Gott nytt år

Tror jag åt ca 2/3 portion till maten idag, ett glas cider och två toffifeè (stavning någon?)

Känns ganska okej, i och med att det är nyår oxå så tyckte jag att ett glas cider var helt okej 0,7%

ikväll kommer jag köra bil så fler onödiga kalorier kommer det inte bli. Det är förbannat kul då.. men dagen efter när man vaknar bakis mår skit och inte riktigt vet hur mycket kalorier man hävt i sig så känns det inte längre lika bra.


???

Kan det stämma att jag gör åt 1439 kalorier när kroppen är  i vila varje dag?

http://www.kalkyleramera.se/kropp/kalori-forbranning.php

Sjukt bra isåfall!

ha ett bra nyår

Vännen min

Nu har min fin fina vän åkt igen och kvar av henne finns endast hår på min soffa som hennes hund fällde (haha)
Jag måste lyckas gå ner i vikt. Min kompis är jätte smal och så snygg, jag vill oxå...

Däremot fick jag höra av henne att jag var smal, och det är ju kul däremot måste hon ljuga eftersom hon är så mycket smalare och jag är fetare än henne..
Mamma sa oxå att jag var smal idag smalis sa hon till mig. Varför kan man aldrig lita på deras ord för? jag ska ner i vikt så snabbt som möjligt.

Ikväll är det nyår oxå och vi ska äta mat med några vänner.. ååååh jag vill inte. Jag ska i alla fall inte äta något innan. Så det får bara bli middag idag och INTE någon stor portion.

Nu är det dags för mig att åka upp till stallet och rida en stund. Sen ska jag göra mig iordning för ikväll. Får väl se om jag hittar något att ha på mig. iofs vet jag redan vad jag ska ha på mig. Kände mig ganska tjock i den bara när jag såg mig i spegeln UschUsch

Tyra Bank

Idag kommer en fin vän till mig och stannar för natten. Kommer att bli jättekul eftersom vi inte setts på länge då hon inte längre bor i samma stad som mig. riktigt tråkigt faktiskt.

Idag har jag känt mig så svag, förstår ju att det är för att jag inte ätit mer än en clementin idag. Men det är det ju lätt värt. jag måste gå ner i vikt och bli snygg och smal. Mina lår gav mig en smärre panikattack idag då dem är skitstora och det kändes som de vällde ut över hela sängen nästan. Äckligt är det! 


Ja kan inte förstå hur Tyra bank har sett ut såhär.. hon som är så oerhört snygg nu.



Ge mig!!

Mornin

Sitter och äter clementin, Typiskt! jag som bestämde mig för att inte äta något mer än middag idag efter som vi ska äta hela familjen och det är svårt att säga nej då tycker jag. Däremot kommer jag inte äta mycket. Absolut inte en hel portion NO WAY

Gjorde frukost åt min syrra nyss, och när jag skulle hyvla osten så skakade jag så mycket att det knappt gick och när jag skulle hälla i oboy i ett glas, så höll allt på att komma utanför för att jag inte kunde sluta skaka..
 anledningen till att jag äter en clementin nu.

Apelsin och clemetin är så jäkla gott har jag kommit på. Mycket godare än äpple och päron.

Ska dra mig neråt stan med pappsi nu och fixa lite inför syrrans födelsedag.

-

- 1 Apelsin
- 1/3 portion gröt

-Kcal: 97

Jag har faktiskt inte varit jättehungrig idag. Dessutom har jag ju bestämt mig i att ignorera min tjutande mage ibland så då känns det faktiskt lättare

Den här veckan har varit så enkel eftersom vi fått göra mat själva då mammsen jobbar och då är det så lätt att kunna strunta i den. Men imon skulle hon göra potatisgratäng och oxfilé, aaaah får lite smått panik på det.

Mina föräldrar ska alltid veta allt och har kolla på allt och äter jag lite en dag så kommenterar dem de rätt rejält. Det är svårt asså...

Sleep well, I hope i do.


MK Feelings



-Hon är så sjukt snygg och perfekt

Idag har jag inte ätit mycket alls, Men nu får jag ångest för att jag knappt kan släppa min apelsin med blicken. Jag vill kunna stå emot bättre..
När jag står nere i köket och mammas sambo kommer in i köket kan jag aldrig äta. Det känns som om han tycker att det ända jag gör är att gå i kylskåpen och äta mig fet. Förra året däremot så undrade han om jag ens åt något..
Jag vet inte riktigt, det är en känsla jag får när jag går in i köket och han är där. känner mig äcklig då fet och ful.

Jag klarade av ett skidpass idag i alla fall med bara lite gröt imagen och efter ett simpass. Ville inte äta apelsinen men ska upp och rida min pålle nu och hon vill nog att jag ska orka rida henne.

Euwe!

Kom precis hem från tränigen (simmade) vi tog det iofs ganska lugnt men ca 50 min var vi i plurret.
Asså blir man tjock av att simma eller? jag såg inte en enda människa som inte vägde under 60kg typ.
 Hur vågar man gå runt och se ut sådär? Absolut inget illa mot personer som är större, man väljer ju hur man själv vill se ut. Jag ska bli smal! smalare snyggare perfekt ska jag bli.

Jag sitter och försöker trycka i mig havregrynsgröt. Gjorde bara 1/3 portion men det vill inte ner, och maten blir ju inte godare direkt för att den är kall och klibbig uschuschusch!!! äckligt tänker slänga resten.

Nu ska jag slänga på mig skiddressen och ge mig ut en vända i spåret med pappa. blir väl någon timma eller så.

Hörs

Ångest

Känner mig lite som honom faktiskt


Gick och la mig vid tolv inatt och ändå kunde jag inte sova på hela natten, det enda som gick in i hjärnan var de två siffrorna jag skrivit på min handled som visar vilken målvikt jag vill nå.

Jag kan nästan aldrig ligga mer än en halvtimma i sängen innan jag måste göra något annat för att sedan börja om och försöka sova igen.. Hate it!

Anyway har sprungit runt och flashat mig i bikinin här hemma en stund, tur att det bara är jag som är vaken. Tog på mig trosorna som sitter åt lite mer om rumpan så dem inte åker av när man ska hoppa i bassängen (jag ska simma) men istället smiter dem åt så att jag känner mig fet för att fettet väller ut på sidorna istället uschusch. Det känns så i alla fall.

Ska dra iväg och hämta bilen hos pappsi så att jag kan hämta upp en vän för att kunna bege oss mot simhallen.
Vilken tur att man är utvilad(ironi)


Welcome to the big black hole

Har snickrat ihop en alldeles egen blogg där jag kommer skriva ner exakt allt jag tänker och tycker och kunna få ur mig allt utan att gå och bära på det. Kände att det var dags nu.

Jag kommer att vara anonym i bloggen vilket gör att jag kan vara mer öppen av mig.


RSS 2.0