Nu ni..

kan tyvärr inte medge att jag varit någon storbloggare nu på sistone, men det har varit så sjukt mycket med skolan och balen som är imon och planering inför student och grejer. Men jag har stora planer, efter balen imon som ni ska få höra om haha. Nee men det här ska nog gå bra hoppas jag.

Har ni hört om skinny girl dieten? lyckas man följa den så vore det ju toppen, fast måste gå ner i vikt tills på tisdag då jag ska till skolsköterskan igen och prata... kan ju inte väga mer då.. vore illa. vad sägs om en fasta sen kanske?.

Vi får se, önska mig lycka till imon

Tillbaka



Nu är jag tillbaka från Göteborg och jag har verkligen haft sjukt roligt där.
Kollade på Anna Skipper inatt, missade programmet i torsdags och det är ju bara så himla bra. Alla som är med lyckas ju verkligen. Jag tycker att hon är grym!

Just nu sitter jag och försöker skriva klart min rapport, jag tror jag ska korta ner den lite.. kommer ändå inte få mer än G i just det ämnet faktiskt.

Ne nu måste jag fortsätta, vi hörs!

In Gothenburg

Sååååå skönt att vara borta ett tag. Men det känns så jävla jobbigt att inte kunna gör något alls åt maten..´jag vill spyyyy. jag är hemsk. JAJA har i alla fall hittat en klänning ´till studenten idag. Känns super faktiskt. Imorgon blir det en sväng in på liseberg. Ska försöka sköta mig imon i alla fall och på söndag ska jag fasta. Måste gå ner i vikt tills nästa gång ifall skolsköterskan skulle få för sig att väga mig igen... dethär går ju inte. Men jaa så får det bli. måste kunna hålla mig imon bara.

jag saknar er. blir bättre när jag kommer hem på bloggfronten. Tro inte att jag ger upp hoppet om att bli smal bara för att jag får hjälp, nejdå.. alla säger att jag är smal redan, men bara vi vet ju vad smalt egentligen är.. eller hur?

Det var då HELVETE!!

Jag orkar inte med det här mer... mina händer är såriga, min hals är öm efter att ha spytt hela veckan och min självkänsla ligger i botten. Jag vill just nu inget annat än att dö.

Så idag har jag sökt hjälp, men det va då fan att man ska ha en psykiatriker till pappa som känner allt och alla. Jag var inne hos skolsköterskan nämligen och hon visste vem han var och sa att hon vet att han bara skulle vilja mitt bästa så hon praktiskt taget ÖVERTALADE mig om att hon ska ringa till honom... och då kommer mamma få reda på det och nu är mitt liv inget annat än ett RENT HELVETE. Faan asså.

Nu ska jag packa väskan för att åka till göteborg över helgen, kommer bli super, bussen går om en timma så det är väl dags att snabba på. Ska bli så jävla skönt att träffa gamla vänner som man vet att man kommer så bra överens med. Ska bli så skönt att komma bort från allt ett tag.

See yaa

Bal klänning... check!

Hej!

Idag har jag hämtat min balklänning som var färdigsydd efter mig, eller rättare sagt, den skulle vara färdigsydd men dem var tvugna att sy in den lite till. LYCKA! Ähh den måste ju sitta bra liksom.

Hur är det i era städer? Hos oss är balen en JÄTTE STOR grej som i princip alla går på. Verkar roligt faktiskt. Lite jobbigt att gå två varv runt hela området för att visa upp sig bara. Så fort någon tittar på mig så tror ju jag att dem letar fel... men det ska väl gå bra. Jag går om exakt en vecka. Innan dess är det göteborg och just nu skulle jag behöva skriva klart en rapport.

Min ätstörning går verkligen ut över allt, jag har aldrig någonsin varit såhär dålig i skolan, alla tankar ligger i princip på mat... fyfan vad jobbigt dte är asså.

Så här gör jag... eller såhär?


Såååååå snygg

Idag kommer jag att äta lite fast frukost, lunch och middag. Tror att det faktiskt är bäst eftersom jag åker till gbg imorgon och där kan jag inte ens spy.. inte bra. så jag kan ju inte fasta nu för att sedan lägga på mig allt till helgen igen, det vore ju inte så smart, får äta lite men ofta istället, eller typ två mål om dagen. Ja jag fårse hur jag gör. min vikt har ändå stått hyfsat still på en helt ok vikt för tillfället så just nu är det okej som tur är.

