Godnatt

shit!

Efter 2h promenad, 1h på gymmet, 1 medelpass och ett mormor besök rikare så går jag och lägger mig nu. Galet vad trött jag är

1 1/2 burk kesella intaget

Godnatt

I am actually better now



Hej på er.. Nu har jag lyckats ta mig samman här och försökt få saker och ting att falla på plats.
Men nu är det dags att skärpa till sig. Jag menar, i höstas när jag körde på rejält med träningen och träffade mitt älskade hallon flera gånger i veckan så kände jag mig så himla mycket bättre. Dessutom så gick det bättre med vikt och mat också och jag kunde hantera allt lite lättare.

Så nu tänker jag försöka klara av det här igen. Kunde inte sova inatt och drog iväg till gymmet kl 07.00 imorse och körde på en timma innan jag drog mig hemåt igen. Då gör det helt enkelt inget att jag inte somnade, blir förmodligen lättare ikväll. Ska dessutom ner på ett pass senare i eftermiddag också.

Syrran och jag snackade lite framtidsplaner igår. Det var tal om både London, Thailand, New York och Australien. Är så sugen på att göra något annat, men jag har så himla svårt att se framtiden när det enda jag egentligen bryr mig om just nu är att träna och bli smal.. jaja någongång upplever väl även jag något nytt.. eller?



Anxiety


Jag har inte hållt mig helt till sanningen

Inser att jag är i förnekelsestadiet, vill inte att någon ska tro att jag mår dåligt.. inte ens ni. Jämförde ett inlägg med dem senaste skrivna sidorna i min dagbok och det skulle kunna vara en helt annan person..

Men okej, jag mår INTE bra. Jag har tillbringat hela dagen gråtandes i kudden tills mina syskon kom och jag var tvungen att hålla masken för en timma. Sen bara fortsatte det. Jag är i vanliga fall inte den som gråter men idag bara rasade allt.. Jag tror jag ljög i mitt förra inlägg.
Jag gillar inte alls att vakna tidigt och mysa ner mig med en kopp kaffe.. Min första tanke när jag vaknar är              " Helvete inte en dag till " Jag ser inte längre någon framtid. Jag har alltid varit medveten om att någon dag kanske det finns ett normalt liv som är till för mig? men jag ser det inte alls längre.. kan inte ens föreställa mig det längre.

Hade jag seriöst fått välja att bara somna in idag så skulle valet inte vara svårt. Men det känns så fånigt att lägga fram det så.

10.08

Sitter och myser i min säng med en massa kuddar, en kopp kaffe och datorn i knät. Så himla mysigt ibland faktiskt, speciellt när det fortfarande är sådär halvmörkt så att ljusen från ljustaken och min lilla gran lyser upp rummet sådär trevligt.

Funderar på hur jag ska göra med träningen idag.. det återstår att se.

Vill helst av allt bara ligga i sängen och kolla på film eller något sånt idag, vädret är inte allt för kul heller. Fast skulle iofs kunna ta en vända på stan eller något för att inte vara hemma idag. Tänk om jag skulle hetsa liksom, oftast kan det bli så när man har för lite att göra.. Fast å andra sidan har jag inte en sån dag idag. Jag vet att jag inte kommer hetsa idag. Kan alltid känna sånt på mig.

Idag ska jag i alla fall träffa A. Ni anar inte hur längesen det var, förra året likom.. inte okey!

Den här bilden fick mig så sjukt avundsjuk, så himla fin tjej och en supersnygg tröja

När man vill mer än man egentligen klarar av

Tog mig iväg till träningen, galet vad härligt det var att röra lite på sig igen. Jag trivs på det där golvet asså.

Tyvärr gjorde sig min höft påmind när jag gick ner till träningen idag. Som tur var så känns det inte när jag kör passen, bara när jag går *pepparpeppar* man skulle nog kunna tro att jag var handikappad när jag gick hem.
Jag typ böjde benen och haltade hem och ibland gick jag i sidled haha. Han knappt över övergångstället innan det blev rött igen och då är det illa.... vet inte vad jag ska göra, får väl ge mig själv extra mycket tid när jag går till träningen så att jag hinner gå i myrtakt om jag vill.

Med 1 timmas promenad, 1medelpass och bara makrillen som intag så får jag känna mig nöjd med dagen.

Tänker bädda ner mig i sängen med datorn och se en film.

Godnatt

Thin is a skill


Dör lite på den här bilden...dreglar


Okej, den här headern är sååååå inte mig inser jag nu. Jag behöver något mörkare tror jag.. Fast bakgrunden passar rätt bra in på hur jag ser ut om man tänker sig formen på en gris till den..

Nyårslöften behöver vi inte ens tala om för jag bryter såna innan jag ens hinner sätta dem (hehe)

Men gott nytt år till alla er och jag hoppas verkligen att era nyårslöften går toppen


Jag har i alla fall kommit in i en lite bättre period nu känns det som. Hoppas verkligen att det håller nu bara. Däremot måste jag säga att jag har varit otroligt lat dem senaste dagarna. Hela söndagen och måndagen låg jag i sängen och gick inte ens längre än till toaletten. Fastade även dem dagarna. Gårdagen var lite besvärligare angående maten.. satt gråtandes över en hink och spydde men vågen visade ändå ett helt kilo ner tills idag så jag kan inte klaga såhär i efterhand.
Idag åt jag makrill med keso och grönsaker för sammanlagt 140kcal och asså jag får verkligen ångest om det inte är typ yoghurt eller något sånt. Men jag åt i alla fall upp det och det tog typ 2 timmar.. Brukar verkligen aldrig behålla "tuggmat" men jag hade varit sugen på makrill hela natten, TJOCKIS så det fick bli det.


Jag fick ett sånt lustigt cravings idag. Skulle köpa en pepsi max och kom även ut med en paprika. Var så sjukt sugen på paprika att det inte var sant. Paprika liksom, wtf. Jaja nu är jag nöjd i alla fall och tänker sticka ner till friskis strax för ett medel pass med en bra tränare. Måste bli bättre med träningen nu. Kommer bli piggare med tiden då också.

RSS 2.0