, så triggar detta mig.

även dessa videosar:



Jag tänkte i alla fall se ifall jag ens klarar av mer än en dag haha. Jag vet ju själv hur kass jag är på sånt här. Men försöka skadar ju inte och speciellt inte nu när jag inte heller ska träna.

i´m a freak!

Dagens träning:
1h 15 min min morgonpromenad
2h promenad till och från friskis
1 spinpass
1 medelpass
20 min crosstrainer


Allvarligt talat så blir jag arg på mig själv om jag inte tränar minst fyra timmar om dagen. Jag menar, skulle jag tränat hälften så skulle det fortfarade vara mycket ju...

Åt choklad idag också, det var jobbigt att stoppa och jag gick lite över gränsen men lyckades åtminstone lägga ifrån mig den när jag vet att jag egentligen hade fortsatt, jag hoppas att jag kommer lära mig lite mer kontroll genom att utmana mig på detta sättet.

vill bara sova nu. Ett par timmar utan jobbiga tankar står på schemat - i hope

Bröd tips!

Gjorde precis ett gott "bröd" eftersom jag var så sugen på mackor. Eller ska man säga underlägget till pålägget haha. Var i alla fall sugen på något brödliknande.

Recept:

1 ägg
2msk kesella/kvarg
lite salt och bakpulver


Vispa vitan hårt så att det går att vända bunken upp och ner utan att den rinner ut. Rör sedan ner de övriga ingredienserna och klicka ut på plåt. Gräddas i mitten av ugnen på 150 grader i 30 min.


Jag körde påläggsvarianten med keso och skinka, men kan tänka mig att man skulle kunna ha typ vaniljkesella eller sylt på och låtsas att man äter pannkakor istället. jag tycker det var gott i alla fall. Och det känns bra att göra brödet från scratch om man säger så.


Förbannad!

Blev precis riktigt pissed of här hemma när vi skulle äta lite lättare lunch tillsammans jag syrran och pappa. Eller aah dem hade nog inte kallat det lunch, Fika sa dem.. men i alla fall.

Syrran: Kan jag ta din mini yoggi
Jag: Men du har ju hela kylen full av annan yoghurt måste du ta den som är köpt till mig då??
Syrran: Jaja jag tar vaniljkesella då, men jag måste blanda ut med din kvarg
Jag: Jaha ska du ha den också? den köper vi ju faktiskt bara enbart till mig.


Jag plockar fram en skyr och tänker äta den istället. Då kommer pappa å bara åååh jag har testat den förrut men vill testa igen och sticker ner skeden i den. Jaha liksom det var då fan. Jag hatar när folk är i min mat jag kokar av ilska hur länge som helst efteråt, har fortfarande inte lugnat mig.
Jag sa att han lika gärna kunde äta upp den också och tog ett knäckebröd med keso på istället. Har stängt in mig på mitt rum och tjurar och jag undrar
- Är jag allvarligt störd?


Fattar inte varför jag är så jävla förbannad.

Har redan tränat över tre timmar idag, och ätit ett äpple till frukost, några godisbitar och ett knäckebröd till lunch. Ligger redan på ett stadigt minus i antal kalorier men drar ner till gymmet nu. Kanske hinner crosstraina lite innan passet börjar.

Chilla, S chilla!


Morgonmänniska



Godmorgon

Är det bara jag som ställer klockan på 07.00 en lördag för att gå ut på en morgonpromenad? Neee, jag tänkte väl det, eller?...

Ne men igår gick maten bra innan pappa sa att jag skulle med och handla och lillebror skulle ha godis. Det resulterade i att jag köte naturgodis också.. bra där.
Men jag har bestämt mig för att försöka vänja mig av vid godis på något sätt, dvs minska lite pö om pö.
Det positiva med gårdagen var att även om jag åt godis så åt jag mig inte proppfull och jag drog inte heller fram typ mackor, glass,bullar och kakor och sånt. Jag åt för mycket men ändå minde än jag brukar. Så om jag skulle äta godis idag så måste jag äta ännu mindre än igår och så kan det tunnas ut.. eller något.. undrar om det funkar.

gårdagens träning blev i alla fall:
* 1 timma på crosstrainern
* 1 timma på motioncykeln
* 1 medel pass
*1h45min promenad

Så jag antar att jag kompenserade ganska väl. Aja

Lördagar är mina favorit träningsdagar eftrsom jag älskar passen och ledarna rockar så idag kör jag träning för fulla muggar som vanligt. Börjar med en morgonpromenad innan jag drar ner till träningen.

Ciao!