Bild på mig



Bjuder på en gammal bild på mig, dehär var tiden då alla tyckte att jag var jättesmal. då alla tydligen hade gått till min syrra och undrat om jag åt, den tiden då min syrra såg mig i bastun naken och blev så äcklad av mig för hon tyckte att jag var så smal så hon sprang upp och åt en bulle för att själv inte bli så smal... Hallå så smal var jag faktiskt inte, fast låren var ju faktiskt helt ok. Synd att jag inte uppskattade det så mycket då...

Tisdag

Godmorgon!

Har suttit och pluggat en stund och äntligen skickat iväg ännu ett arbete. Känns skönt, men har väldig panik över resterande grejer. Usch säger jag bara!

Fastan har gått bra i alla fall och jag vet inte om jag är särskilt hungrig, mer sugen i så fall. Fast jag vet inte riktigt på vad.. svårt det där i vanliga fall, fast nu är det nog met tur att jag inte har cravings för något, för då hade fastan säkerligen varit outhärdlig.

Jag har ett problem dock. På torsdag sticker jag iväg och träffar lite kompisar i göteborg, och då kan jag ju inte undvika mat, och när jag inte kan undvika mat så äter jag oftast mer än jag måste. Dessutomkan jag ju inte spy heller när jag är hos dem. JAA DET ÄR STORA PROBLEM JAG HAR!

Ne ska nog kolla ännu ett avsnitt av favvoserien för tillfället och sedan köra igång med lite rapportskrivning tror jag.

tjiaao!

Äcklad = Bra

Min lillebror satt och smaskade på såna här chokladbollar med skum. Mamma har varit iväg och kom hem med en hel hink av dem här skumbollarna. Inte för att jag tycker att dem är speciellt goda, men även såna kan ju förstöra om suget skulle ta över någon gång.

I alla fall så tappade brorsan ut 1/3 del av hinken på mitt golv och eftersom jag inte städat på etttag å var det liite dammigt där. Så jag sa att han var tvungen att äta upp dem och att jag skulle trycka i honom dem ( han tyckte att det var en jättekul idé haha) och när jag satt där och tryckte i honom skumboll på skumboll så blev jag riktigt äcklad, och det var det som var meningen faktiskt. Så ja äcklad och färre skummisar är ju kanon.

Ungefär som häromdagen då jag bakade kärleksmums och muffins. jag åt ett par, men sen blev jag så äcklad att jag bara slängde ut allt, geggade ut allt verkligen och blev bara mer äcklad. Tror dock att familjen gärna hade velat ha muffinsen, men det var det värt asså.

 

Fastan idag har gått kanon i alla fall!


Fasta dag 1



Check!

Tankar



Tjosan!
Jag ska inte sticka under stol med att jag har ätit som en häst idag. Det är så jävla äckligt. Jag säger åt mig gång på gång när jag sitter hukad över toaletten med fingrarna i halsen och kinderna våta av tårar att aldrig någonsin göra om samma misstag... och vad händer? jo jag sitter där likförbaskat dagen efter också. 

Vet ni.. nu är jag trött på det här!  även om jag vet att jag ahr gått ner i vikt den här veckan trots mina misslyckanden så är dethär inte okej längre. Jag tänker förlja med den HÄR bloggen på en tredagars fasta. Börjar från och med imorgon, fast jag ska inte äta något mer ikväll, så är det bara

poem

Gråter man inte bara för att tårarna inte syns?

Är man verkligen lycklig för att man har ett leénde på läpparna?

Varför tror vi oss veta hur folk mår när vi inte har en aning?

Varför är vi så bra på att dölja våra innersta känslor?

Varför gör vi oss själva illa?


storlekar, bmi och höfter

Jag kom att tänka på det här med höfter, jeansstorlekar och bmi.

Hur smal jag än blir så skulle jag aldrig kunna ta på mig ett par 24 i jeans t,ex. Fö mina höfter är alldeles för breda för att jag ska kunna få på mig dem, även om dem skulle passa i benen så skulle jag inte kunna knäppa dem.
Vilket gör att dethär med Bmi inte stämmer heller egentligen, fast det har jag ju alltid vetat, och ni med hoppas jag?

Vi tar Kissie som ex.

Om jag är lika lång som henne, 170? tror jag hon är och väger lika mycket så skulle vi ha samma bmi fast jag egentligen är smalare.

