Det var jag inte beredd på..

OJJ OJJ OJJ!!!


Var hos psykologen idag. Jag kommer ingenstans!! Jag vet inte hur jag ska göra.. Vet ni vad hon gjorde idag? Hon skulle promt väga mig utan byxor och då skrattade hon åt att mina byxorna satt tajt. hmm jag var alltså för fet för mina byxor eller? Såg jag fet ut? Ingen aning!!

Hon snackade om hur vi skulle gå vidare med behandling och sådär. Hon märkte nog att jag blev ganska ställd ändå för jag blev helt tyst. Jag tror att hon kom åt mig..


Träffade A på stan en sväng och frös ihjäl trots att vi satt med en kopp rykande kaffe inomhus... jaja


Drog till skolan sen och träffade skolsköterskan som tappade hakan när hon såg mig. Hon är ju ändå den som har sett mig tappa 7kg och hon blir lika förvånad varje gång. Hon ska i alla fall hjälpa mig. Jag passar inte ihop med min psykolog ju. fast jag tänker inte sluta med henne eftersom jag behöver kontakten inom vården där nu.

Men vet ni vad hon sa. Hon var tydligen jätte orolig och blir rädd när hon ser mig.. hon ville att jag skulle läsa om capio på nätet. CAPIO? nu tar hon väl i eller? men har ju gått ner 2.5kg varje gång jag varit där så hon tror väl att det närsomhelst går helt åt helvete med mig.

Jag fryser, jag struntar i träningen idag, trots att jag har fikat med en räkmacka. Får bli extra imon, tror att jag måste skruva på värmen här i mitt 26 gradiga rum. 30 kanske?

Kommentarer
Postat av: Ellen

Asså, vad är det med alla psykologer? Jag har själv aldrig träffat någon, men det jag har läst kan ju vara riktigt hemska grejer. Skrattade åt att dina byxor satt tajt när du träffar henne på grund av äs? Sjuk människa...

Kram

2011-11-11 @ 16:53:32
URL: http://blifintsmal.blogspot.com/
Postat av: Edet

sikken psykolog? alltså..... hallllååå?!??!

2011-11-11 @ 21:22:14
URL: http://luftflicka.blogg.se/
Postat av: Alice

"Ojdå, vilka tighta byxor du har!" - en sköterska som ska väga mig. Hade gått upp fem kilo på några dagar och mådde verkligen mycket bättre av hennes kommentar...



Nej, bry dig inte om den idioten.

2011-11-11 @ 21:24:13
URL: http://kampflicka.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Asså va fan är det för människa? Är hon så osäker i situationen för att du är så smal att hon inte vet hur hon ska bete sig??!!



Om de reagaerar så starkt så kanske det är värt att fundera på att söka capio? De vet ju när man har problem.

kram på dig!

2011-11-11 @ 21:32:58
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: tictactoe

jag tror ingen tycker att man är tillräckligt smal för att läggas in, just för att ätstörningar förvränger kroppsuppfattningen...

2011-11-12 @ 11:03:05
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Ismael.

Capio är ju iallafall bättre än den där psyktanten.

2011-11-13 @ 18:20:21
URL: http://masksofsmokeandmirrors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0