Favoritbild i repris


Hej

Så himla fint väder nu om dagarna så man vill ju inget annat än att sitta ute i solen och njuta och tänka på mat..fetto!

igår tog jag en härlig morgonpromenad på 2,5 timmar men åt även som en gris tyvärr..

Idag åkte jag ner till gymmet vid 9 tiden och körde en timma på crosstrainern och sen cyklade en timma innan jag var nöjd och promenixade hemåt.

Det är så otroligt tråkiga pass idag.. eller passen är ju dem vanliga men ledarna är så tråkiga. Fredagarnas pass är helt enkelt tråkiga!! Fårse om jag drar ner på något ändå. vet inte riktigt.


-0,8kg

Trots att det kändes som om jag åt ganska mycket igår så har jag gått ner 8hg tills idag. Känns super, och det är verkligen något som jag måste lära mig för innan har allt över 500kcal om dagen varit så mycket att det gått över i hets - konstigt nog.
Jag märker ganska stor skillnad nu när jag går ner i vikt och när jag gick ner innan jul. Min kropp är så mycket fastare, har så mycket mer muskler och inte lika mycket fett som innan. Jag ser "mindre" ut vid en högre siffra än innan jul. Känns bra att det är mer muskler än fett i alla fall ( fast har fortfarande en hel del kvar att tappa )
Dessutom bränner större muskler mer i viloläge, vilket är bra!

Har sovit väldigt dåligt inatt också, är så otroligt trött på det, vet inte vad jag ska ta mig till längre. Ligger och vrider och vänder på mig i stort sett hela tiden, somnar någon timma innan jag vaknar och samma procedur börjar om igen. Jobbigt!

Förövrigt är jag beroende av pesimax. Har druckit hur mycket som helst sedan i söndags. Men det är ju så jäkla gott - mums!

Idag är det fint väder också. Dissar lunchspinningen och sätter mig ute i solen med en bok istället. Funderar dock på vad det ska bli för träning idag. Har tillåtit mig att ta det lite lugnare idag.. eller jag försöker tillåta mig. Jag blir ju pissed of om jag bara måste byta till en lägre stepbräda så det är svårt för mig. Det har mer och mer gått över till ett tvångsmässigt beteénde det här med träningen.
Jag tycker fortfarande att träningen är sjukt kul men mår skitdåligt om jag inte tränar.

675 kalorier

Så fort jag lyckas med en hetsfri dag så är jag numera stolt. Jag hatar hets och jag mådde så sjukt jävla dåligt förra veckan när jag satt där med fingrarna i halsen för 456547657 gången. Visste inte vad jag skulle ta mig åt då och bestämde mig för att försöka bättre den här veckan.

Jag landar på ca 675 kcal idag och mitt mål var max 700 så det är helt ok för mig. Dessutom tänkte jag ju bojkotta träningen imorse men lyckades förmå mig med både 1 steppass, 1 medelpass och ca två timmars promenad. Allt är garanterat förbränt i alla fall.

ska lägga mig i sängen med datorn bredvid och slå på någon dokumentär eller något innan jag släcker lampan. Men kroppen är trött och jag hoppas på att få sova riktigt gott inatt.



Andra passet - check!

Hemma från andra passet idag, har precis käkat lite "middag" och ska hoppa in i duschen.

sen blir det top model

This is not an easyout it´s a WORKOUT

Ibland har jag nog lite pli på mig i alla fall. Kom precis hem från step passet, tog dessutom en annan väg hem sen idag MÖRDARBACKAR. Så jag har fått ordentlig träning. Men enligt mig så räcker ju inte det som vanligt. Börjar bli lite trött på mig själv att jag måste träna minst fyra timmar om dagen för att det ska kännas OK nu förtiden. Men det är väl bra i alla fall. Man ångrar aldrig en träning.


Idag körde jag på den där "OOPS, passet är bokat nu MÅSTE du gå ner och träna för det går inte avboka längre. Jag tar mig alltid ner då"

Sitter och funderar på vad jag ska äta till lunch.. kommer inte på något och syster är i köket vilket gör det mycket svårare att hålla på med mått och grejer. För då vill jag vara själv.

fundering fundering

Godmorgon!
Sov lite halvtaskigt inatt också och jag tror jag håller på att bli förkyld. Alla syskonen är sjuka och det är bara jag som har klarat mig hittills men det känns lite vanskligt nu måste jag säga.

Måste egentligen ge mig iväg till träningen nu också, men benhinnan gör ganska ont idag, och det känns som en dålig ursäkt eftersom jag vet att jag inte skulle vila två veckor för att det skulle gå över ändå, och då kan man ju lika gärna åka ner direkt och köra. hmm!