Ääh kan inte förklara så bra egentligen.

Jaaa



vågen visade precis samma som igår morse efter allt som jag tryckte i mig igår. Inte för att jag är värd det. men det känns bra i alla fall. Idag orkar jag inte ha samma problem som igår för jag måste koncentrera mig på annat, så idag fastar jag igen.
-ses

En dag fylld av ångest

Sådär... nu har jag verkligen försökt få upp allt jag har ätit idag och vågen visar bara 0.2hg upp sen imorse och förhoppningsvis hinner det försvinna, men om inte så gör det inget för jag har ätit så jääävla mycket mat idag att det inte är klokt.
Så imon tänker jag fasta igen, jag kan koncentrera mig så mycket bättre på allt när jag inte behöver gå runt och tänka på vad jag ska äta hela tiden. Kunde inte ens plugga idag för jag var så upptagen med att tänka på vad jag skulle äta härnäst, det öär ju vidrigt alltså.

Ingen träning har det blivit heller.

Imon MÅSTE det bli både plugg och träning!!

Godnatt

ps. hittills har jag faktiskt gått ner ganska mycket den här veckan. Känns bra i alla fall.

ÄTA ÄTA ÄTA



Äta, jaa det är ungefär vad min dag har bestått av. Jag är tydligen en allt eller inget människa.
Jag klarar att fasta i fyra dagar, äta vettigt den femte dagen och äta hur mycket som helst idag. Fast jag tror jag måste ha en ätardag för att det ska funka, dessutom blir jag alltid så äcklad när dagen tar slut att det är lättare dagen efter sen, borde börja fasta igen.

En regel som jag har dock när jag häver i mig saker är att vågen sak stå på nästan exakt samma siffror som den gjorde innan jag åt allt, så den vikten jag hade i morse ska jag ha på kvällen oxå, vilket betyder att jag har spytt som f*n idag så jävla äckligt men så JÄVLA nödvändigt. har lyckats hitills men så åt jag massa godis nyss... jaha nee dags att lämna er, Nu ska jag besöka toaletten.

Avbröt fastan idag

Hade jag suttit här i sängen just nu och vetat att magen inte innhöll någon mat idag heller så hade jag varit sjukt nöjd. Fast idag bröt jag fastan och har faktiskt ätit litegrann. Känns helt ok ändå.

Har aldrig testat suschi innan så idag gjorde jag det till middag, fast jag måste säga att det inte alls är något som jag tänker köpa igen, nejnej.


Maten idag:
4 bitar suschi
2 knäckebröd med lite smör och skinka
lite popcorn (low fat)


Känns helt ok faktiskt har ätit ca 500kcal idag och med tanke på att jag fastat i 4 dagar så är det helt ok. Är bara sjukt stolt över mig själv att jag inte har hetsat (än) nee, det ska jag inte göra heller. Har ju till och med varit utan choklad sen i lördags och det är ovanligt för att vara mig faktiskt.

 

Jag har iofs inte tränat något dem här dagarna, bara i måndags litegrann på gymmet, tänkte dra ner en sväng imon i alla fall.

Sovgott!


inspiration


Ser ni hut otroligt jävla snygg hon är



i´m so fucking disqusting

 

Sitter jag ner och tar mig på magen får jag tag i en massa fett.
Gör jag sälen för att stretcha ryggen är mina lår enorma!!
vänder jag mig om är jag bara otroligt äcklig
lutar jag mig åt sidan har jag en massa äckel att ta i

Jag är så äcklig!


Sömnproblem as usual

Jag kan inte sova.. så irriterande eftersom jag måste plugga matte hela morgondagen för åtminstone ha en liten chans till G på matteprovet på fredag. ÄH kommer ändå inte klara det, men jag kan ju i alla fall försöka. Jag kommer säkert somna, Nej inte nu, men i matteboken

Glad tjej


ursäkta att jag alltid tar bilder jag använt

Jag tror inte att jag fastat såhär länge förut, eller jag kommer inte ihåg. Har klarat mig i snart fyra dygn på bara vatten och det syns på vågen.. glad tjej det sjuka är att det är typ bara det som gjort mig så otroligt glad den här veckan. Jag glädjs som fan av att se vikten minska på vågen, mitt största intresse typ.

