Det är kallt i mitt rum

Jag var ute på en lång promenad innan men hade lite otur då solen gick i moln ganska direkt då jag började gå. Men jag skruvade upp volymen på ipoden och gick mig varm medans jag drömde mig bort i en massa tankar och benen gick av sig själva.

När jag sedan kom hem skulle jag blanda till mig lite kesella och just då kom pappa hem. Jag hatar när någon annan är i köket och kollar på samtidigt som jag håller på och gegga ihop vad jag ska äta.. så kesellan åkte i soporna och jag sprang ner på mitt rum med ett paket frusen mango istället.

Pappa kom ner sen och frågade varför jag slängde den och tyckte att det var ortroligt onödigt. Sa att jag blev stressad när han var där, ( i vanliga fall hänger alla över mig och frågar vad jag blandar och om dem får smaka eller kommenterar att jag är knäpp) han sa att vi skulle prata om det och att vi absolut skulle göra det NU!

Men jag körde ut honom med ett " jaha när du vill prata DÅ ska vi göra det men när jag vill prata (läs konfrontera) dig så sticker du alltid så jag måste alltid göra det när vi åker bil för då kan du inte smita. Gaah idiot!

Aja inte så intressant, drar till friskis nu.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0