ähh jag drar ner vi hörs!

Ciao!

Drewling

Ojojoj dreggel på den bilden!

Maten och träningen har gått bra idag - hallelujah moment!
Frukost:
1,5 dl miniyoggi
0,5dl keso
1 litet äpple

Middag:
1 vaniljskyr
1 banan

Träning:
25 min träningsdvd
1 timmas rockring
45 min på löpbandet
1 timmas promenad
1 spinpass


Får säga att jag är helt ok nöjd, men blir lite arg på mig själv när jag inte utnyttjar mina två pass på friskis varje dag. Tänkte gå på ett medelpass nu kl 20.00 men insåg att jag var alldeles för trött. Sov ju inget inatt. Har krupit under täcket nu och ska läsa lite bloggar innan jag lägger ner och ger mig för ikväll.

Puss!

Anas voice

Har ni sett den här videon? Jag har läst brevet innan men inte hört den. Lyssna!



Måndag - Jag Älskar måndagar


Klockan är snart 06.30 och såhär tidigt brukar jag INTE vara uppe. Men för mig är det sent eftersom jag inte har lyckats somna än.. jaa det beror ju på hur man ser det.

Igår kom jag inte ur sängen förrens halv fyra på eftermiddagen (förmodligen därför jag inte somnat än)

Tankar som...

* Nej inte en ny dag

* fanfanfan jag lever fortfarande

* döda mig

* Jag sa döda mig!!!

..dök upp i huvudet hela tiden, så det blev ingen träning alls. synd! Desto mer idag, eller? Har redan hunnit köra en 25 minutare till en träningsdvd - hips,buns and thighs heter den. Vill ut på en promenad också, men det regnar så förbannat så jag funderar på att plocka fram rockringen en stund istället. Eller?? vad ska jag göra.

 


Mat, träning, konstaterande och kaliumbrist?

Hej på er alla fina där ute. Tänk att vi vet så mycket om varandra men inte har en aning om vilka vi alla är.

Min dag har i alla fall gått bra.
Skrev en matplanering som jag höll mig till på inte allt för många kalorier och sen har jag även tränat.

1 spinpass
1 medelpass
2 timmars promenad
30 min på crosstrainern

Så med det fårjag vara nöjd. Vill bara lägga mig och sova nu men jag tror nog jag orkar med ett kapitel i min bok innan jag somnar.

Har bokat reservplats på morgon spinpasset imon eftersom det var fullt. Men det är alltid några latmaskar som avbokar i sista sekund (SOM TUR ÄR)


Ibland när jag inte orkar träna trots att jag bestämt mig för det så brukar jag boka ett pass när det inte längre går att avboka. För jag försöker undvika förseningsprickar i högsta möjliga mån. Då måste man ju gå på passet.

Har faktiskt lyckats komma iväg på träningar på det sättet.

Fast oftast är jag inte så opepp på att träna faktiskt. Jag älskar ju träning

Räknade lite på träningen och insåg tt jag hunnit med
30 timmar och 20 minuters träning sen jag kom hem från semestern förra veckan.


Förresten, jag börjar tro att jag har kaliumbrist. Läste på någon sida att händer och fötter somnar ganska ofta då och det har änt mig hela tiden nu på senaste. Någon som vet något om det?

<3

Vill bara säga att alla ni läsare är helt underbara! <3

Bilder från resan - jag vågade!!

Någon frågade om jag vågar visa bilder från semestern, om jag ska vara ärlig så var vi väldigt kassa på att fotografera men ska faktiskt visa ett par bilder. TILL OCH MED på äckliga mig. Så ja ni kommer ju att se att jag har gått upp en hel del i vikt och att jag är mycket fetare än på förra bilden jag visade er.. men jag ska dit igen och jag tänker inte leva i en lögn.

En del av strandpromenaden!

Fula,Feta,Äckliga jag. Ser jävligt bred ut också!

Fettet bara hänger över bikinitoppen jue, eller magen, jag dör!

En av de fem poolerna och havet bakom!

 

 

Sådär, nu har jag visat ett par bilder och nästa gång jag lägger in en bild på mig så ska jag väga mindre.

 

Fas okej jag väger redan mindre än jag gjorde på dem här bilderna faktist men nu har jag i alla fall visat. Varsågoda att kritisera och äcklas.

 

Måste bara säga till er att jaa jag vet att jag inte är överviktig och att jag faktiskt ligger på gränsen till underviktig, vilket jag inte alls tycker syns men jag måste bara få säga att jag faktiskt inte alls gillar min kropp och tyckte att det var jättejobbigt att visa upp den i bikini. Låg faktiskt ofta med en bok eller tröja på magen efter middagarna eftersom jag mådde skit då jag kände mig så mätt och magen blev så svullen.