Imorgon får jag se hur jag gör. Jag tror att jag egentligen har lätt att komma undan maten imon men samtidigt så kan man ju alltid äta något litet, fast å andra sidan så är det ju 5te dagen på fastan som magsäcken börjar minska, fast tror den gör det även om man äter något litet som sagt.

 

 

Hade myskväll med mamma idag nere i bion, jag hae fått för mig att det var Anna skipper på tv ikväll ( har trott hela dagen att det är torsdag) men vi fastnade framför klockan 8 med stjärnorna istället.

Mamma tyckte att vi skulle köpa en massa gott för att vi skulle ha myskväll, jäklar vad förslag hon kom med haha, men det blev cola light istället, jag har faktiskt inte ens druckit det denna veckan, Bara vatten och c-vitaminvatten och 2 koppar te då.


Otroligt



Positivt

Idag genomförde jag mitt svenska tal och fick VG på det + beröm av min lärare eftersom hon vet att jag avskyr att tala inför klassen.

Idag syr dem in min balklänning som jag snart kan hämta hem.

Jag har inte ätit något sen i lördags. Är inne på min fjärde fastedag


Negativt

jag har sjukt mycket i skolan som jag knappt orkar ta tag i... fyfan

tankar

Vill så gärna skriva men samtidigt inte förstöra något, allt jag rör vid förstörs hela tiden, jämt!

Fick ett bryt imorse eftersom jag skulle hålla mitt tal för klassen idag. Jag klarade inte det. Men nu sitter jag i skolan på min utsatta taltid i datorsalen istället. Jag är misslyckad.

Jag är så otroligt besviken på mig själv att jag bara vill förstöra ytterligare saker. Jag vill gå sönder.. Jag är redan delad varför inte bara falla ihop och inte finnas mer. Jag är helt störd! helt förstörd!

Maten har gått bra i alla fall, rättare sagt så har den inte gått någonstans eftersom jag inte har rört mat sen vi var på finlandsbåten i lördags.

Jag är inne på min tredjedags fastande och hittills har det gått bra. Jag är hungrig ibland men inte det minsta sugen.
Jag vill inte mata mig själv när jag inte ens kan utföra något vettigt, jag är inte värd det.

Hej

Jag drog iväg till Finland med mina brorsor häromdagen, därav den dåliga uppdateringen.

Bahöver nog pausa lite, fårse hur jag gör med bloggen i ett par dagar, måste koncentrera mig på massa annat, men vi får se. Sköt om er sålänge och glöm inte bort vart ni vill komma!

Ingen mat nu S

Som sagt, imorgon börjar jag att fasta. Jag kollade precis på Anna skipper och tjockisen gick ju ner 20kg på 2 mån då kanske jag hinner gå ner endel på en månad trots allt..

Någon som är med på en "tävling" för att se vem som kan fasta längst? kanske är motiverande? inte vet jag.. Jag ska fasta i alla fall dessutom träääääna. Mina sår på fötterna gör inte lika ont längre.

Godnatt

Sorry

Jag har verkligen varit nere i en svacka. Ska bli rejäl bättring på det imorgon. Tror att en fasta kanske kan hjälpa mig att komma på rätt spår igen. Japp jag ska klara att fasta i helgen punkt.

Vem vill jag ska bry sig



Jag har ingen aning om vem jag är. Det enda jag förstått är att jag är en person som flyr sina problem och håller uppe en vägg som skyddar mot sånt som jag anser gör mig illa. Det gör jag ensam. Bland vänner och familj försöker jag utstråla en helt vanlig tjej med de vanliga tonårsproblem man kan ha, jag försöker sprida glädje så långt det går men anser att jag aldrig varit en riktig glädjespridare.

Jag vill bort härifrån, såg en bild på naturen, precis som den ska vara. Vacker, orörd och en charm som slår allt. Tyst, stilla, inga krav bara naturligt. Jag längtar dit där jag kan begrava mig för en tid för att sedan inse att jag aldrig någonsin tänker återvända till verkligheten igen.


Förlåt för kass uppdatering, har inte tid just nu jag går åtminstone ner i vikt. Borde sätta upp en regel att jag inte får äta något förens jag är klar med allt mitt jävla plugg. För det är jag fan inte värd asså. Så fan heller!

Nu: plugg
Sen: godnatt
Aldrig: mat!!!

hej

Mina fötter gör oooont! jag är så jävla irriterad på det så det inte är sant.

