Bad update

Heej!

Min dator vägrade starta igår så jag kunde inte blogga..

Men det fanns inte särsklit mycket att blogga om igår ändå eftersom jag var så trött och inte gjorde ett skit, dessutom ville syrran ha filmkväll och då blev det massa onyttig tyvärr. Måste verkligen lära mig att man inte måste äta när man kollar på film..

Jaja kom nyss in efter att ha legat ute vid en sjö en stund och solat, tror jag går ut och spelar lite monopol med syrran nu.Great day

Sen frukost: fil med musli ~ ca 150kcal

Middag: varma koppen med morötter och gurka ~ 134kcal


Totalt: 284 kalorier


Känns riktigt bra, dessutom vet jag att jag har förbränt mer idag eftersom jag cyklade endel.

Nee nu börjar jag få lite bråttom

Ciaao!


2,5 mil

Sådär, har precis varit sådär duktig och cyklat 2,5 mil på en timme ( nee jag vet.. inte raketfart) tagit en behövlig dusch och dessutom bäddat rent i sängen efter att min kompis hund hårade ner hela lakanet under natten.

Trodde bara att jag skulle ha motivation till att cykla i en halvtimme för jag var inte så high på det faktiskt.. men jag tog med mig en bok ner och satte mig och läste samtidigt och då rann tiden iväg. Så ja ett TIPS om ni känner er utråkade på cykeln.

Nu ska jag dra ner och äta middag, hade jag inte jobbat ikväll hade jag struntat i det men måste ju orka med att springa runt i ett par timmar inatt. Det blir uppdatering om maten senare.

Hoppas ni alla får en trevlig start på helgen

Blir jobb ikväll

Jag missade biggest loser idag bara för att tvn jävlades med mig, crap!

Jaja har nyligen frukosterat, eller hm för tre timmar sen, kunde inte väga och mäta eftersom kompisen sov här inatt men testade sedan med vatten hur många dl som gick i min skål så att jag visste på ett ungefär och jag har ätit frukost för ca 150 kalorier.

Det blev fil med lite musli.

Ikväll blev jag inslängd på ett par timmars jobb, och jag som precis hade vänt tillbaka på min dygnsrytm, men jag antar att jag får vänja mig om jag ska jobba på ett känt uteställe och man förbränner faktiskt ganska bra att springa runt i garderoben, jag blev till och med blöt av svett efter ett par timmar.. fräscht.

Men äsch, jag hade faktiskt kul.

Börjar ju inte förens klockan 22 så jag tänkte ta mig en vända på motionscykeln. Jaa så får det bli.


Haha fråga mig inte!


Slutet av torsdagen...tack och lov!

Jag måste säga att det har gått skitdåligt idag. Jag är riktigt besviken på mig själv!

Har i alla fall lovat min kompis att nästa gång hon ser mig så kommer jag att vara smal. Det skulle ju bara vara pinsamt nu att bevisa motsatsen, att jag är en fet idiot som inte ena lyckas hålla ett löfte.

Men okej.. jag tänker lägga det bakom mig och gå vidare imorgon med en "hälsosam" diet.

Hoppas ni andra klarat er bra idag i alla fall. blir alltid så avundsjuk på er när jag läser era fina bloggar och jag ser att ni lyckas och inte jag. Men ni är ju värda att lyckas, jag älskar varenda en av er.


I ain´t got no future if i´m going to be fat

Godmorgon!

Vaknade faktiskt tidigt idag och det känns så häääääär skönt att äntligen ha vänt tillbaka på dygnet igen, jag hatar att ligga vaken på natten och inte kunna sova förens vid 5-6 på morgonen och sen vakna vid ett och halva dagen redan har gått.
Tror det beror på att jag jobbade sent i lördags för första gången, slutade strax efter 04.00 på natten och somnade vid 6 men men vaknade strax innan 8 idag pigg, glad och hungrig.

Ska träffa en gammal vän idag som jag inte träffar allt för ofta tyvärr, vet inte riktigt hur vi gör med mat och sånt så jag hoppar frukosten idag just in case, vet ju inte vad vi har tänkt äta senare så det får bli att spara in på kalorierna idag. Kommer förmodligen inte att bli någon träning idag heller då tyvärr men jag kanske kan dra med henne ut på en promenad.


Jag kan om jag vill

Maten har faktiskt gått förvånansvärt bra idag. Trodde absolut att jag skulle äta mera.

Frukost: Yoghurt med musli, 2 finncrisp ~ 167kcal

Middag: Tonfisksallad ~ 134 kcal

Övrigt: smakade på syrrans glass max 20 kcal

 

Totalt: 321 kalorier

 Är nöjd med dagen, däremot har jag inte tränat idag eftersom jag råkade sova något förlänge i morse och sen var det fint väder och då ville jag inte stänga in mig på ett gym och jaa, ni vet dem där bortförklaringarna.. men imorgon ska här motioneras i alla fall!!


Förklaring

Hej på er bloggisar!

Nu har jag tagit paus i mer än en månad från den här bloggen. Men har självklart läst alla era bloggar undertiden och har aldrig gett upp min önskan om att bli smal.
Ett tag gick det super för mig och jag kände mig nyttig och gick ner nästan 4kg på två veckor, men så råkade jag äta en glass eller vad det var och föll direkt och började äta och spy igen. Jag vill verkligen inte spy mer, jag bokstavligen talat hatar att spy. Men vad gör man inte liksom, jag kan ju inte bara låta det gosa till sig i magen och göra mig ännu fetare.

Så nu ska jag börja lugnt resten av den här veckan och köra nyttig, regelbundet och max 900kcal om dagen.
Ojj tänker ni nu fan vad mycket.. och klart som fan det är mycket om man vill ha resultat snabbt.. men för att komma ifrån mina dåliga vanor så måste jag börja såhär.

Så nu allihopa kan ni vänta er regelbunden uppdatering här. För nu är jag på G igenRSS 2.0