Men jag vågade visa er i alla fall. Men som sagt, vi alla sitter i samma båt och jag vet att ni förstår.

 


Jobbig gårdag!

Gårdagen.... blev bara 1 timmas promenad och 1 spinningpass. Sen hets hela kvällen lång!! Äckelpäckel!

Idag är det fint väder ute och inget pass på förmiddagen så jag tänkte gå ut och gå en sväng nu istället.

Lågintensiv träning är ju trots allt den bästa fettförbrännaren, eller hur?!

Om det fortfarande är fint väder vid typ 12 ska jag nog sätta mig ute med boken ett par timmar. Man får faktiskt färg - tro det ej - men jag märkte av det när jag satt ute häromdagen. Inte mycket såklart men litegrann.


Dags att göra sig iordning för en morgonpromenad!

Har bara ett stort problem idag, när jag hade bestämt mig för att hetsa igår så ringde jag min bror och frågade om vi skulle käka ute, men han kunde inte då och föreslog idag istället. Tänk om jag är för svag för att säga nej.. det känns som om jag kommer vara det.
Galet jobbigt, men aa vafan S pallra dig ut nu!!

Bilder

Min morgonpromenad ner till gymmet i bilder!

Mördartrapporna, och det där är ändå inte den brantaste

Vättern

 

Folk börjar ju typ tycka att jag är konstig som går så mycket, så jag har bytt väg nu ju och även om det tar lite längre tid så är den mycket härligare att gå.

 

Nu sitter det en trött tjej framför datorn med en ask läkerol och ett glas pepsi max och försöker komma på vilket mer pass hon ska gå på. Svårt att bestämma sig.


Tisdag - Trööööött

Lägger in en bild från resan

 

Godmorgon!

 

Är riktigt jäkla trött idag och sitter här med en stor kopp kaffe och ett fat med frukost och försöker vakna till.

Mumsar på ett äpple, en kiwi och några russin. Tar bilder idag också.

 

Tänkte dra mig ner på ett pass som börjar klockan 10 så att jag är hemma i tid tills det börjar bli sådär skönt att sitta ute i trädgården för att läsa. En sån glidare är jag.

 

Är bara så sjukt trött att jag skulle kunna somna igen, dessutom är mitt hår så jäkla äckligt att det kommer bli pinsamt att visa sig.. hoppas jag inte träffar någon som jag känner!

 

Ha en bra dag allesammans!


Maten idag

Frukost: en paprika, tre körsbärstomater, några skivor gurka och två msk kvarg med krydda i

 

Lunch: Ett äpple med kanel och en kiwi

 

Middag: En cup á soup (tomat och basilika) två knäckisar, tre körsbärstomater, några skivor gurka.


Min fina måndag

Kom hem från träningen för en stund sedan och har hunnit med att äta litegrann. Funderar på att lägga mig i sängen och slå på några avsnitt av supersize vs superskinny eller läsa lite i min bok.

Dagen har mest bestått av träning som vanligt. Promenerade ner till gymmet innan 12 och körde ett stenhårt spinpass. Tog en annan väg hem sen, börjar nämligen få för mig att folk tycker att jag är helt dum i huvudet som går upp och ner för backen här i stan hela tiden.  alla fall så var det helt sjukt fint på den vägen. Ska ta bilder imon så jag kan visa er.

Den andra vägen bestod även av cirka 200 trappsteg, skitbrant. Ska ta bild på det me. HAHA!

När jag kom hem satte jag mig ute i solen en stund väldigt barklädd och läste ett par kapitel i boken innan jag tog mig en lättare lunch i form av en kiwi och ett äpple innan jag vandrade ner till träningen igen och körde ett medelpass.

Har tagit matbilder idag faktiskt. Ska visa er tänkte jag. Kul va? Skippade shakesen trots allt. Onödigt att ens dricka när dem inte är så goda.

Morgon funderingar

Godmorgon!

Skulle det inte vara fint väder idag? Aja det kanske kommer.

Igår när jag la mig i sängen så hade jag så otroligt ont vid hjärtat, det högg till varje gång jag bara ändrade position i sängen eller när jag andades in riktigt djupt. Ja ont gjorde det i alla fall. Aj! Läskigt! Har aldrig gjort så ont innan.

Just nu sitter jag i sängen och har precis druckit upp mitt morgonkaffe. Funderar på att försöka dricka shakes den här veckan, kommer bli svårt, men vet ni vad..? jag har faktiskt tröttnat på kesella. Har förätit mig på det tror jag. Skulle nog fortfarande gilla, kvarg  med kakao, sötningsmedel och jordnötsmör. Men har en tendens att ta för mycket jordnötsmör så därför struntade jag i att köpa hem det.