 

Måste plugga hela dagen, fårse om jag hinner med träning ikväll.

jag orkar inte bry mig, tråkigt inlägg? bryr mig inte nu. Mer motivation en annan gång.


ÅÅÅhhhh!

Jag är så arg... mina sår på fötterna gjorde jätteont och hade börjat vara tills idag. Svinont! Så nu kommer jag ju inte alls kunna träna. Jag får väl ta och cykla eller något istället, där trampar man ju inte ner på samma sätt. Frågan är hur jag ska kunna gå i mina converse till skolan.

IN/ UT + dagen



Jag kom precis hem från gymmet igen. Japp igen, har varit där två gånger idag. Känns bra!

Imorse crosstrainade jag som en galning och nu sprang jag som en galning. Jag tror att jag är en galning.

Ska strax hoppa in i duschen och sen plugga någon timma till innan jag hoppas på att däcka i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att träna igen. Fick dock värsta blåsorna på fötterna idag. Känns inte alls bra. Hoppas att det går över snart. tror dessvärre att det kommer ta tid för jag tänker ju inte sluta träna för att en blåsa ska läka..

 

IN
Lite sallad (gurka,tomat,isbergsallad och lite skinka) ~ 50kcal

1 knäckebröd med pyttelite smör ~ 50kcal

Totalt: 100kcal


UT
1h på crosstrainern

Sprang 6.5km och gick 3.5km på ca 1h 20min



Ska man tro på maskinernas kaloriuträkning så ligger jag -1300kcal nästan så det är ju super.




Tränar jag två gånger om dagen så måste jag äta något innan sista träningen för annars kommer jag inte orka med den tyvärr. Fast bara något lätt såklart. Som idag 100kalorier funkade ju fast å andra sidan åt jag ju igår en massa, dte kommer vara imorgon och på onsdag som jag säkert kommer behöva mer tyvärr. men vi får se hur det går.


Vikten

Sedan förra måndagen har jag gått ner 2.1kg och det känns väl helt ok. Helgen förstörde de andra kilona jag hade rasat men dte tar jag igen nu. Jag menar minus 2.1kg måste jag ju vara nöjd med.

Längd:175 cm

Vikt: 62.6kg

Bmi: 20.4


dåligt med uppdateringen

Idag har maten gått sådär, inte bra. Tränade en timme på gymmet idag oxå, kändes superskönt. Sprang på bandet en halvtimma, cyklade och rodde.

Jag kommer väga massa imon, men jag kommer åtminstonne ha gått ner på en vecka och då är det väl positivt. Måste kämpa för bättre resultat tills nästa gång.

ses

Dagen efter

Igår dränkte jag mina sorger i alkohol. Fy vilken hemsk dag jag hade till en början. Sen kom I och gaskade upp mig litegrann i alla fall.
Vi var ute på fyllepromenad sen och säg någon som vi inte gjorde på den promenaden.

Jag har gått upp lite utav allt jag hade gått ner men imorgon väger jag mig igen så får vi se vad resultatet på en vecka blir. Kanske jämnar det till sig.

Ska plugga lite nu och sen drar jag ner till stan och tränar.

Jag önskar..



att jag kunde prata med någon. Jag känner mig så jävla ensam.
Jag önskar att det fanns någon som kanske hade samma problem och som bor i närheten av mig som jag skulle kunna prata med.

Jag skulle vilja träffa personen ha något stöd kunna ge stöd. Jag vill inte längre vara ensam

Skygg

Jag är skygg

Jag kan aldrig ta beröm

Jag kan ta kritik, men gräver ner mig

Jag är äckligt ful

Jag är äckligt fet

Jag hatar mig själv

Jag är helt fel

Jag kan aldrig göra någonting rätt

Jag är äcklig äcklig äcklig

Godmoorgon

Trots även kebabtallrik (fråga mig inte varför) chokladpaj och godis till bion igår så har jag gått ner i vikt tills idag. Känns bra. Nu är jag ju såklart motiverad att fortsätta vara duktig, så dte kanske var bra att jag fick den där dagen igår så att allt inte går helt åt helvete.

Nu ska jag åka neråt stan för lite shopping förhoppningsvis, jag måste hitta studentklänning ÅNGEST på det!

ses

FETTO!



Kände att sötsuget verkligen tog till så idag bestämde jag mig för att få äta lite vad jag vill. Får sån jävla ångest nu men så ligger det till. Fast jag måste såklart spy upp allt efteråt och fortfarande väga 61kg.

Imorgon blir det bara en lunch på stan och en massa träning hoppas jag på. Jag trodde att gymmet stängde vid halv elva idag men det visa sig att det var vid åtta så jag hinner inte träna heller. lite jobbigt läge. Men får köra hårt imon och på söndag. Funderar på att försöka med drinkarna igen nästa vecka. Nackdelen är att man blir så otroligt trött. Jag måste ju orka träna liksom.

Bara jag stanna kvar på min vikt tills imon så är det okej idag. Allt för att undvika hets för det förmodar jag att ingen som läser här gillar.


Viktnedgång

        

I måndags vägde jag 64.7kg och idag väger jag 61kg

Jag har gått ner 3.7kg sen i måndags. Känns helt okej. Hoppas inte helgen förstör. För imorgon blir det lunch i stan med mamma och syster och kanske grillning på kvällen, men jag måste ju inte äta som en häst liksom och på söndag ska vi grilla med familjen. Hmm måste jag planera in att spy här någonstans tro?

IN/UT

IN

Middag: En halv potatis, 1/2 laxfilé + lite gurka och tomat


UT

20 min på crosstrainern

30 min på löpbandet (som idag blev promenadband)

30 min på motionscykeln


Ligger i underskott idag igen som tur var. Middagen hamnade på mindre än 150 kalorier så det är nästan som drinkarna då. Men jag måste säga att det kändes både bra och dåligt efter maten.
Bra för att jag genast mådde mycket bättre och fick mer ork.
Dåligt för att jag egentligen bestämt mig för drinkarna tills imorgon.


Men på gymmet idag orkade jag knappt något och jag har varit jätteseg, kroppen skrek verkligen efter näring så det var behövligt. Men jag struntade i drinkarna till frukost och lunch eftersom jag inte visste om jag skulle äta middag. så det var ju tur.

Imorgon tänker jag skriva ut min vikt här i bloggen, har ju faktiskt ett ganska positivt resultat redan nu fast det är kanske mest vattenvikt men det är mindre i alla fall.


Konstateringar

Idag har jag hunnit med ett par lektioner i skolan och träning. Jag är helt slut nu! asså verkligen riktigt slut.

Något som jag däremot inte har hunnit med idag är att äta någonting. Fast jag är inte hungrig.

Jag har tränat ca 6 timmar den här veckan utan att äta någonting alls, har bara druckit tre drinkar om dagen som motsvarar max 150kcal knappt det tror jag för jag snålar med lönnsirapen. dessutom drack jag bara två igår och inte någon idag.
Min kropp skriker efter näring men jag vet inte vad jag vill ge den. För jag vill inte ge den någonting alls. Kanske ännu ett fett träningspass på gymmet!? Men jag klarar snart inte det längre, min kropp känns bara tyngre och tyngre och jag orkar inte ta i lika mycket när jag tränar..

..så frågan är, ska jag äta lite limelax med pasta idag eller ska jag strunta i det? Imorgon kör vi mest styrka och jag brukar inte behöva lika mycket energi till det som till kondition så ska jag vänta tills imon. Men jag är ju inte ens hungrig.


Mamma sa till mig att blunda när jag kom hem idag och oftast brukar hon trycka i mig choklad eller något som hon köpt då så jag bara neeeej jag vill inte äta något, och det var som jag förmodade choklad. Det har alltid varit min största bov men nej den struntade jag i och vet ni vad hon sa då?

Jaha du har en sån där dag då du inte äter så mycket och så vräker du i dig imorgon.. Ursäkta? vafan liksom. Jag vill inte va sån, äckligt är det ju.

IN/UT

IN

2 glas vatten med citron, lite lönnsirap och cayenne peppar (vanliga drinken då)

 

UT

1h styrka

25 min crosstrainer

10 min zumba (haha) folket kom hem så jag avbröt




Har i alla fall hållt mig på minus kalorier hittills den här veckan. Känns bra i alla fall.
Imorgon blir det kondition på gymmet igen i alla fall, that´s what i like


Update - plugg

Har lyckats plugga i ca 2 timmar nu och det är ett under för att vara mig nuförtiden. Fattar inte hur jag kan vara så slapp på dne biten just nu. Jag slutar ju snart, varför inte bara ge gärnet det sista liksom, kanske för att jag redan sabbat mina betyg?? Dåligt! Inte vad jag vill ha direkt

Snart ska vi även hålla ett högtidstal för klassen SKJUT MIG! jag HATAR att stå inför klassen och prata, hemskt är vad det är. typ socialfobi eller nåt måste jag ju nästan ha?