Funderar lite på dagens träning också, vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den, hade planerat efter fint väder. Men om det tänker envisas med att vara grått ute så kan jag ju lika gärna köra mitt favoritspinpass kl 12


true


.....

.....Och hon gör det igen. Så fort jag nämner att jag faktiskt klarat mig ett par dagar med bra träning och bra mat så failar jag på direkten och det slutar med att jag sitter där med fingrarna i halsen, efter att faktiskt ha varit spyfri cirka två veckor.

 

Jag är en sån otrolig liten patetisk skit som verkligen inte borde få finnas.

 

Ibland undrar jag varför mina vänner ens saknar mig, varför man vill umgås med mig. Varför? Fast jag undrar om jag ens har några vänner kvar nuförtiden. Ingen hör av sig längre, (eftersom dem vet att jag alltid säger nej) dem vågar inte fråga längre, för dem vill inte pressa mig. Min syster sa det till mig. Våra bästa vänner är våra gemensamma vänner. Det är jag,syrran,bästis och bästis som alltid har hängt ihop. Men inte längre.

 

Syrran sa till mig häromdagen att dem var avundjsuka på henne för att hon jämt får träffa mig men inte dem, och då undrar man ju. Klart att det var kul att höra. Men varför. Jag är förmodligen världens sämsta vän.

Gör mig en tjänst - sakna mig inte!

 

Har bara varit på promenad i 1 timma och 30 minuter idag. Helt värdelöst men åtminstonne något. Fastnade inte för något pass på gymmet idag. Men imorgon blir det nya tag TVÅ pass som gäller igen!


Jag är ju inte klok, men nu känns det bättre

Godkväll!

Åt middag för en stund sen och det blev liite för mycket, men jag accepterar det.

Efter det att jag kom hem i tisdags så har jag hunnit med att träna 8 pass på gymmet och promenad i 8 timmar

16 timmar träning sen i tisdags asså

 

Har ätit runt 500-700 kalorier om dagen förutom idag då det blev lite mer. Men inte något onyttigt överhuvudtaget. Har inte varit supersugen eftersom det blev så mycket på resan. Vill gå ner i vikt!!!

 

Så jag har legat på minus i princip varje dag och det är ju kanon!

 

På det sista passet idag var jag däremot så jävla seg så det kändes som jag skulle kollapsa vilken sekund som helst. därav att det blev lite mycket till middag antar jag. kroppen behövde det verkligen. dessutom sög den ledarens medelpass, så det tänker jag inte gå på igen.

 

Älskar känslan av att inte ha ätit om det är så att man fastar osådär men om man tränar är det åt helvete tycker jag. såå jobbigt att inte känna att man kan ge gärnet eller att kroppen inte gör som jag säger åt den.

 

Höll liksom på att snubbla över mina egna fötter på passet för att jag var så slut.. bra jobbat!

 

Nee nu kryper jag ner i sängen och slår på några avsnitt supersize vs superskinny och försöker somna så jag orkar med en ny dag med träning, fårse hur det blir imon.

 


Fuerteventura

Hej på er allesammans!

Är hemma från semestern nu och jag och syrran befann oss alltså på Fuerteventura i en vecka.
Det vr otroligt skönt att komma iväg samtidigt som jag hela tiden saknade mitt gym hemma i staden eftersom det allt blev en hel del onyttigtheter på den där resan trots allt.
Gymmet på hotellet visade sig vara svindyrt så istället var jag uppe redan kl 7 vissa dagar och sprang längst strandpromenaden. Syrran sov och som längst var jag ute drygt 2 timmar en morgon.

Magen var tyvärr ballongstor under hela resan nästan och jag skämdes ihjäl i min bikini och drog in magen hela tiden. Efter lunchen låg jag alltid med en bok över magen eller en tröja. På så sätt slapp även jag att se den.
UschUsch! jobbigt att ligga och tänka sådär när man ska njuta!

Det var inte fint väder alla dagar vilket gjorde att jag inte blev lika brun som jag brukar bli
( har väldigt lätt för att bli nästan svart annars )

Men anyway så hade jag och syster en väldigt fin vecka så jag ska inte klaga. Vi bodde jättefint, hotellet var kanonbra, ska man snacka normalt om maten så går det inte alls att klaga på den heller, och sen var det underhållning varje kväll.

Har sett en papegoja som cyklar, kör bil, åker kickboard och skateboard. Guud vad jag skrattade haha!


RSS 2.0