No lunch for me

Vet ni vad... jag lyckades slippa lunchen idag. Sa att jag inte var hungrig när jag inte sovit och ställde en ledande fråga till henne om att man faktiskt inte blir hungrig när man inte sovit och på den frågan fick jag ett JA! samt en föreläsning om att musklerna bryts ner och blablabla, jag är väl inte dum!?

Jag har inte ens hunnit dricka min lunchdrink än, funderar på att dansa lite zumba innan alla kommer hem och sen sätta mig och råplugga inför provet på fredag.



Godmorgon

Nu sticker jag strax iväg till gymmet. Ska uppdatera om vikt och sånt sen också för jag har ju faktiskt gått ner i vikt.


aaarghh!!!

Can´t sleep!!

IN/UT


Tycker att hon är ursnygg!


IN

De tre drinkarna från master cleanse dieten

UT

30 min promenad

1h på löpbandet (gick mest i ett rakt tempo och sprang bara 2km)

25 min crosstrainer

10 min rodd

20 min cykel



Känns väl helt OK. Efter min kompis kommentar vill jag bara rasa i vikt.
Undra om jag lyckas komma ifrån lunchen imon. Brukar vanligtvis lämna min klasskamrater och säga att jag måste plugga eller prata med någon lärare. Men imorgon kan jag inte lämna henne för att vi äter ensamma och sen kommer det se dumt ut att ta med en proteindrink in och bara fylla på vatten.

Inser ni att jag har problem


Imorgon träffar jag A klockan 08.00 för att träna igen. Blir mest styrka imon för hon ville köra det, jag är mer för konditionsträning. Men jag hoppas vi kör lite sånt också.

Godnatt ~ om jag lyckas somna


Jag vill...



...sova. Jag och mitt sovsnack, men man blir jäkligt trött när man bara sovit ca 9 timmar på tre dygn varav ett var utan sömn. Not good.


Kom iväg till gymmet i morse. Promenerade ner till stan på ca 30 min istället för att ta bussen, sen blev det gym i två timmar innan vi drog oss iväg till waynes för en frukost. Fick riktig ångest där, inte för att jag överhuvudtaget tänkte köpa mat eller var sugen trots att jag var hungrig. Men att inte äta frukost efter att ha tränat i två timmar tycker många av mina kompisar är helt galet.

Åtgärd: jag hade som tur var med mig min lilla drink som inte alls innehåller många kalorier och fick istället dra en vit lögn om att det var en proteindrink med en massa nyttigheter. Ja jag vet helt kass, men vad gör man.

Dessutom sa min kompis när vi konstaterade vikt och sånt att jag gått upp lite i vikt sen jag började tvåan, bytte ju klass då. I alla fall så sa hon att då var jag mer benigt smal och nu normalt smal... jag vill fan inte vara normalt smal, jag ska vara snyggt smal. Det ska det förhoppningsvis bli ändring på.

Jag hatar verkligen att lova mig själv saker nu för tiden. Jag är rädd för att inte kunna hålla det jag lovar, så den här gången håller jag min diet och träning lite mer öppen så att det inte skulle vara helt fail och en förstörd dag för att jag råkat äta lite fil eller nåt. Risken är ju att man tänker att dagen är förstörd och att man vräker i sig istället

långt inlägg..

IN/UT

IN

tre glas vatten med citron, lite lönnsirap och cayennpeppar


UT

1h zumba

 

 

Jag tycker att dagen har gått bra faktiskt, har inte alls varit sugen på något att äta idag. Vet inte om det har med att jag bestämt mig eller för att jag sovit så otroligt dåligt det senaste. Har svinont i huvudet också vilket jag inte alls brukar få vanligtvis när jag vattenfastar. Så jaa det är nog sömnen som spelar roll.


Imorgon ska jag träna med en kompis vid halv 7 på morgonen, då hinner vi köra ett bra tag innan skolan börjar.
På tal om skola så har jag en rapport som ska vara färdigskriven.. när ska jag få sova?


Anyway: Jag är nöjd med dagen i alla fall


btw: se filmen hur många lingon finns det i världen

skitbra film, helt klart sevärd!


Cinema

Nu sticker jag iväg på bio med en kompis.
Det blir filmen som handlar om de utvecklingstörda. Kommer nog bli jättemysigt, har bara ett par få problem..

Jag är supertrött har nyss sovit en timma och tror att jag blir en fara för trafiken när jag ger mig ut för att hämta upp min kompis och sen har jag skitont i huvudet. ingen bra kombination. och nu är jag sen också

-ses

2 maj 2011



Tog bussen hem från skolan istället för att träna och plugga på biblioteket = dåligt

Fast jag har fått med mig en kompis i klassen som oxå vill träna nu så vi har planerat in hela veckan tillsammans med en massa träning. Det kommer bli så sjukt jäkla bra!

Men eftersom jag väntar med att skaffa gymkortet tills imorgon så ska jag inte vara dålig och inte röra på mig idag. Har ju överskottsenergi av mina (goda) drinkar och efter en sån skön nattsömn *host* men ska dra ner i källaren och dansa lite zumba nu medans ingen är hemma. slipper skämmas då och kan kanske gå ut en sväng ikväll eller ta mig en sväng på motionscykeln.

Fin morgon


Ge mig den här tjejens kropp tack!

Har nyss sett soluppgången och druckit min lilla drink, jag råkade ta alldeles för mycket cayenpeppar så det blev lite väl starkt. Men jag har i alla fall druckit upp den nu.
Jag är lite smått irriterad bara för att jag inte har sovit och att få näsblod då var inte höjdpunkten.. endel får ju dte jätteofta men ju brukar typ aldrig få det. Så jävla äckligt, det kommer ju så mycket också så man tror ju nästan att man ska förblöda.

Funderar... ska jag gå till skolan eller sova... svårt val men vill ju trots allt vara duktig så jag går till skolan och riskerar att somna på lektionen.. nee sånt händer faktiskt aldrig mig heller.

Vi hörs väl ikväll då.

Vikt,längd och bmi


JAG ÄR FÖR FET

Längd:175 cm

Vikt: 64.7kg

Bmi: 21.1


Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv vägt så här mycket allvarligt talat. Nu är det hårdträning som gäller.


Jag kan inte sova, fan vad jag hatar det här. Igår kom jag hem klockan 02.00 från krogen och kund einte somna förens åtta på morgonen sov till tolv. 4 timmar!! jag borde vara svintrött. Har pluggat lite men tar resten senare. vad ska jag göra? Det är ingen idé att lägga sig innan skolan börjar nu i alla fall.

diet,träning och en jäkla massa pepp



Japp idag börjar jag skolan klockan 8.00 och efter det bär det av mot gymmet för att fixa en månads gymkort.

idag kommer jag ta en dag och testa master cleanse dieten. Smakade på blandningen idag för att se om jag skulle stå ut och så hemskt var det inte, det var inte äckligt i alla fall.

drinken består av:
Vatten
citron
lönnsirap
cayennepeppar

Får se hur det går, jag är i alla fall jäkligt peppad nu. Gick upp sjukt mycket på resan FYFAN
Kommer uppdatera om vikt och längd samt bmi sen så att ni verkligen får veta vilket fetto jag är och vad jag har att jobba med.

Hemma igen

Kom hem igår klockan 23.00 från spanien och bestämde mig för att haka på mina vänner när dem skulle ut så det var bara att byta om i bilen, hade ju alla saker med mig så vi stannade ett kvarter bort från stället jag skulle in på., körde en snabb makeover/ombyte i bilen och var sedan redo för en partynatt, hur många tjejer grejar det lixom?? här snackar vi ju inte timmar av fixande. Synd bara att jag såg ut som en fläskig padda på dansgolvet efter allt fettande på gran canaria.. men nu blir det andra grejer


Har en massa att göra i skolan nu eftersom jag rent ut sagt skitit i allt nu ett tag, och det kan man ju egentligen inte göra en månad innan studenten, och allt är det jävla ätstörningens fel som inte ens gett resultat.. så nu har jag planerat rejält dem kommande veckorna.

på måndag ska jag köra igång med en ny diet som jag hoppas kunna hålla. förmodligen skitsvårt men ska göra ett försök och sen ska jag även köpa gymkort. Här ska det trääänas

Klockan är halv 8 på morgonen och jag har fortfarande inte lyckats somna, hur patetiskt?

Godnatt?


RSS 2.0